Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Se roztrhl pytel s dodávkou zeleniny od všech příbuzných i nepříbuzných, takže zeleninový salát s kuřecím na kostičky. Nejmladší dostane zeleninovou polívku (taky dodávka od babičky).
U nas dnes to co vcera,dojime zbytek ciny s ryzi a tatinek se naji na golfu ![]()
A vecer hurá na grilovanou krůtičku ![]()
Monjie píše:
Hele s tema vajickama, babicka je i zavarovala kdyz se ji seslo vic vajec. Uz se taky tesim na domaci.Gorina: cau zenska kde ses toulala
Cus,kde jsem se toulala?No z jedne stranky bohu dik jsem zacala pracovat a z jedne stranky bohu zel ![]()
Takze uz na to vyvarovani moc casu nemam a na p.c.taky moc ne
![]()
Dnes rajska polivka a Tygr bude mit plnene knedliky s ovocem.A ja povalim zas do prace,hold nepretrzity provoz ![]()
My jsme dneska s malou samy, takže žádné vyvařování, máme br. kaši, volské oko a párek „na ježka“, k tomu udělám nějaký salát. Když se mi bude hodně chtít ![]()
my dnes nevíme-vyrazíme na houby,kluci se dorazí svíčkovou,koláčem,je tady ještě azu po tatarsku pro maminku a večer doufám budou řízky houbové ![]()
Monjie píše:
Ty brdo jeste se srat s testovinama, to by clovek nemusel delat nic jinyho nez vyvarovat![]()
No jo, mamka je holt v důchodu
a já zatím pracuju jen na částečný úvazek
Léta jsem měla domácí nudle od mojí babičky, ale teď už si je dělám sama a vzpomínám na ni.
Čočková polívka a jahelník je v troubě. Na houbách jsem byla s malým, ale našli jsme jen pár, lesy jsou plný houbařů.
Tak dneska troubovej guláš a bude i na véču. Včera večer jsem si ho upekla a tak krásně se uležel
Ňamka
my dnes rajsá hovězí maso s těstovinou a zel.polévka
holky nevíte kam na houby okolí brna díííík za info ![]()
kuřecí vývar s nudličkama
vepřová pečeně s bramborem a zeleninový salát
zítra
polévka stejná
pečené kuře s duš. zeleninou a rýží
pondělí
asi hovězí s koprovkou a těstoviny nebo brambory
musim vymyslet jídelníček na příští týden a nějak nevím na co mám chuť, jdu serfovat po receptech
Dneska máme hrachovou kaši s cibulkou bez uzeniny, nikdo nechce jít do obchodu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat