Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
holky co děláte s čerstou okurkou, mám jich tu pár menších a už nám to leze krkem.Okurkovej salát máme obden a ty malé se nechcou nikomu strouhat. Je mi líto to vyhodit.
Slyšela jsem o okurkové omáčce,ale nikdy jsem ji nejedla natož dělala ![]()
Ještě mě napadlo to hodit do těstovinového salátu
Janceta88 píše:
holky co děláte s čerstou okurkou, mám jich tu pár menších a už nám to leze krkem.Okurkovej salát máme obden a ty malé se nechcou nikomu strouhat. Je mi líto to vyhodit.
Slyšela jsem o okurkové omáčce,ale nikdy jsem ji nejedla natož dělala
Tzaziky jsou z nich dobrý, pak to dávám jako oblohu k vařeným jídlům nebo k rohlíkům se šunkou,sýrem…Dělám i různé zeleninové saláty, třeba směs zeleniny + tunák + vejce + bílý jogurt a česnek. Tam by se to dalo dát a má to pak i jinou chut. ![]()
K večeři budeme mít mini fr.bagetky zapečené s mozzarellou a nivou k tomu nakrájená rajčata s bazalkou a česnekem ![]()
eva76 píše:Monjie píše:našla jsem tento recept a je mi hrozně sympatickej, tak mám nutkavou potřebu ho vyzkoušet http://www.toprecepty.cz/…ve-konzervy/
Evco: jak se dela ta pomazanka z veprove konzervy?
Jinak dnes jsem delala novou cesnekovou pomazanku a je to teda luxus
Jak jsem to precetla hned jsem vletela do lednicky,protoze se mi zdalo ze uz asi pul roku tam mam jednu veprovku.A co myslite byla tam???No byla,takze uz varim vajca a jdu delat pomazanku zase nejaka zmena
![]()
MUFICE píše:Janceta88 píše:Tzaziky jsou z nich dobrý, pak to dávám jako oblohu k vařeným jídlům nebo k rohlíkům se šunkou,sýrem…Dělám i různé zeleninové saláty, třeba směs zeleniny + tunák + vejce + bílý jogurt a česnek. Tam by se to dalo dát a má to pak i jinou chut.
chlap oblohy nejí,ale salát s tuňákem je dobrý nápad KUJU ![]()
gorina píše:eva76 píše:Jak jsem to precetla hned jsem vletela do lednicky,protoze se mi zdalo ze uz asi pul roku tam mam jednu veprovku.A co myslite byla tam???No byla,takze uz varim vajca a jdu delat pomazanku zase nejaka zmenaMonjie píše:našla jsem tento recept a je mi hrozně sympatickej, tak mám nutkavou potřebu ho vyzkoušet http://www.toprecepty.cz/…ve-konzervy/
Evco: jak se dela ta pomazanka z veprove konzervy?
Jinak dnes jsem delala novou cesnekovou pomazanku a je to teda luxus![]()
vřele doporučuju, už se tu cpu několikátým chlebem a nemůžu přestat! ![]()
Janceta88 píše:
tzaziki forever!:D
Dnes jsme měli cuketu (smažená cuketová kolečka, poté obalená v petrželové nati s česnekem) s bramborem. Mňam ![]()
Zítra si udělám šunkofleky.
Zítra budeme vařit těstoviny s kuř.masem, rajčaty, žampiony a nivovou omáčkou…mnam ![]()
MUFICE píše:
Zítra budeme vařit těstoviny s kuř.masem, rajčaty, žampiony a nivovou omáčkou…mnam
Jak děláš tu nivovou omáčku?
tak já mám ze dneška hovězí v rajčat.omáčce s fazolema a máme i na zítra…takže jen uvařit něco pro prťata ![]()
Tak my dneska trochu nezdrave-smažené řízky z hub,smažená niva a hranolky
a prcek bude mit zeleninovou polevku s kuskusem ![]()
Dnes nic. Varim akorat Gite:D kedlubnovou polevku a spagety s mozzarelou. L si vzal do prace gulas s knedlikem a ja si dam zbytek veproveho na kari s chlebem.
Janceta88 píše:
My sme raz nalozili uhorkovy salat. Normalne nastruhat s cibulou ako ste zvyknuti a zavarit s dekom. Akurat sme sa drzali receptu a dali cukor podla navodu, tak boli tak sladke, ze nam nechutili. Ale inak som bola az prekvapena, ze aj mesiac po zavareni bol ten uhorkovy salat jedly.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat