Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
cuketový nákyp s novými bramborami + okurkový salát s rajčaty a zakysanou smetanou, na večeři asi veka zapečená se sýrem v troubě ![]()
Pajo jdu taky děla kuře na paprice na zítra
si říkám, že si možná Davídek něco dá, též máme teploty a moc nejí, jinak by to šlo teploty a jak když je zahleněný, chraplá to v něm.
Já včera večer potkala na chodbě souseda,jel akorát ze zahrádky a prej jestli nechci cuketu.Dal mi rovnou 4 velký,tak jsem dnes udělala cuketový guláš,jeho plnej kastrol,tak bude nejmín na dva dny a k tomu bramboračku-dostala jsem zeleninu od mámy z chalupy,to se to vaří,skoro zadarmo
Zahustila jsem jí ovesnýma vločkama
Ja dnes delala noky s kutecima kostkama v rajcatovo-smetanove omacce.
Dneska karbanátky s bram kaší.
Zítra nejspíš vepřové medailonky se žampionovou omáčkou a hranolkami
Dnes jsem vařila kuřecí směs se zeleninou a kuskusem, pro kluka přírodní kuřecí řízek, mrkev a brambory.
My dnes dojídali svíčkovou a zítra budou zapečené brambory se žampiony,sýrem,šunkou a smetanou… zkusím tam dát zakysanou,tak jsem zvědavá jaké to bude ![]()
Mňam
Krájím kolečka tak, abych je mohla „sešpendlit“ minišpízovou jehlou a nerozpadají se.
Čekatelka píše:
opatrně nakrájím cibuli na kolečka, obalím v trojobalu a smažím jako klasické řízky, jenom trošku piplačka, aby se to nerozpadlo, recept mám ještě ze základky z rodinné výchovy
Dnes k obědu kuřecí játra s rýží. Malá měla vločky se zeleninou.
Dnes gulas delany v troube.Akorat se nakraji ingredience a supne se to do troby a aspon hodinu se s tim nic nedela.Takovy bezpracny gulas ![]()
Gori: to jsou vychytavky! prosim o recept do SZ
jedeme pryc pak bych to nnasla uctive dekuji
myslim ze gori to muze soupnout klidne i sem
taky by me to zajimalo ![]()
tak my dnes uzenou kroupovou polévku a zapečené těstoviny a rajčatový salát
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat