Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4697
22.7.11 09:56

tak mi dneska bramboračka + vdolky. Ale večer :dance: :dance: :dance: kamarád se žení a griluje prasátko :palec: :palec: :palec:

• načítám...
9079
22.7.11 09:59
žampion píše:
tak mi dneska bramboračka + vdolky. Ale večer :dance: :dance: :dance: kamarád se žení a griluje prasátko :palec: :palec: :palec:

A kde má svatbu? Já taky jedu na svatbu?

• načítám...
2803
22.7.11 10:03

Jahodové knedlíky s tvarohem :pankac: .

Děti je milují a já taky :mrgreen:

• načítám...
4697
22.7.11 10:05
v Č :-) astolovicích
bertík28 píše:
žampion píše:
tak mi dneska bramboračka + vdolky. Ale večer :dance: :dance: :dance: kamarád se žení a griluje prasátko :palec: :palec: :palec:

v Častolovicích :-)

• načítám...
8petule8
22.7.11 10:06
Monjie píše:
8petule: ta kucharka vypada vyborne:Dnj rohlikova pizza :D :pankac:

Dám vědět jestli něco z toho bude k jídlu, moc optimista nejsem :lol:

• Upravit
9079
22.7.11 10:14
žampion píše:
v Č :-) astolovicích
bertík28 píše:
žampion píše:
v Častolovicích :-)

Tak to mi máme kousek od Jičína. A mají to venku. Brrr to bude zima

• načítám...
2904
22.7.11 10:51
bertík28 píše:
Miňulka píše:
Holky a jak je ta cuketa s česnekem na másle, to zní dobře?
Nevím. Chtěla jsem je dneska dělat, ale mam prý zase udělat rohlíkovou pizzu, tak bude rohlíková pizza.
A ta cuketa. Cuketa se nakrájí na kolečka a potře česnekem. Pak opékat na másle. Měla jsem ji takhle z grilu a byla výborná. Tak to udělám i doma.

Děkuji, asi teda vyzkoušíme, rozhoduju se buď tak nebo obalit, tu jsme taky letos ještě neměli.

• načítám...
10568
22.7.11 10:58

Ahoj se přidám,k obedu bude kureci cina s rizi,polivku zatim nevim a k veceri moje vyhlasene houskove pizzi

• načítám...
1477
22.7.11 11:00
kacerval píše:
Ahoj se přidám,k obedu bude kureci cina s rizi,polivku zatim nevim a k veceri moje vyhlasene houskove pizzi

Hmm hmm hmm to me zajima? jake houskove pizzy? je to neco podobneho jak rohlikovy kolac?

• načítám...
10048
22.7.11 11:01

celoudobu tady ignoruju rohlíkovou pizzu, ale holky kruciš na jakýže je to straně??? :lol:

• načítám...
10568
22.7.11 11:05
freeonit píše:
kacerval píše:
Ahoj se přidám,k obedu bude kureci cina s rizi,polivku zatim nevim a k veceri moje vyhlasene houskove pizzi
Hmm hmm hmm to me zajima? jake houskove pizzy? je to neco podobneho jak rohlikovy kolac?

To nevim musela bych se mrknout co to ten rohlikovy kolac vubec je,napis ti jak je delam.
Na jednu veceri kupuju deset housek,kecup,baleni strouhaneho syru a 3druhy salamu po 20dkg nekdy vic.
Housku rozkrojim na pul a obe poloviny pomazu kecupem,salamy si rozkrajim na ctverecky,dam do misy a poradne je promicham,pak vzdycky trochu odeberu a pokladu na housky,kdyz tohle mam hotovy,tak navrch davam strouhany syr a nekdo dava jeste nahoru majoranku kvuly barve a vuni,ja to teda nedelam.
Nakonec vlozim do predehrate trouby na 150stupnu a zapekam pri stejny teplote,dokud se syr neroztece,je to vyborny jak teply tak studeny.

• načítám...
4041
22.7.11 11:10
Dice píše:
celoudobu tady ignoruju rohlíkovou pizzu, ale holky kruciš na jakýže je to straně??? :lol:

128

• načítám...
19692
22.7.11 11:16
Žirafa9 píše:
Dice píše:
celoudobu tady ignoruju rohlíkovou pizzu, ale holky kruciš na jakýže je to straně??? :lol:
píše: Více
:-D taky uz to mam tak poznamenane 128,ale porad mi nechteji zbyt rohliky :-D
Dneska kureci vyvar a rizoto :wink:
  • načítám...
10048
22.7.11 11:37

Děkuju!! udělám ji hned jak budou rohlíky :lol: :-D

• načítám...
PetkaK
22.7.11 11:45

Rajská, karbenátky, a tvarohová bábovka :)

A včera jsem pekli domácí housky a jsou výborné :)

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová