Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
freeonit píše:
dneska dělám rizoto a hověží vývarHolky poradíte s dortem pro rocní dítko aby mohlo taky ochutnat??
Tak mi delali na prvni narozeniny dort se zakysane smetany s piskotami,ze zkusi taky.A stejnak nezkusil ![]()
Tady svítí po 14 dnech sluníčko ![]()
K obědu bude zapečený květák a brambory, možná salát, mám tu ledový salát a rajčata.
U nás dnes k večeři losos v alobalu a bramborová kaše......a zítra zase nevím ![]()
kuřecí řízky v cornflakes s brkaší ![]()
holky,kde se dá koupit dobrý losos za slušnou cenu?kupujete celého,nebo jen filety? ![]()
Tak losos mě navnadil a zdvojuji otazku nademnou kde kupujete lososa??
U nás riziko a zítra řízek s krkovičky a brambor.
My raději české rybky. Takže s lososem neporadím…
Dnes špagety a zítra játra s penne těstovinami na smetaně a ještě nějaká ta zeleninka.
Tak my kupujeme lososa tak 2× za rok a to jsme jen 2,takže vždy koupím chlazené filety v Albertu.Je možné,že je někde levnější,ale zase ho nemáme tak často,tak to nějak neřeším.I když teda drahej je jako svi.. ![]()
naložila jsem na sobotu čínu a bude s rýží a už jsou konečně rajčata ze skleníku tak rajčatový salát
Tak jelikož potřebuju doma zpracovat zeleninu, tak bude salat a k tomu bud udelam kure na slanine nebo sekanou…uvidiim podle toho kdy dojdu dom a jak bduu stihat ![]()
já mám taky ráda české ryby(manžel je rybář),takže kapra máme rozhodně víckrát,než jednou za rok,siven je třeba výýborná ryba…ale párkrát jsme koupili v kauflandu lososa v akci-celého,vyšel cca na 130,–,udělali jsme z něj podkovy,hodili na gril a to byla teda bašta ![]()
adeeelia píše:
já mám taky ráda české ryby(manžel je rybář),takže kapra máme rozhodně víckrát,než jednou za rok,siven je třeba výýborná ryba…ale párkrát jsme koupili v kauflandu lososa v akci-celého,vyšel cca na 130,–,udělali jsme z něj podkovy,hodili na gril a to byla teda bašta
Já dnes rychlovka - smažený hermelín a hranolky, není čas, mládě je nemocné
, tak se s ní musím mazlit.
Ještě jsme udělala květákovou polívku, bylo mi líto vylít vodu z brambor a květáku. Máme ji s rozšlehaným vajíčkem.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat