Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
tak ja dnes hovězí gulášek s knedlou a polévku s jatr.knedlíčky ta uz je hotová k večeři udělám lívance s jahodovýho kefíru
Dneska brokolicová polévka a smažený květák s bramborem.
Zítra maso v kečupu a pečený brambor
Pondělí šunkafleky
Úterý kyselice
Středa falešná svíčková a knedlík
Dál se uvidí ![]()
Zítra vaři babička
.Na pondělí zbytky se dneška akarbenatky s bramborem.Dal se uvidi.Zaeží jestli budou děti doma nebo na prazdninach
Oběd jsme měli ve měste, k večeři udělám vepř.panenku se žampiony a štouchané brambory ![]()
Dnes k obědu sice namazaný chleba, ale protože pánové jsou na výletě. K večeři mají kuřecí stehenní řízky na kostičky na bylinkách a hořčicocé omáčce a protože nemám brambory, mají k tomu buď těstoviny nebo chleba a rajčátka
Zítra bude asi zbytek a pro mně smažák - ty brambory zakoupím někde ráno
tak dneska orestované kousky vepřového masa na cibulce a anglické slanině-masíčko jen osoloné a opepřené a k tomu hranolky
Ahoj, tcháni nám dovezli dvě cukety(dohromady mají tak 5kg) - já ani manžel to moc nemusíme (já jedině osmažené na pánvi se směsi petržele a česneku a jíst s chlebem), ale dítě se může utlouct po bramborovo-cuketové kaši. Ale nijak jinak jsem jí to zatím nedávala.
Máte nějaké recepty na cuketu pro dítě (1rok)? Dík
Dneska vařil děda starou maďarskou polévku a šunkofleky s uzeným ![]()
Dnes oběd u mamky,kachna,zelí,knedlík.K večeři rychlovka-smažák a krokety.A zítra kotlety s bramborem zapečené se smetanou a asi tam hodím pár žampionů co tu mám
Samé ZDRAVÉ papáníčko…
PetkaK píše:
Ahoj, tcháni nám dovezli dvě cukety(dohromady mají tak 5kg) - já ani manžel to moc nemusíme (já jedině osmažené na pánvi se směsi petržele a česneku a jíst s chlebem), ale dítě se může utlouct po bramborovo-cuketové kaši. Ale nijak jinak jsem jí to zatím nedávala.Máte nějaké recepty na cuketu pro dítě (1rok)? Dík
Já bych ji uvarila s ostatní zeleninou a udelala male do zásoby zeleninové obědy do mrazáku ![]()
sophinka píše:
KFC
to musi bejt teda palka, ale mate dobrej vkus:D
polivka s ryzi, platky na kari s brkasi a zelene fazolky na masle.Odpoledne se mozna dokopu upect strudl
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat