Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak dneska vaří manža provencálské pečené kuře s bramborem. Prosadila jsem si k tomu nádivku, vím, že se k tomu moc nehodí ale mám na ni už od rána chuť
A budem to dojídat i k večeři. No a teď jdu vymýšlet jídelníček na příští týden
k obědu: vepřová panenka s porkem a vařené brambory
, k večeři: nejspíš palačinky
Pajule22 píše:
dneska jatra na cibulce s ryzi,zitra mam v planu delat toto obed na dnesek uz jsem si prave nestihla vyndat maso
To vypadá dost jedle
to určitě vyzkouším..a my dneska Hamburskou s knedlem
suvlaki,gyros s pecenym bramborem a tzaziki, Gitka s kasi, a kvetakova kremova polevka.
Právě jsme doobědvali, máme pečené kuře na zelenině (mrkev, celer, petržel, cibule, rajčata a papriky) a rýži. Zlepšuji se, už neobědváme ve 3 ![]()
jája428 píše:
ahoj holky, zbylo mi docela dost strouhaného sýra na špagety, myslíte, že bych ho mohla zamrazit?
Určitě. Já mrazím i strouhaný tvrdý tvaroh a je také dobrý ![]()
jája428 píše:
ahoj holky, zbylo mi docela dost strouhaného sýra na špagety, myslíte, že bych ho mohla zamrazit?
taky ho mrazím ![]()
Monjie píše:
suvlaki,gyros s pecenym bramborem a tzaziki, Gitka s kasi, a kvetakova kremova polevka.
mňam! tak k tomu bych si ještě udělala lilkový salát - lilek a papriku v troubě do černa, pak do igeliťáku, za chvíli oloupat, rozsekat úúúplně na jemňoulinko, česnek, pepř, oliv.olej a mini kousíčky balkánu (event.sůl),petrželka, nebo liky a papriky stejně připravit v troubě, zase najemno, čerstvá rajčata na pidi kousíčky, hodně petrželky a česneku, oliv.olej, sůl (to je pindžur-starý makedonský salát)..pak papriky buď jen v troubě a pak s česnekem a oliv.olejem, nebo plněný sýrem- slovenské papriky osmahnout na oleji ze všech stran a pak plnit směsí balkán.sýra, jogurtu, červené sladké papriky, event.česneku ale nemusí a hned podávat..mňam!!!! takhle si doma uděláš totál řecký večer
pak k tomu ještě popíjet ouzo a vínko
jídlo dle mého gusta ![]()
jak děláš suvlaki a gyros doma, aby to bylo aspoň trochu podobné?
ahoj Holky, tak opět doma a zas přemýšlím co uvařit
tak čtu vaše nedelní obědy a inspiruji se ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat