Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
50155
1.8.11 12:01
bertík28 píše:
MUFICE píše:
Zítra budeme vařit těstoviny s kuř.masem, rajčaty, žampiony a nivovou omáčkou…mnam :dance:
Jak děláš tu nivovou omáčku?

Nivu nastrouhám na hrubo, hodím to do té teplé smetany, ono se to tam během chvilky rozpustí a je to skvělé :-)

• načítám...
3643
1.8.11 12:08

U nás dnes těstoviny (já se sýrovou omáčkou se žampiony a ten můj s mletým masem a sýrem) a zítra rajská omáčka,kuličky z mletého masa a houskový knedlík.

• načítám...
Rose-k
1.8.11 12:44
MUFICE píše:
bertík28 píše:
MUFICE píše:
Zítra budeme vařit těstoviny s kuř.masem, rajčaty, žampiony a nivovou omáčkou…mnam :dance:
Jak děláš tu nivovou omáčku?
Nivu nastrouhám na hrubo, hodím to do té teplé smetany, ono se to tam během chvilky rozpustí a je to skvělé :-)

Dělám to stejně,je to fakt výborné :palec:
My dneska falešný španěláky s rýží :-)

• Upravit
9079
1.8.11 12:47

Tak nivovou někdy taky zkusím. Každý dělá rajskou, tak ji udělám zítra a je na dva dny pokoj. Oběd studený a k večeři vafle. To zas budu hodinu po příteli mít kuchň :cert: .

Smažený houby by jsem si dala taky :jazyk: :jazyk:

A k odpolední kávě bude cuketová placka.

Děláte někdo cuketový nákyp?

Příspěvek upraven 01.08.11 v 12:48

• načítám...
15054
1.8.11 12:48

k obědu kulajda a zbytky z víkendu,k večeři brkaše a rybí filé,prsty.....zítra něco s kuskusem :think:

• načítám...
23033
1.8.11 12:52
bertík28 píše:
Tak nivovou někdy taky zkusím. Každý dělá rajskou, tak ji udělám zítra a je na dva dny pokoj. Oběd studený a k večeři vafle. To zas budu hodinu po příteli mít kuchň :cert: .

delame cuketovy nakyp:D stejnej postup jako u ostatnich:)

mnam cuketova buchta, je luxusni!

• načítám...
4697
1.8.11 12:56

mi dnes špagáty s mletým masem :-)

• načítám...
15054
1.8.11 12:59
bertík28 píše:

my děláme tento
http://recepty.vareni.cz/…mem-a-syrem/

• načítám...
2904
1.8.11 14:35

Tak u nás se dneska dojídá kachňa s červeným zelím a bramb. knedlíkem a na zítra jsem uvařila též rajskou s mletou a těstoviny.

začínám nějak často slyšet, že rostou houby :-) asi to budeme muset též omrknout.

• načítám...
QQQQ
1.8.11 14:39

Zapečená kapusta a šťouchnutý brambor :-P

• Upravit
1304
1.8.11 14:47
dzarunka píše:
bertík28 píše:

my děláme tento
http://recepty.vareni.cz/…mem-a-syrem/

navnadila si mě s tímto nákypem, cukety máme tak k večeři bude nákyp. Jsem zvědavá jak se povede

• načítám...
17940
1.8.11 15:25

Jancetto, okurková omáčka se dělá z nakládaných okurek. Je to velká dobrota, u nás se jí s bramborovými plackami obalovanými jako řízek. Už jsem to celou věčnost nedělala.

U nás dnes zbytek krůtích řízků s brkaší.

• načítám...
17940
1.8.11 15:34

Právě jsem dopekla cheesecake. resp. je to spíš koláč s tvarohovopudinkovou náplní. V cukrárně mi děsně chutná cheesecake s malinama navrch, co myslíte, můžu na tohle navrch dát jahody a zalít agarem? Náplň je taková řidší než klasický cheesck., tak nevím, jaký to bude :think:
Nemáte někdo recept na ten klasický chck?

• načítám...
50155
1.8.11 16:31
Eliška píše:
Právě jsem dopekla cheesecake. resp. je to spíš koláč s tvarohovopudinkovou náplní. V cukrárně mi děsně chutná cheesecake s malinama navrch, co myslíte, můžu na tohle navrch dát jahody a zalít agarem? Náplň je taková řidší než klasický cheesck., tak nevím, jaký to bude :think:
Nemáte někdo recept na ten klasický chck?

Dělá se to z namletých máslových sušenek a tvarohu, zatím jsem to teda nezkoušela. Myslím, že to někdo vařil v Prostřeno, tak se tam zkus mrknout. Na netu bude určitě taky pár receptů :-) Asi ho taky zkusím udělat, začínám na něj mít chut :-)

• načítám...
30628
1.8.11 17:00

Dneska jsem dělala kuřecí nudličky na leču a rýži a babička (moje mamka) přijela na návštěvu a dovezla kynutý koláč s rynglemi…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová