Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
20518
3.8.11 06:36

Ty recepty na cukety zní velmi dobře, ale to by mi nejedli :nevim: :nevim: :nevim:

Dneska holt klasika pečená plec prošpikovaná šunkou a česnekem s bramborama

• načítám...
19692
3.8.11 06:46

U nas dnes knedlo,vepro,zelo :wink:

• načítám...
5799
3.8.11 07:47

dík za cuketové recepty, nějak se urodilo, tak budu zpracovávat :kytka:
ale dnes kulajdá a bramboračka

• načítám...
4697
3.8.11 08:27
Lenula-xy píše:
Holky,můžete mi poradit nějaké jídla,které nenadýmají,byla bych moc ráda.Mám měsíční miminko a od narození nás trápí větry a koliky a po nadýmavém jídle je to horší.A já už nevím,co jest a vařit :nevim:

já jsem jedla všechno jen jsem do všeho přidávala drcený kmín. To mi poradila ségra, že je pomáhá proti nadýmání. tak to třeba zkus :-)

• načítám...
4697
3.8.11 08:27

jinak mi dneska zapečené brambory

• načítám...
1304
3.8.11 09:08

Dneska si k obědu uvařím kulajdu a k večeři bude sekačka s br. a manža si dá zbytek kulajdy.

• načítám...
15054
3.8.11 09:12

dnes mám kuskus se smaženou cibulkou a šunkou a děti rýžový nákyp s banánem a sněhem a dojíme uzenou polévku s kroupama

• načítám...
PetkaK
3.8.11 09:23

Dnes fazole na husto a k tomu očko :)

• Upravit
4553
3.8.11 09:32

My dnes zapečený špagety… :wink:

Holky, hoďte sem prosím nějakej recept na kus kus. Já ho pořád dělám s kuřecím masem ( jako rizoto ), nebo s tuňákem.Chtělo by to změnu! :-D Díky…

• načítám...
1526
3.8.11 10:09

my dnes kapustové karboše
KUS KUS dělám jako přílohu k masu, nebo čemukoliv, co tě napadne takto:
osmahnu si cibulku, na jemné proužky nakrájím papriku, cuketu, okurku, co máš po ruce, posolím, přidám koření ( já používám grilovací) dusím do měkka, přidám hrnek kuskusu, který pomícháš s olejem, jak je to na návodu a hrnek horké vody míchám, dokud se voda nevsákne, pokud je málo vody přileju, a pak hrnec vypnu nechám dojít a příloha je hotová
nebo hotový kuskus oliv oleji osmahnu na malinké kostičky nakrájené rajče, přidám na plátky nakrájený česnek, bazalku, můžeš podlít trochou smetany na vaření a přimíchat hotový kuskus, je to dobré i samotné, ale toto podávám s rybou :palec:

• načítám...
4553
3.8.11 10:41
mikelka píše:
my dnes kapustové karboše
KUS KUS dělám jako přílohu k masu, nebo čemukoliv, co tě napadne takto:
osmahnu si cibulku, na jemné proužky nakrájím papriku, cuketu, okurku, co máš po ruce, posolím, přidám koření ( já používám grilovací) dusím do měkka, přidám hrnek kuskusu, který pomícháš s olejem, jak je to na návodu a hrnek horké vody míchám, dokud se voda nevsákne, pokud je málo vody přileju, a pak hrnec vypnu nechám dojít a příloha je hotová
nebo hotový kuskus oliv oleji osmahnu na malinké kostičky nakrájené rajče, přidám na plátky nakrájený česnek, bazalku, můžeš podlít trochou smetany na vaření a přimíchat hotový kuskus, je to dobré i samotné, ale toto podávám s rybou :palec:

Díky! Určitě vyzkouším!! :-)

• načítám...
612
3.8.11 10:41

tak jsem si vytáhla mleté maso na sekanou a nechtělo se mi ji dělat, tak jsem udělala omáčku z mletého na špagety a na večeří brokol.salát s kukuřicí a tuňákem.
Musíme využít teplo tak jsem udělala aji véču a nebudu stát furt u plotny

• načítám...
30628
3.8.11 11:12

Taky se mi nechce zdržovat vařením, proto koupím plněné bramborové knedlíky a zelí :wink:

• načítám...
661
3.8.11 11:18

U nás bude dneska kuřecí stehna v pytlíku od Magi dobré nápady.Je to snad na paprice a je to moc dobrý, protože tam zůstane všechna ta šťáva a chlap se může užrat potom.K tomu brambor. kaše.

• načítám...
Rose-k
3.8.11 11:41

My včera měli těstoviny se špenátem a šunkou a dneska gulášek asi s kolínkama :-)

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová