Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4.8.11 14:15
mahdalka píše: čekatelko a jakou děláš kukuřici?Normální z pole,nebo je to nějaká jiná?Já si jednou dělala tu z pole a nechutnala mi,ale třeba v krámě jí prodávaj po 2 ks na tácku,tak nevim jestli je to nějaký spec.druh,nebo taky jen ta obyč. :nevim: Taky na ní mám chut :-D

My sme u babicky vzdy jedli len tu "obycajnu' co sa pestovala pre zvierata. Potom sme doniesli semena cukrovej, a rozdiel bol obrovsky.

• načítám...
9079
4.8.11 16:08

Cuketový nákyp :jazyk: :jazyk:

• načítám...
50155
4.8.11 16:09
mahdalka píše: čekatelko a jakou děláš kukuřici?Normální z pole,nebo je to nějaká jiná?Já si jednou dělala tu z pole a nechutnala mi,ale třeba v krámě jí prodávaj po 2 ks na tácku,tak nevim jestli je to nějaký spec.druh,nebo taky jen ta obyč. :nevim: Taky na ní mám chut :-D

Dneska jsem byla nakupovat v Lidlu a kukuřici tam prodávali mezi zeleninou, byla určitě tlustčí a kratší než ta z pole.

• načítám...
17942
4.8.11 20:59

K obědu jen hovězí vývar a těstoviny s kečupem, ale celý večer čistím houby, včera jsem nějaké dostala a dnes jsme byli s dětmi v lese, takže toho hromada, takže vařím polívku, ještě udělám omáčku a pro sebe houbové řízky :jazyk: Děti totiž jedí z hub jen polívku.

Včera jsem upekla dva švestkové koláče, jeden podle Stelly Zázvorkové, druhý jednoduchý olejový a už z nich není ani smítko :lol:

• načítám...
1304
5.8.11 07:13

Tak dnes k obědu dojím kulajdu, k večeři udělám fazolovej salát s topinkama
Zítra na oběd i k večeři troubovej guláš
A v neděli manža našel recept na kačenu co se peče pomalu 8 hodin, tak se rozhodl, že ji zkusí, tak uvidíme jaká bude… A bude s knedlou a zelím

• načítám...
9044
5.8.11 07:31

U nas dneska čína se sojovým masem a jasmínová rýže :)

• načítám...
2904
5.8.11 08:07

U nás dneska kuře v hranolkách (kuře, brambory zapečený se smetanou), večer houbový guláš, včera byla smaženice a obalovaný bedly, ano byli jsme v lese :-D

• načítám...
15054
5.8.11 08:39
weendulka píše:
A v neděli manža našel recept na kačenu co se peče pomalu 8 hodin, tak se rozhodl, že ji zkusí, tak uvidíme jaká bude… A bude s knedlou a zelím

kačenu jsem dělala a je výborná :palec:

• načítám...
4697
5.8.11 09:14

mi dnes rýžový nákyp, ale zítra bude kačka s knedlem a zelím :-P :-P

• načítám...
9044
5.8.11 09:47

minulko jeeee,bedly bych si dala :) ale nejak asi nerostou :D
Jo a to kure s bramborem ve smetane,to taky zkusim :)

• načítám...
1304
5.8.11 10:10
dzarunka píše:
weendulka píše:
A v neděli manža našel recept na kačenu co se peče pomalu 8 hodin, tak se rozhodl, že ji zkusí, tak uvidíme jaká bude… A bude s knedlou a zelím

TAk to jsem ráda. Slyšela jsem o ní hodně ale vždy mě odradilo dlouhé pečení (kvůli spálení). Manžel zkouší všechno nové, tak se do toho vrhne…

• načítám...
15054
5.8.11 10:18
weendulka píše:
dzarunka píše:
weendulka píše:
TAk to jsem ráda. Slyšela jsem o ní hodně ale vždy mě odradilo dlouhé pečení (kvůli spálení). Manžel zkouší všechno nové, tak se do toho vrhne…

nespálí,vyteká z ní mastné a peče se to v tom,ale taky jsem z toho měla strach tak jsem jí pekla ve skleněné míse :mrgreen:

• načítám...
QQQQ
5.8.11 10:39

Dnes asi něco na způsob číny se sojovým masem a rýři a zítra a dál asi nic…možná nějaká vaječná jídla. Mám doma 100 vajec a v lednici, mražáku, spíži vyjezeno. Včera jsme měli nehodu tak jsme bez auta a já absolutně nevím jak dotáhnu nákup z města k nám na vesnici. :zed: Takže budou vejce, vejce, vejce… :poblion: :roll:

• Upravit
teresa20
5.8.11 10:42

Dnes květákové placičky s bramborem, zítra bude bramboračka a nejspíš vepřové na houbách, půjdeme do lesa :mrgreen:

• Upravit
teresa20
5.8.11 10:45
ww píše:
Dnes asi něco na způsob číny se sojovým masem a rýři a zítra a dál asi nic…možná nějaká vaječná jídla. Mám doma 100 vajec a v lednici, mražáku, spíži vyjezeno. Včera jsme měli nehodu tak jsme bez auta a já absolutně nevím jak dotáhnu nákup z města k nám na vesnici. :zed: Takže budou vejce, vejce, vejce… :poblion: :roll:

Tolik vajec?? 8-o Máte domácí?

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová