Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
17938
3.8.11 12:20

Kuřecí vývar se zeleninou a domácími nudlemi, brambor s vařeným hovězím.

• načítám...
23033
3.8.11 12:24

Dneska cuketovy gulas, s knedlikem, porkova polevka a jeste zapecena cuketa, cuketova buchta a čatní.Mam radost co jsem vsechno za to dopoledne stihla taky jsem chlapa s ditetem vylifrovala:D

• načítám...
QQQQ
3.8.11 12:25

Dnes kulajda :-P A včera mě naučil přítel nový recept „zbytkáček“! Zbyly nám brambory od oběda ani ne jedna porce. Nakrájel je na kostičky, i cibuli, párek a slaninu, klepnul do toho 4 vajíčka, zasypal moukou, trochou strouhanky, osolil, opepřil, promačkal česnek a usmažil na pánvi jak např. bramborák. Je to takové obyčejné jídlo, ale dobré! :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Upravit
1526
3.8.11 12:26

Monjie, jak děláš to čatní? Slyšela jsem, že je to velká dobrota a dá se zavařit i na horší časy :-D

• načítám...
14475
3.8.11 12:27

my dneska zapečené těstoviny s mletým masem, čertovskou omáčkou, zbytkem boloňské kupované, smetanou a sýrem, k tomu rajčatový salát, makový závin

• načítám...
23033
3.8.11 12:36

http://www.recepty.cz/…catni-i-8781 a do toho bramboroveho testa bych dala klidne i hladkou kdyz hruba neni a trochu detske krupice.

• načítám...
3.8.11 15:57

Ak sa mi smrade pusti nohy, tak bude hovadzi vyvar a kuracie prsia na prirodno. Ak sa ma nepusti, tak obzerance s ohladancami :-?

Inak, videla som prave v obchode cokoladove a skoricove cestoviny. Vedeli by ste co s nimi?

• načítám...
23033
3.8.11 16:00
Bábi Zlopočasná píše:
Ak sa mi smrade pusti nohy, tak bude hovadzi vyvar a kuracie prsia na prirodno. Ak sa ma nepusti, tak obzerance s ohladancami :-?Inak, videla som prave v obchode cokoladove a skoricove cestoviny. Vedeli by ste co s nimi?
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
50149
3.8.11 21:47

tak k večeři jsme měli tunákovou pomazánku s vícezrnným chlebem a rajčaty a zítra k obědu budou konečně ty švestkové knedlíky :-)

• načítám...
17938
3.8.11 21:53

Švestky jsou v kurzu :-D Právě peču dva švestkový koláče.
K večeři byly buřty na ohýnku, zelenina a já dostala houby, takže ještě smaženice s chlebem.
Zítra hovězí vývar a asi ještě něco z hub, je jich moc.

• načítám...
25324
3.8.11 22:29

ženský,poraďte jak udělat květák :cry: :cry: a aby to nebylo moc kalorický :think:

• načítám...
50149
3.8.11 22:36
momi33 píše: ženský,poraďte jak udělat květák :cry: :cry: a aby to nebylo moc kalorický :think:

Z květáku dělám krémovou polévku, květák na mozeček nebo květák zapečený s bramborami, sýrem a smetanou v troubě :-)

• načítám...
23033
3.8.11 22:49

Hm ja zas nevim co zitra uvarit. Svestky nevedu A L mi svestkovy knedliky nesni k obedu:D

• načítám...
17938
3.8.11 22:54

A já uvažuju, že udělám jahelník. Švestky jsou a od mamky mám padaná jabka. Akorát až asi na víkend, včera byly škubánky, tak ať není samý sladký.

• načítám...
9044
4.8.11 07:39

tak u nas dneska vinna klobaska a br.kaše :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová