Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
tak mi dneska bramboračka + vdolky. Ale večer
kamarád se žení a griluje prasátko
![]()
žampion píše:
tak mi dneska bramboračka + vdolky. Ale večer![]()
![]()
![]()
![]()
A kde má svatbu? Já taky jedu na svatbu?
bertík28 píše:žampion píše:A kde má svatbu? Já taky jedu na svatbu?
![]()
![]()
![]()
v Častolovicích ![]()
Monjie píše:
8petule: ta kucharka vypada vyborne:Dnj rohlikova pizza![]()
Dám vědět jestli něco z toho bude k jídlu, moc optimista nejsem ![]()
žampion píše:
v Častolovicích
bertík28 píše:v Častolovicíchžampion píše:A kde má svatbu? Já taky jedu na svatbu?
![]()
![]()
![]()
Tak to mi máme kousek od Jičína. A mají to venku. Brrr to bude zima
bertík28 píše:Miňulka píše:Nevím. Chtěla jsem je dneska dělat, ale mam prý zase udělat rohlíkovou pizzu, tak bude rohlíková pizza.
Holky a jak je ta cuketa s česnekem na másle, to zní dobře?
A ta cuketa. Cuketa se nakrájí na kolečka a potře česnekem. Pak opékat na másle. Měla jsem ji takhle z grilu a byla výborná. Tak to udělám i doma.
Děkuji, asi teda vyzkoušíme, rozhoduju se buď tak nebo obalit, tu jsme taky letos ještě neměli.
Ahoj se přidám,k obedu bude kureci cina s rizi,polivku zatim nevim a k veceri moje vyhlasene houskove pizzi
kacerval píše:
Ahoj se přidám,k obedu bude kureci cina s rizi,polivku zatim nevim a k veceri moje vyhlasene houskove pizzi
Hmm hmm hmm to me zajima? jake houskove pizzy? je to neco podobneho jak rohlikovy kolac?
celoudobu tady ignoruju rohlíkovou pizzu, ale holky kruciš na jakýže je to straně??? ![]()
freeonit píše:kacerval píše:Hmm hmm hmm to me zajima? jake houskove pizzy? je to neco podobneho jak rohlikovy kolac?
To nevim musela bych se mrknout co to ten rohlikovy kolac vubec je,napis ti jak je delam.
Na jednu veceri kupuju deset housek,kecup,baleni strouhaneho syru a 3druhy salamu po 20dkg nekdy vic.
Housku rozkrojim na pul a obe poloviny pomazu kecupem,salamy si rozkrajim na ctverecky,dam do misy a poradne je promicham,pak vzdycky trochu odeberu a pokladu na housky,kdyz tohle mam hotovy,tak navrch davam strouhany syr a nekdo dava jeste nahoru majoranku kvuly barve a vuni,ja to teda nedelam.
Nakonec vlozim do predehrate trouby na 150stupnu a zapekam pri stejny teplote,dokud se syr neroztece,je to vyborny jak teply tak studeny.
Dice píše:
celoudobu tady ignoruju rohlíkovou pizzu, ale holky kruciš na jakýže je to straně???
128
Žirafa9 píše:Dice píše:píše: Více
celoudobu tady ignoruju rohlíkovou pizzu, ale holky kruciš na jakýže je to straně???
Rajská, karbenátky, a tvarohová bábovka ![]()
A včera jsem pekli domácí housky a jsou výborné ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat