Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Pokud rodiče najdou v lese hřiby tak budou mít omáčku a já koprovku, pokud nenajdou tak prý půjdeme na pizzu
a večer budou špekáčky na ohni ![]()
tak já dnes dělám zapečenej lilek v rajčat.omáčce s mozarellou (aubergine parmigiana)..dám si ho jen s bagetkou a vínkem a kluk bude mít zbytek kuř.rizota
eshta píše:
tak já dnes dělám zapečenej lilek v rajčat.omáčce s mozarellou (aubergine parmigiana)..dám si ho jen s bagetkou a vínkem a kluk bude mít zbytek kuř.rizota
tohle jsem vařila včera, moc dobrý ![]()
Dneska oběd i večeře smažená cuketa jako řízek, pro mě s bramborem a manža ´zdravě´ s hranolkama ![]()
My dnes zapečené těstoviny. Na zítra jsem teď dopekla kynuté tvarohové koláče s ovocem.. nádherně to tu voní, skoro se do nich holky pustily ![]()
Dneska jsem byla na minisrazíku holek se stejně starými dětmi z netu, bylo to spojené s grilováním u jedné z mamin. Byla krkovice, kuřecí stehna, hermelíny a plněné papriky, všechno na grilu, k tomu hromady zeleniny, fajn akce, fajn jídlo ![]()
včera - uzené tofu, zelenina, těstoviny
dneska - vepřový plátek na přírodno, brambor
zítra - španělské ptáčky s rýží, manžel s brambory
pozítří - svíčková welington s bramborem
dneska jatra na cibulce s ryzi,zitra mam v planu delat toto obed na dnesek uz jsem si prave nestihla vyndat maso
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
hovězí kostky se zeleninouvou omáčkou (mrkev,celer) a těstoviny zítra květákové řízky,brambor v neděli segedínský guláš v pondělí rajská omáčka s kuličkama mletého masa,úterý játrová omáčka ,rýže