Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
612
31.7.11 14:54

holky co děláte s čerstou okurkou, mám jich tu pár menších a už nám to leze krkem.Okurkovej salát máme obden a ty malé se nechcou nikomu strouhat. Je mi líto to vyhodit.
Slyšela jsem o okurkové omáčce,ale nikdy jsem ji nejedla natož dělala :think:
Ještě mě napadlo to hodit do těstovinového salátu

• načítám...
50155
31.7.11 15:03
Janceta88 píše:
holky co děláte s čerstou okurkou, mám jich tu pár menších a už nám to leze krkem.Okurkovej salát máme obden a ty malé se nechcou nikomu strouhat. Je mi líto to vyhodit.
Ještě mě napadlo to hodit do těstovinového salátu

Tzaziky jsou z nich dobrý, pak to dávám jako oblohu k vařeným jídlům nebo k rohlíkům se šunkou,sýrem…Dělám i různé zeleninové saláty, třeba směs zeleniny + tunák + vejce + bílý jogurt a česnek. Tam by se to dalo dát a má to pak i jinou chut. :-)

• načítám...
50155
31.7.11 15:05

K večeři budeme mít mini fr.bagetky zapečené s mozzarellou a nivou k tomu nakrájená rajčata s bazalkou a česnekem :-)

• načítám...
19692
31.7.11 15:16
eva76 píše:
Monjie píše:
Evco: jak se dela ta pomazanka z veprove konzervy?
Jinak dnes jsem delala novou cesnekovou pomazanku a je to teda luxus
našla jsem tento recept a je mi hrozně sympatickej, tak mám nutkavou potřebu ho vyzkoušet http://www.toprecepty.cz/…ve-konzervy/ :dance:

Jak jsem to precetla hned jsem vletela do lednicky,protoze se mi zdalo ze uz asi pul roku tam mam jednu veprovku.A co myslite byla tam???No byla,takze uz varim vajca a jdu delat pomazanku zase nejaka zmena :wink: :pankac:

• načítám...
612
31.7.11 16:09
MUFICE píše:
Janceta88 píše:
Tzaziky jsou z nich dobrý, pak to dávám jako oblohu k vařeným jídlům nebo k rohlíkům se šunkou,sýrem…Dělám i různé zeleninové saláty, třeba směs zeleniny + tunák + vejce + bílý jogurt a česnek. Tam by se to dalo dát a má to pak i jinou chut. :-)

chlap oblohy nejí,ale salát s tuňákem je dobrý nápad KUJU :)

• načítám...
1180
31.7.11 19:27
gorina píše:
eva76 píše:
Monjie píše:
Evco: jak se dela ta pomazanka z veprove konzervy?
Jinak dnes jsem delala novou cesnekovou pomazanku a je to teda luxus
našla jsem tento recept a je mi hrozně sympatickej, tak mám nutkavou potřebu ho vyzkoušet http://www.toprecepty.cz/…ve-konzervy/ :dance:
Jak jsem to precetla hned jsem vletela do lednicky,protoze se mi zdalo ze uz asi pul roku tam mam jednu veprovku.A co myslite byla tam???No byla,takze uz varim vajca a jdu delat pomazanku zase nejaka zmena :wink: :pankac:

vřele doporučuju, už se tu cpu několikátým chlebem a nemůžu přestat! :mrgreen:

• načítám...
23033
31.7.11 20:41
Janceta88 píše:

tzaziki forever!:D

• načítám...
PetkaK
31.7.11 22:30

Dnes jsme měli cuketu (smažená cuketová kolečka, poté obalená v petrželové nati s česnekem) s bramborem. Mňam :)

Zítra si udělám šunkofleky.

• Upravit
50155
31.7.11 22:32

Zítra budeme vařit těstoviny s kuř.masem, rajčaty, žampiony a nivovou omáčkou…mnam :dance:

• načítám...
9079
31.7.11 22:56
MUFICE píše:
Zítra budeme vařit těstoviny s kuř.masem, rajčaty, žampiony a nivovou omáčkou…mnam :dance:

Jak děláš tu nivovou omáčku?

• načítám...
25007
31.7.11 22:57

tak já mám ze dneška hovězí v rajčat.omáčce s fazolema a máme i na zítra…takže jen uvařit něco pro prťata :-)

• načítám...
9044
1.8.11 09:17

Tak my dneska trochu nezdrave-smažené řízky z hub,smažená niva a hranolky :) a prcek bude mit zeleninovou polevku s kuskusem :)

• načítám...
23033
1.8.11 10:22

Dnes nic. Varim akorat Gite:D kedlubnovou polevku a spagety s mozzarelou. L si vzal do prace gulas s knedlikem a ja si dam zbytek veproveho na kari s chlebem.

• načítám...
1.8.11 10:23
Janceta88 píše:

My sme raz nalozili uhorkovy salat. Normalne nastruhat s cibulou ako ste zvyknuti a zavarit s dekom. Akurat sme sa drzali receptu a dali cukor podla navodu, tak boli tak sladke, ze nam nechutili. Ale inak som bola az prekvapena, ze aj mesiac po zavareni bol ten uhorkovy salat jedly.

• načítám...
27263
1.8.11 10:24

Rajská s kolínkama

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport