Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky mám na vás prosbičku-v úterý jsme měli s manželem 3. leté výročí svatby a slavit budeme o víkendu-na zítra vymýšlí plán manžel a já by jsem mu tím pádem chtěla v neděli něco moc dobrého uvařit-dejte my sem prosím nějaké typy-je hodně masovej-díky moc ![]()
tak tomu mýmu bych se určitě zavděčial pořádným hovězím stejkem na grilu
Taky masovej
dneska peču lososa na bylinkách a k tomu vař.brambory a salát z rajčat ![]()
Hromnice píše:
Holky mám na vás prosbičku-v úterý jsme měli s manželem 3. leté výročí svatby a slavit budeme o víkendu-na zítra vymýšlí plán manžel a já by jsem mu tím pádem chtěla v neděli něco moc dobrého uvařit-dejte my sem prosím nějaké typy-je hodně masovej-díky moc
Já bych udělala hovězí na víně třeba s bram. knedlikem nebo amerikama klidne treba.
Normalne davam medailonky z hoveziho, nebo proste vetsi kousky (vic jak na gulas), dusim na korenovce (na kousky) a podlivam cervenym vinem, muzes pridat hovezi bujon. Neni potreba nijak zahustovat a je to pro chlapy fakt mnamka!
dzarunka píše:
teď jsme sbouchali houbové řízky
Jéééé,tak to bych si taky dala
ale nekdo by me musel ty houby nasbirat ![]()
dzarunka píše:
teď jsme sbouchali houbové řízky
jůůůů, to bych si dala… MŇAM!!!
Hromnice píše:
Holky mám na vás prosbičku-v úterý jsme měli s manželem 3. leté výročí svatby a slavit budeme o víkendu-na zítra vymýšlí plán manžel a já by jsem mu tím pádem chtěla v neděli něco moc dobrého uvařit-dejte my sem prosím nějaké typy-je hodně masovej-díky moc
jak píše Dice - udělej flákotu
prostě dobrým steakem nic nezkazíš naopak
(ptala jsem se manžela, co by udělalo radost jemu a odsouhlasil mi to) ![]()
Tak u nás včera smažený pangas s br.kaší…
Dnes byl krůtí plátek se šunkou, broskví a sýrem + brambory…
A zítra to vypadá na smažený hermelín s brambůrkama
My jsme měli špenát, volské oko, já a malá s bramborem, kluci s knedlíkem.
Hromnice píše:
Přesně jak píše dice a sandrik flákotou masa nic nezkazíš. Můj manže je masař a pořádnej, takže vím, že bych mu udělala pořádnej stejk s amerikama.
Dice
to zní dobře,to určitě zkusim,můj chlap by jed maso i k snídani ![]()
Holky,už jsem dlouho nevařila játrovou omáčku a nevim,jestli si pamatuju recept,můžete mi poradit?Myslím,že jsem dala na cibulku játra,okmínovala,podlila trochu vodou a dusila.A nakonec zahustit vodou s hl.moukou.Nebo to děláte jinak?Nějak mi ten recept už vypad z hlavy ![]()
Jatrovou omačku z kuřeci nebovepřove jatry?Každoui dělam jinak
Z kuřeci játry.
Očistim jatru,osmažim cibulku na drobni přidam jatru,osmažim a zasypu hl.moukou.Zaliju vodou.Dam sul,pepř,grilovaci koření a dusim do měkka.Dělam v tlakači tak 20min.Pokud je malo huste tak dohustim klasickou zatěrkou
Z vepřove jatry:
Dám vařit játra v celku.Asi na 45min.NESOLIT.Doléváme voduu.Játru vyndáme,necháme zchladnout a nastrouháme na hrubém struhadle.Uděláme zásmažku,vlijeme do jater a nechame provařit.Potom vsypeme játra a osolime.Přidame rozmačkany česnek.
U nas jedou obě,ale kuřeci jatra vic
Příspěvek upraven 29.07.11 v 16:08
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat