Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Lenula-xy píše:
Holky,můžete mi poradit nějaké jídla,které nenadýmají,byla bych moc ráda.Mám měsíční miminko a od narození nás trápí větry a koliky a po nadýmavém jídle je to horší.A já už nevím,co jest a vařit
No já toho taky moc nejedla
Jenom starší pečivo
a zeleninové polévky. Už je to naštěstí za mnou. To, co tebe nenadýmá, by nemělo nadýmat ani mimi.
švestkové knedlíky jsme měli včera
a vývar.No mě právě nadýmá skoro všechno ![]()
Co budu vařit jsem už psala,ale ještě mě napadlo,že když neni čas a je prázdná lednice,dělám knedlíky(houskový nebo bramb.)se zelím a salámem-na pánvi.Přítel se může užrat,pokape si to kečupem nebo tatarkou,prostě taková nouzovka ![]()
Dievcata, ostali nam po vikende rohliky - mali sme ich brat na chalupu a zabudli doma … neviete poradit co s nimi? Struhanku prave nepotrebujeme …
K obědu jsme měli zbytek těstovin s niv.omáčkou od včera. Večer bude kuřecí maso na žampionech a špagety. Zítra budeme mít švestkové knedlíky s mákem ![]()
Bábi Zlopočasná píše:
Dievcata, ostali nam po vikende rohliky - mali sme ich brat na chalupu a zabudli doma … neviete poradit co s nimi? Struhanku prave nepotrebujeme …
rohlikovy kolac:D ![]()
Monjie píše:Bábi Zlopočasná píše:rohlikovy kolac:D
A ako nanho?
Tak u nás dneska rajská, bude dlouho tatínem má novou práci a má tam obědy
mám chuť zkusit cuketu jako rošťáky, neděláte někdo? jo a včera jsem zkoušela falešný tatarák z brambor (lutenice) s toustíkem to bylo fajn, maso to nebylo, ale chutnalo
Monjie píše:
http://www.recepty.cz/…kolac-143987
Takze chlap schvalil, hoci chlebove (rohlikove) nakypy neznasa
Vdaka vdaka vdaka ![]()
Bábi Zlopočasná píše:Monjie píše:Takze chlap schvalil, hoci chlebove (rohlikove) nakypy neznasa
http://www.recepty.cz/…kolac-143987Vdaka vdaka vdaka
Je vybornej! tak pak prosim o info, jak chlapovi chutnal:)
Monjie píše:
Ja nevim kdo se me to ptal na ty parky v br.teste. Ale normalne udelam br. testo jako na knedliky, obalim v parek hodim na panev, priloha spenat. Tot vse.
to jsem byla já
dík
a nenapadá tě, jak udělat těsto jen z hladké mouky? já tu jinou nemám ![]()
Lenula-xy píše: švestkové knedlíky jsme měli včeraa vývar.No mě právě nadýmá skoro všechno
tak já jsem při kojení nejedla skoro nic
ráno 2 dny starej chleba s plátkem šunky nebo se sýrem, oběd- většinou pečený krůtí a rýže, ani salát jsem si nedala- mě nadýmala i čerstvá zelenina a večeře stejná jako snídaně
a takhle až do 3-4měs, kdy klukovi koliky přešly ![]()
jinak doporučím kombinaci Biogaia probio kapky jednou denně a před každým dalším kojením na lžičku Babycalm (vše pro mimi)..dvojčatům jsem nasadila ve 3týdnech a koliky se jim vyhnuly ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat