Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dnes barevná zelenina s vločkama a losos. Malá to měla v dětské úpravě.
ww píše:
Tady moje včerejší špízy na černoinspiraci si neberte
Dnes nevařím nic, přítel dojí brambory a já jsem napráskaná ještě ze včerejší večeře
Měli jsme česnekačku a tu Pepkovu panenku a bylo toho mooooc
Sníte vy celou porci v restauraci? Já sním jen půlku
Já to spráskám úplně v pohodě
a ještě jsem kolikrát sbouchala dezert páč jsem měla hlad,ale tasemnici nemám
![]()
A my dnes zapečenou brokolici s br.kaší ![]()
christy píše:ww píše:
Tady moje včerejší špízy na černoinspiraci si neberte
Dnes nevařím nic, přítel dojí brambory a já jsem napráskaná ještě ze včerejší večeře
Měli jsme česnekačku a tu Pepkovu panenku a bylo toho mooooc
Sníte vy celou porci v restauraci? Já sním jen půlku
Já to spráskám úplně v pohodě
A my dnes zapečenou brokolici s br.kaší![]()
a ještě jsem kolikrát sbouchala dezert páč jsem měla hlad,ale tasemnici nemám
![]()
Mne tiez vravia ze to ukladam do ruk a noh … mam 50 kil a porcie v restikach mi pridu tak nejak … mensie ![]()
Tak mi dnes k večeři dojíme ten cuketovej guláš a bramboračku,bylo toho hodně,tak nám ještě na dnešek zbylo
No a zítra večer chleba s něčím z lednice-je tam dost salámů a pomazánek,k tomu rajčátko a okurku,at se to všechno dojí a můžu navařit nový zásoby.
Přes týden jsme s chlapem v práci,tak doma jíme až večer,jinak já si sebou na oběd nosím krabičky s jídlem(polívku,omáčku apod.)
Zo zbytkov v chladnicke robim pizza satocky. Listkove cesto pomastit kecupom, na to salam (sunka, slanina), syr (struhany, platky, kocky) trochu korenia, urobit satocky, upiect.
Bábi Zlopočasná píše:
Zo zbytkov v chladnicke robim pizza satocky. Listkove cesto pomastit kecupom, na to salam (sunka, slanina), syr (struhany, platky, kocky) trochu korenia, urobit satocky, upiect.
mahdalka píše:Bábi Zlopočasná píše:
Zo zbytkov v chladnicke robim pizza satocky. Listkove cesto pomastit kecupom, na to salam (sunka, slanina), syr (struhany, platky, kocky) trochu korenia, urobit satocky, upiect.Júúú,to zní dobře
Díky,to určitě někdy o víkendu zkusim.Já takhle jednou dělala slanej štrůdl,z listovýho těsta,salámu a sýra.
U strudle mi to pride o stasti, ako cesto vnutri prepecie. (Aspon ked ju peciem ja
) Satocky sa nedaju nedopiect.
Bábi a potíráš ty šátečky vajíčkem?Jsem si právě vzpomněla,že já ten štrůdl nepotírala,ale jeden jsem posypala sezamovými semínky,druhý kmínem ![]()
A je fakt,že ty šátečky na slano se dají vzít i do práce na svačinu ![]()
mahdalka píše:
Bábi a potíráš ty šátečky vajíčkem?Jsem si právě vzpomněla,že já ten štrůdl nepotírala,ale jeden jsem posypala sezamovými semínky,druhý kmínem
A je fakt,že ty šátečky na slano se dají vzít i do práce na svačinu
Potiram, ale preto ze potieram kraje aby sa pekne zlepili a syr nevytekal, tak co s tym zvyskom, ze?
Ja som tie satocky brala na cestu do Talianska, akurat ze vtedy som ich nerobila zo zvyskov. A co sa nezjedlo cestou, zjedli Cesi co ziju v Taliansku a este lutovali ze ich nebolo viac ![]()
Kuřecí prso se zeleným chřestem a cherry rajčátky z jedné pánve ..... zdravá dobrota! ![]()
dneska dělám rizoto a hověží vývar
Holky poradíte s dortem pro rocní dítko aby mohlo taky ochutnat??
Já jsem si uvařila včera večer. Vývar se zeleninou a kapáním a rizoto
Dnes je konečně krásně tak budu celý den venku ![]()
HOlky u nás je taky konečně kráásně!!!
Na večeři vuuubec nevím co bude ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat