Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
50147
22.7.11 11:47

My budeme mít králičí vývar a zapečený lilek se sýrem :-)

• načítám...
3643
22.7.11 11:54

Tak já včera konečně udělala tu smaženou cuketu a předem jsem se tomu mému omlouvala,že mu to asi nebude chutnat.Ale ten si na ní prý moc pochutnal a mám ji dělat častěji,tak jsem měla radost :dance: .
Dnes bude jen jogurtový chléb a rybičková pomazánka.

• načítám...
6292
22.7.11 11:59

CUKETKU JSME MĚLA VČERA TAKY ALE JÁ JÍ DUSÍM NA MÁSLE TŘEBA JEŠTĚ I S BRAMBOREM KDYŽ ZBYDOU Z PŘEDEŠLÉHO DNE,MŮŽU SE ZEPTAT JAKÝ TO JE JOGURTOVÝ CHLÉB?

• načítám...
3643
22.7.11 12:11
ivulik123 píše:
CUKETKU JSME MĚLA VČERA TAKY ALE JÁ JÍ DUSÍM NA MÁSLE TŘEBA JEŠTĚ I S BRAMBOREM KDYŽ ZBYDOU Z PŘEDEŠLÉHO DNE,MŮŽU SE ZEPTAT JAKÝ TO JE JOGURTOVÝ CHLÉB?

Jogurtový chléb jsem našla na netu,místo vody se tam dává bílý jogurt.Je moc dobrý,takový vláčný a hlavně chutná tomu mému.Ale přesný recept nevím,vždy si ho najdu na netu,než ho jdu péct.

• načítám...
6292
22.7.11 12:13
aha,díky,a musí se to péct v domácí pekárně tu já totiž nemám :-?
SuzaG píše:
ivulik123 píše:
CUKETKU JSME MĚLA VČERA TAKY ALE JÁ JÍ DUSÍM NA MÁSLE TŘEBA JEŠTĚ I S BRAMBOREM KDYŽ ZBYDOU Z PŘEDEŠLÉHO DNE,MŮŽU SE ZEPTAT JAKÝ TO JE JOGURTOVÝ CHLÉB?
Jogurtový chléb jsem našla na netu,místo vody se tam dává bílý jogurt.Je moc dobrý,takový vláčný a hlavně chutná tomu mému.Ale přesný recept nevím,vždy si ho najdu na netu,než ho jdu péct.
  • načítám...
3643
22.7.11 12:27
ivulik123 píše:
aha,díky,a musí se to péct v domácí pekárně tu já totiž nemám :-?
SuzaG píše:
ivulik123 píše:
Jogurtový chléb jsem našla na netu,místo vody se tam dává bílý jogurt.Je moc dobrý,takový vláčný a hlavně chutná tomu mému.Ale přesný recept nevím,vždy si ho najdu na netu,než ho jdu péct.

Asi nemusí,ale je to samozdřejmě jednodužší.Pokud máš praxi v pečení chleba,nebude to pro tebe problém :wink: Jen zamíchat,nechat nakynout a upéct :palec:

• načítám...
2639
22.7.11 13:13

U nás dnes gulášová polévka a boloňské špagety…oblíbené jídlo z tábora vyhladovělých dětí. :)

• načítám...
2904
22.7.11 13:38

u nás dneska taky bude rybičková pomazánka a cuketka k obědu byla nakonec jen pro mě, malý ji nechtěl, tak dostal trochu dýňové(husté)polévky

• načítám...
2904
22.7.11 13:38

jo a na zítra si můj drahý objednal bramborové šišky, má rád obyč. stará jídla jako brambor. placky nebo šišky

• načítám...
10048
22.7.11 13:40

Tak u nás to vidím dneska na čínu s čínskýma nudlema, mnamka u nás oblibena.
O vikendu jeste nevíím…

• načítám...
1044
22.7.11 13:56

U nás rozlítaný španěláci s rýží… Mňam :palec:

• načítám...
15054
22.7.11 13:59

dnes kuřecí prsa zalitá smetanou ve které jsem rozmíchala omáčku 4 sýrů a ještě na ně dala camembert+brambory

• načítám...
2639
22.7.11 20:10

Včera jsme měli palačinky s letošní domácí marmeládou z červeného rybízu. A aby to nebylo tak kyselé, byl na nich nanukáč se šlehačkou…to byla mnamka :jazyk:

• načítám...
30628
22.7.11 20:26

Tak jsem dělala tu cibulovou omáčku, kamarádce moc chutnala, tak prý ji propašuje do domácího jídelníčku 8-)
Zítra budou kuřecí stehna na leču, s rýží.

• načítám...
15054
22.7.11 20:34

zítra jsme pozvaný na oběd k našim a bude prý nudlová polévka s játrovýma knedlíčkama a knedlo,zelo,vepřo :pankac:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová