Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
23033
1.8.11 17:47

Cim naplnujete listove testo?:) naslano?

• načítám...
44197
1.8.11 17:50

U nás podobná směs jako na pizzu(šunka,syr, kečup, oregano,bazalka, tymián), nebo zelí a uzené maso, nebo šunka a míchané vajíčko, nebo šunka a špenát..

• načítám...
50150
1.8.11 18:02
Monjie píše:

Dělám z něho koláč nebo šátečky s tvarohem a nivou, posypu to semínkama z dýně, lenu, sezamu, kmínu. Taky peču šátečky, do kterých balím kusy párků s kečupem a sypu je kmínem.

• načítám...
23033
1.8.11 18:25
MUFICE píše:
Monjie píše:
Dělám z něho koláč nebo šátečky s tvarohem a nivou, posypu to semínkama z dýně, lenu, sezamu, kmínu. Taky peču šátečky, do kterých balím kusy párků s kečupem a sypu je kmínem.

Diky moc, btw. ty parky balim jenom do br.testa do listoveho jsem nezkousela a k tomu dat treba cibuli,papriku syr? bylo by to jedly?:D nemam ani kysany zeli:D jenom porek a balkan a druhej nejakou variaci s tim parkem:) btw. a parek se pred zabalenim nejak uoravuje? treba na cibulce?

• načítám...
50150
1.8.11 18:34
Monjie píše:
MUFICE píše:
Monjie píše:
Diky moc, btw. ty parky balim jenom do br.testa do listoveho jsem nezkousela a k tomu dat treba cibuli,papriku syr? bylo by to jedly?:D nemam ani kysany zeli:D jenom porek a balkan a druhej nejakou variaci s tim parkem:) btw. a parek se pred zabalenim nejak uoravuje? treba na cibulce?

Tak já to těsto potřu jenom sladkým kečupem zabalím, potřu rozšlehaným vejcem a posypu kmínem a dám péct, je to fakt rychlovka :-) Párek se tepelně neupravuje, jenom ho nakrájím tak, aby se mi to vešlo do toho šátečku. Pokud máš ty loupací, tak je oloupej :-)

• načítám...
20656
1.8.11 18:58

dneska k obědu sojové maso v těstíčku, zelenina, těstoviny
večeře - obl.chleba

zítra k obědu grilovačka v parku na oslavě narozenin synovce :pankac:
k večeři zelnice
ve středu jdeme k dědovi s babičkou a zbytek týdne jsem ještě nevymyslela, nějak nemám inspiraci
ale když tak přemýšlím, asi budou pečený kuřecí čtvrtky s br., pak tu mám jáhly, tak něco s nimi (asi jahelník :think: ) a pak asi čínu :think:

• načítám...
20656
1.8.11 19:00
MUFICE píše:
Eliška píše:
Právě jsem dopekla cheesecake. resp. je to spíš koláč s tvarohovopudinkovou náplní. V cukrárně mi děsně chutná cheesecake s malinama navrch, co myslíte, můžu na tohle navrch dát jahody a zalít agarem? Náplň je taková řidší než klasický cheesck., tak nevím, jaký to bude :think:
Nemáte někdo recept na ten klasický chck?
Dělá se to z namletých máslových sušenek a tvarohu, zatím jsem to teda nezkoušela. Myslím, že to někdo vařil v Prostřeno, tak se tam zkus mrknout. Na netu bude určitě taky pár receptů :-) Asi ho taky zkusím udělat, začínám na něj mít chut :-)

zkusím dohledat recept, co mám od sestry - umí výborný chck

• načítám...
23033
1.8.11 19:06

A jeste jeden dotaz:D Jak pripravujete cuketu? Jinak nez polivku,nakyp, buchtu, gulas a v trojobalu:D

• načítám...
2535
1.8.11 19:12
Monjie píše:

U nás frčí nejvíc šneci z listového těsta. Rozvalím, potřu kečupem, pohodím nějakým kořením, dám šunku, sýr, strouhnu nivu nebo to co je. Zamotám, nakrájím na asi 1cm silné plátky, potřu vajíčkem a upeču. Výborné k vínu, vždycky je to hned pryč.

• načítám...
15054
1.8.11 19:54
Monjie píše:
A jeste jeden dotaz:D Jak pripravujete cuketu? Jinak nez polivku,nakyp, buchtu, gulas a v trojobalu:D

mamina dělává cuketové lečo,placičky,bramboráky,maglajs na topinky,karbanátky .....

• načítám...
23033
1.8.11 19:55

zaujali me kabrbanatky a neco na topinky:D

• načítám...
15054
1.8.11 19:58
Monjie píše:
zaujali me kabrbanatky a neco na topinky:D

mamina už za ty leta dělá podle oka,ale na netu to najdeš třeba jako cuketová pomazánka na topinky a ještě dělá cuketovou hořčici

• načítám...
1.8.11 22:06
Monjie píše:

teď jsem o víkendu dělala - vynikající

http://papanicko.eu/…_masem-R2016

• načítám...
16557
1.8.11 22:14

Tak já dnes dělala tu játrovou omáčku s rýží a dostala jsem pochvalu :-D Až jí dojíme,tak se chystám udělat prejt(dostala jsem od babičky)s bramborem a se zelím :dance:

• načítám...
25007
1.8.11 23:44
Monjie píše:

monjie jak děláš prosím tě bramb.těsto a přesně postup u té přípravy s párkama..to mě zajímá :-) díky :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová