Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Monjie: Tak manža tu čínu dělal takto: osmahnul cibuli a čenek, přidal nadrobno cuketu a uzeninu. Koření kari, zázvor, pepř a zakápl sójovkou. Podusil asi pět minutek na bujonu z čínských nudlí a bylo hotovo. Dali jsme s nudlema ale jde i s rýží. Mňamina
Monjie píše:
Muzu dat male 16m na spagety pesto?
pokud děláš pesto doma a víš co v nem je tak můžeš
vždyť na tom není nic špatného ![]()
Ne je kupovany a ted koukam, ze tam byli i piniovy orisky , no nakonec dostala cuketovou omacku s knedlikem.
Mňam, lečo, taky ho musím udělat
jen ho dělám sobě a malé bez vajíčka, odeberu a klukům tam pak přidám vejce.
Asi bude zítra.
Holky, budu dělat o víkendu na oslavu vaječnou tlačenku, a v receptu na té želatině je majonéza - nevíte náhodou někdo kolik se jí tam dává, jestli celá sklenička (malá, velká) nebo pár lžiček? Tam není na té moji želatině napsané množství.
Dík.
PetkaK píše:
Holky, budu dělat o víkendu na oslavu vaječnou tlačenku, a v receptu na té želatině je majonéza - nevíte náhodou někdo kolik se jí tam dává, jestli celá sklenička (malá, velká) nebo pár lžiček? Tam není na té moji želatině napsané množství.Dík.
Ja zelatinu rozvaram na nalevu z Moravanky a davam sklenicku tatarky, rovnako velku ako ta Moravanka … neviem ale aky recept mas Ty …
PetkaK píše:
Holky, budu dělat o víkendu na oslavu vaječnou tlačenku, a v receptu na té želatině je majonéza - nevíte náhodou někdo kolik se jí tam dává, jestli celá sklenička (malá, velká) nebo pár lžiček? Tam není na té moji želatině napsané množství.Dík.
Tak mi o víkendu našli za hodinku 2 košíky hub,přes hodinu jsme je s přítelem obalovali a já je další skoro dvě hodiny smažila
Takže dnes byli obalované houbové řízky s bramborem,tatarkou a okurkový salát se zakys.smetanou a ještě máme ze včerejška králíka na zelenině(dostala jsem od mámy králíka i zeleninu)z chalupy ![]()
Takže jíme skoro zadarmo,nebo aspon hodně levně
Jo a zapomněla jsem napsat,že jsem ještě v lese našla lesní jahody a ostružiny,tak jsem udělala bublaninu ![]()
víkend: hovězí na houbách; záhorácké závitky;
dnes: houbový guláš a malý si řekl o párek v rohlíku, ať žije zdravá strava
o víkendu jsem byla u našich a tam byla zapečená zelenina, guláš a já na zítřek vařím prsa dušená v mrkvi s hrášek, ještě nevím co k tomu
Levné jsou třeba luštěniny, třeba hrstkovou polívku naši milujou.
Holky, už jde z nových brambor těsto na švestkové knedle? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat