Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3968
29.7.11 10:41

ak my dnes dojídem bramborovou polévku

• načítám...
3968
29.7.11 10:43

Holky mám na vás prosbičku-v úterý jsme měli s manželem 3. leté výročí svatby a slavit budeme o víkendu-na zítra vymýšlí plán manžel a já by jsem mu tím pádem chtěla v neděli něco moc dobrého uvařit-dejte my sem prosím nějaké typy-je hodně masovej-díky moc :hug:

• načítám...
4697
29.7.11 11:19

tak tomu mýmu bych se určitě zavděčial pořádným hovězím stejkem na grilu :lol: :lol: Taky masovej

• načítám...
50150
29.7.11 11:28

dneska peču lososa na bylinkách a k tomu vař.brambory a salát z rajčat :-)

• načítám...
Rose-k
29.7.11 11:45

My dneska zapečenou rybku s br.kaší

• Upravit
10048
29.7.11 12:00
Hromnice píše:
Holky mám na vás prosbičku-v úterý jsme měli s manželem 3. leté výročí svatby a slavit budeme o víkendu-na zítra vymýšlí plán manžel a já by jsem mu tím pádem chtěla v neděli něco moc dobrého uvařit-dejte my sem prosím nějaké typy-je hodně masovej-díky moc :hug:

Já bych udělala hovězí na víně třeba s bram. knedlikem nebo amerikama klidne treba.
Normalne davam medailonky z hoveziho, nebo proste vetsi kousky (vic jak na gulas), dusim na korenovce (na kousky) a podlivam cervenym vinem, muzes pridat hovezi bujon. Neni potreba nijak zahustovat a je to pro chlapy fakt mnamka!

• načítám...
15054
29.7.11 12:15

teď jsme sbouchali houbové řízky :pankac:

• načítám...
9044
29.7.11 12:17
dzarunka píše:

Jéééé,tak to bych si taky dala :pankac: ale nekdo by me musel ty houby nasbirat :)

• načítám...
780
29.7.11 14:34
dzarunka píše:

jůůůů, to bych si dala… MŇAM!!!

• načítám...
20656
29.7.11 14:34
Hromnice píše:
Holky mám na vás prosbičku-v úterý jsme měli s manželem 3. leté výročí svatby a slavit budeme o víkendu-na zítra vymýšlí plán manžel a já by jsem mu tím pádem chtěla v neděli něco moc dobrého uvařit-dejte my sem prosím nějaké typy-je hodně masovej-díky moc :hug:

jak píše Dice - udělej flákotu ;) prostě dobrým steakem nic nezkazíš naopak :pankac: (ptala jsem se manžela, co by udělalo radost jemu a odsouhlasil mi to) :lol:

• načítám...
780
29.7.11 14:37

Tak u nás včera smažený pangas s br.kaší…
Dnes byl krůtí plátek se šunkou, broskví a sýrem + brambory…
A zítra to vypadá na smažený hermelín s brambůrkama

• načítám...
30628
29.7.11 14:43

My jsme měli špenát, volské oko, já a malá s bramborem, kluci s knedlíkem.

• načítám...
1304
29.7.11 14:57
Hromnice píše:

Přesně jak píše dice a sandrik flákotou masa nic nezkazíš. Můj manže je masař a pořádnej, takže vím, že bych mu udělala pořádnej stejk s amerikama.

• načítám...
16557
29.7.11 15:48

Dice :palec: to zní dobře,to určitě zkusim,můj chlap by jed maso i k snídani :roll:
Holky,už jsem dlouho nevařila játrovou omáčku a nevim,jestli si pamatuju recept,můžete mi poradit?Myslím,že jsem dala na cibulku játra,okmínovala,podlila trochu vodou a dusila.A nakonec zahustit vodou s hl.moukou.Nebo to děláte jinak?Nějak mi ten recept už vypad z hlavy :think:

• načítám...
9356
29.7.11 15:55

Jatrovou omačku z kuřeci nebovepřove jatry?Každoui dělam jinak

Z kuřeci játry.
Očistim jatru,osmažim cibulku na drobni přidam jatru,osmažim a zasypu hl.moukou.Zaliju vodou.Dam sul,pepř,grilovaci koření a dusim do měkka.Dělam v tlakači tak 20min.Pokud je malo huste tak dohustim klasickou zatěrkou

Z vepřove jatry:
Dám vařit játra v celku.Asi na 45min.NESOLIT.Doléváme voduu.Játru vyndáme,necháme zchladnout a nastrouháme na hrubém struhadle.Uděláme zásmažku,vlijeme do jater a nechame provařit.Potom vsypeme játra a osolime.Přidame rozmačkany česnek.

U nas jedou obě,ale kuřeci jatra vic

Příspěvek upraven 29.07.11 v 16:08

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii