Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dana26 píše:
Jatrovou omačku z kuřeci nebovepřove jatry?Každoui dělam jinak
Aha,to jsem netušila,že je na každý maso jinej recept
Tak prosím třeba na ty vepřový.díky ![]()
Zbylo mi od oběda vepřové maso, na oběd už to není, dáte nějaký tip na pomazánku?
holky díky moc-udělám mu asi fakt stejk s hranolkama a s tatarkou-k tomu jeho oblíbenou bramboračku a okurkovej salát a bude spokojenej ![]()
PetkaK píše:
Zbylo mi od oběda vepřové maso, na oběd už to není, dáte nějaký tip na pomazánku? [/cNamlete maso s Ramou,hořčice,kdom ma rad cibule.majoneza na poředěni.Sul,pepř
U nas zitra na oběd rajska a plněne papriky
Mám tu na prázdninách synovce, nejedlíka, takže vařím na přání…
Zítra bude pečené kuře s rýží, na neděli jsem naložila kuře na „svíčkovou“. Koupila jsem maxi kus, tak z toho máme dva obědy.
Dana26 píše:
Jatrovou omačku z kuřeci nebovepřove jatry?Každoui dělam jinakZ kuřeci játry.
Očistim jatru,osmažim cibulku na drobni přidam jatru,osmažim a zasypu hl.moukou.Zaliju vodou.Dam sul,pepř,grilovaci koření a dusim do měkka.Dělam v tlakači tak 20min.Pokud je malo huste tak dohustim klasickou zatěrkouZ vepřove jatry:
Dám vařit játra v celku.Asi na 45min.NESOLIT.Doléváme voduu.Játru vyndáme,necháme zchladnout a nastrouháme na hrubém struhadle.Uděláme zásmažku,vlijeme do jater a nechame provařit.Potom vsypeme játra a osolime.Přidame rozmačkany česnek.U nas jedou obě,ale kuřeci jatra vic
Příspěvek upraven 29.07.11 v 16:08
tak já zase dělám hovězí játra a máme je tak hrozně rádi-
na pánvičku olej a trochu másla, na to 1 kg hov.jater na kousky, osmahnu ze všech stran (nesolím), pak přihodím jednu (nebo 2) velkou zelenou papriku na kostičky , nepodlejvám, játra pustěj šťávu..ke konci přidám směs ze cca 10 utřených stroužků česneku, cca 1,5–2malé čaj.lžičky sole, 3pidi citronků (my tu máme pidi citronky velikosti limetek) a 2 čaj.lžiček římskýho kmínu..ještě nechám tak 5min, aby se česnek pěkně dostal do omáčky a je hotovo ![]()
dnes dušená kapusta s vepřovým a bramborem - mňamka, ale zbyla kapusta, co s ní??? máte někdo nápad? mě napadaj jen balenky z mletýho masa, ale na to nějak není chuť ![]()
lehaje píše:
dnes dušená kapusta s vepřovým a bramborem - mňamka, ale zbyla kapusta, co s ní??? máte někdo nápad? mě napadaj jen balenky z mletýho masa, ale na to nějak není chuť
z kapusty mi chutná toto: http://recepty.vareni.cz/svabka/
Tak dneska bramborova kase a uzeny a zitra plneny paprikovy lusk,rajska a ryze ![]()
tak ja dnes hovězí gulášek s knedlou a polévku s jatr.knedlíčky ta uz je hotová k večeři udělám lívance s jahodovýho kefíru
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat