Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7576
27.7.11 13:20

Dnes barevná zelenina s vločkama a losos. Malá to měla v dětské úpravě.

• načítám...
Rose-k
27.7.11 13:25
ww píše:
Tady moje včerejší špízy na černo :oops: inspiraci si neberte :wink: Dnes nevařím nic, přítel dojí brambory a já jsem napráskaná ještě ze včerejší večeře :roll: Měli jsme česnekačku a tu Pepkovu panenku a bylo toho mooooc 8-o Sníte vy celou porci v restauraci? Já sním jen půlku :nevim:

Já to spráskám úplně v pohodě :jazyk: :lol: a ještě jsem kolikrát sbouchala dezert páč jsem měla hlad,ale tasemnici nemám :lol: 8-)

A my dnes zapečenou brokolici s br.kaší :-)

• Upravit
27.7.11 14:33
christy píše:
ww píše:
Tady moje včerejší špízy na černo :oops: inspiraci si neberte :wink: Dnes nevařím nic, přítel dojí brambory a já jsem napráskaná ještě ze včerejší večeře :roll: Měli jsme česnekačku a tu Pepkovu panenku a bylo toho mooooc 8-o Sníte vy celou porci v restauraci? Já sním jen půlku :nevim:

Já to spráskám úplně v pohodě :jazyk: :lol: a ještě jsem kolikrát sbouchala dezert páč jsem měla hlad,ale tasemnici nemám :lol: 8-)

A my dnes zapečenou brokolici s br.kaší :-)

Mne tiez vravia ze to ukladam do ruk a noh … mam 50 kil a porcie v restikach mi pridu tak nejak … mensie :oops:

• načítám...
16557
27.7.11 14:49

Tak mi dnes k večeři dojíme ten cuketovej guláš a bramboračku,bylo toho hodně,tak nám ještě na dnešek zbylo :potlesk: No a zítra večer chleba s něčím z lednice-je tam dost salámů a pomazánek,k tomu rajčátko a okurku,at se to všechno dojí a můžu navařit nový zásoby.
Přes týden jsme s chlapem v práci,tak doma jíme až večer,jinak já si sebou na oběd nosím krabičky s jídlem(polívku,omáčku apod.)

• načítám...
27.7.11 14:54

Zo zbytkov v chladnicke robim pizza satocky. Listkove cesto pomastit kecupom, na to salam (sunka, slanina), syr (struhany, platky, kocky) trochu korenia, urobit satocky, upiect.

• načítám...
16557
27.7.11 14:57
Bábi Zlopočasná píše:
Zo zbytkov v chladnicke robim pizza satocky. Listkove cesto pomastit kecupom, na to salam (sunka, slanina), syr (struhany, platky, kocky) trochu korenia, urobit satocky, upiect.
:potlesk: Júúú,to zní dobře :hug: Díky,to určitě někdy o víkendu zkusim.Já takhle jednou dělala slanej štrůdl,z listovýho těsta,salámu a sýra.
  • načítám...
27.7.11 15:03
mahdalka píše:
Bábi Zlopočasná píše:
:potlesk: Júúú,to zní dobře :hug: Díky,to určitě někdy o víkendu zkusim.Já takhle jednou dělala slanej štrůdl,z listovýho těsta,salámu a sýra.

U strudle mi to pride o stasti, ako cesto vnutri prepecie. (Aspon ked ju peciem ja :oops: ) Satocky sa nedaju nedopiect.

• načítám...
16557
27.7.11 15:08

Bábi a potíráš ty šátečky vajíčkem?Jsem si právě vzpomněla,že já ten štrůdl nepotírala,ale jeden jsem posypala sezamovými semínky,druhý kmínem :dance:
A je fakt,že ty šátečky na slano se dají vzít i do práce na svačinu :palec:

• načítám...
27.7.11 15:13
mahdalka píše:
Bábi a potíráš ty šátečky vajíčkem?Jsem si právě vzpomněla,že já ten štrůdl nepotírala,ale jeden jsem posypala sezamovými semínky,druhý kmínem :dance:
A je fakt,že ty šátečky na slano se dají vzít i do práce na svačinu :palec:

Potiram, ale preto ze potieram kraje aby sa pekne zlepili a syr nevytekal, tak co s tym zvyskom, ze?
Ja som tie satocky brala na cestu do Talianska, akurat ze vtedy som ich nerobila zo zvyskov. A co sa nezjedlo cestou, zjedli Cesi co ziju v Taliansku a este lutovali ze ich nebolo viac :mrgreen:

• načítám...
1090
27.7.11 22:33

Kuřecí prso se zeleným chřestem a cherry rajčátky z jedné pánve ..... zdravá dobrota! :palec:

• načítám...
1477
28.7.11 07:44

dneska dělám rizoto a hověží vývar :-P Holky poradíte s dortem pro rocní dítko aby mohlo taky ochutnat??

• načítám...
3968
28.7.11 07:58

tak my dnes bramboračku a buchtu bublaninu

• načítám...
QQQQ
28.7.11 08:00

Já jsem si uvařila včera večer. Vývar se zeleninou a kapáním a rizoto :-P Dnes je konečně krásně tak budu celý den venku :dance:

• Upravit
9044
28.7.11 08:12

Dnes bude krůtí plátek a bramb.kase :)

• načítám...
10048
28.7.11 08:24

HOlky u nás je taky konečně kráásně!!!
Na večeři vuuubec nevím co bude :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie