Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2639
2.8.11 14:20
Lenula-xy píše:
Holky,můžete mi poradit nějaké jídla,které nenadýmají,byla bych moc ráda.Mám měsíční miminko a od narození nás trápí větry a koliky a po nadýmavém jídle je to horší.A já už nevím,co jest a vařit :nevim:

No já toho taky moc nejedla :mrgreen: Jenom starší pečivo :lol: a zeleninové polévky. Už je to naštěstí za mnou. To, co tebe nenadýmá, by nemělo nadýmat ani mimi.

• načítám...
2639
2.8.11 14:21

My dnes měli švastkové knedlíky a rajsou polévku.

• načítám...
7397
2.8.11 14:39

švestkové knedlíky jsme měli včera :palec: a vývar.No mě právě nadýmá skoro všechno :nevim:

• načítám...
16557
2.8.11 14:39

Co budu vařit jsem už psala,ale ještě mě napadlo,že když neni čas a je prázdná lednice,dělám knedlíky(houskový nebo bramb.)se zelím a salámem-na pánvi.Přítel se může užrat,pokape si to kečupem nebo tatarkou,prostě taková nouzovka :-D

• načítám...
2.8.11 14:51

Dievcata, ostali nam po vikende rohliky - mali sme ich brat na chalupu a zabudli doma … neviete poradit co s nimi? Struhanku prave nepotrebujeme …

• načítám...
50155
2.8.11 14:57

K obědu jsme měli zbytek těstovin s niv.omáčkou od včera. Večer bude kuřecí maso na žampionech a špagety. Zítra budeme mít švestkové knedlíky s mákem :-)

• načítám...
23033
2.8.11 14:58
Bábi Zlopočasná píše:
Dievcata, ostali nam po vikende rohliky - mali sme ich brat na chalupu a zabudli doma … neviete poradit co s nimi? Struhanku prave nepotrebujeme …

rohlikovy kolac:D :lol:

• načítám...
2.8.11 15:37
Monjie píše:
Bábi Zlopočasná píše:
Dievcata, ostali nam po vikende rohliky - mali sme ich brat na chalupu a zabudli doma … neviete poradit co s nimi? Struhanku prave nepotrebujeme …
rohlikovy kolac:D :lol:

A ako nanho?

• načítám...
23033
2.8.11 15:41
  • načítám...
2904
2.8.11 16:05

Tak u nás dneska rajská, bude dlouho tatínem má novou práci a má tam obědy :-D mám chuť zkusit cuketu jako rošťáky, neděláte někdo? jo a včera jsem zkoušela falešný tatarák z brambor (lutenice) s toustíkem to bylo fajn, maso to nebylo, ale chutnalo

• načítám...
2.8.11 17:23
Monjie píše:
http://www.recepty.cz/…kolac-143987

Takze chlap schvalil, hoci chlebove (rohlikove) nakypy neznasa 8-o Vdaka vdaka vdaka :hug:

• načítám...
23033
2.8.11 17:37
Bábi Zlopočasná píše:
Monjie píše:
http://www.recepty.cz/…kolac-143987
Takze chlap schvalil, hoci chlebove (rohlikove) nakypy neznasa 8-o Vdaka vdaka vdaka :hug:

Je vybornej! tak pak prosim o info, jak chlapovi chutnal:)

• načítám...
25007
2.8.11 19:22
Monjie píše:
Ja nevim kdo se me to ptal na ty parky v br.teste. Ale normalne udelam br. testo jako na knedliky, obalim v parek hodim na panev, priloha spenat. Tot vse.

to jsem byla já :-) dík :kytka: a nenapadá tě, jak udělat těsto jen z hladké mouky? já tu jinou nemám :roll:

• načítám...
25007
2.8.11 19:28
Lenula-xy píše: švestkové knedlíky jsme měli včera :palec: a vývar.No mě právě nadýmá skoro všechno :nevim:

tak já jsem při kojení nejedla skoro nic :mrgreen: ráno 2 dny starej chleba s plátkem šunky nebo se sýrem, oběd- většinou pečený krůtí a rýže, ani salát jsem si nedala- mě nadýmala i čerstvá zelenina a večeře stejná jako snídaně :mrgreen: a takhle až do 3-4měs, kdy klukovi koliky přešly :wink:
jinak doporučím kombinaci Biogaia probio kapky jednou denně a před každým dalším kojením na lžičku Babycalm (vše pro mimi)..dvojčatům jsem nasadila ve 3týdnech a koliky se jim vyhnuly :palec:

• načítám...
612
2.8.11 20:03

Římská cuketa a vařený brambor :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport