Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
karolínka.sofinka píše:Monjie píše:
A jeste jeden dotaz:D Jak pripravujete cuketu? Jinak nez polivku,nakyp, buchtu, gulas a v trojobalu:Dteď jsem o víkendu dělala - vynikající
http://papanicko.eu/…_masem-R2016
jj dobrý
já je dělám na arab.způsob- směs mletého masa, cibule, česneku, rajčat,rýže, koření a čerstvého koriandru,kopru a petrželky a je to mńam ![]()
Včera na večeři byli lívance.
Dnes se odbydu hermelínem v troubě a bramborama na plechu.
Monjie píše:špenátem, sýrem. Nebo jen do něho zabalím párek a k tomu špenát.
Cim naplnujete listove testo?:) naslano?
jé lívance s těma už starší otravuje dlouho ![]()
houbové řízečky s bramborem a děti cuketové řízečky ![]()
Tak my dnes mame zeleninovou omacku(neco jako svickova) kureci maso a testoviny.
Na zitra nam urcite omacka zbyde,protoze tatinek neni doma,takze bude s knedlikem ![]()
mi dneska vepřové plátky na houbách / fakt rostou/ s rýží. a včera jsme měli k večeři chlebové bramboráky se směsý z mletého masa ![]()
Tak u nas asi len bulharka a husta cockova polievka. Zo vcera mam este bravcove kocky na smotane s cestovinou.
Ja nevim kdo se me to ptal na ty parky v br.teste. Ale normalne udelam br. testo jako na knedliky, obalim v parek hodim na panev, priloha spenat. Tot vse.
Jinak dneska, Gitce porkovou polevku, br.kasi s dusenou det.sunkou a svestkovy kompot. L si neco koupi a ja se vcera ozrala jak h… ze nemam na jidlo ani pomysleni.
holky mně tu zbyla rýže ale na rýžový nákyp se vaří v mléce,co kdybych jí ještě teda už uvařenou šoupla do mlíka a trochu ještě rozvařila??a mám tu banány,jak děláte nákyp vy??budu dělat poprvé ![]()
Já jsem to dneska odbyla, máme knedlík s vajíčkem a rajský salát.
Sladká jídla nevařím, tak s nákypem neporadím. Ale ať se povede ![]()
Dzarunka, co takto urobit nakyp naslano, s masom a struhanym syrom? Ja to len cele rozmiesam, dam surove vajicko a upeciem.
Bábi Zlopočasná píše:
Dzarunka, co takto urobit nakyp naslano, s masom a struhanym syrom? Ja to len cele rozmiesam, dam surove vajicko a upeciem.
já bych právě potřebovala sdělat i ty banány
dzarunka píše:Bábi Zlopočasná píše:já bych právě potřebovala sdělat i ty banány
Ja osobne moc teple banany nemusim, ale mas mlieko, nenajde sa doma cokoladovy puding a urobit banany v cokolade? Vrstva bananov, vrstva pudingu, vrstva bananov …
Alebo toto
http://prostreno.bety.cz/…vy-chlebicek
já to nějak splácám,už vařím rýži v mléce,vanilkový cukr,vymačkala citron a cukr krystal,skořici.....už to voní pak vymyslím co s tím
možná do toho ještě fláknu pudink a vytvořím nějakej rýžovo,banánovej pudink
![]()
Holky,můžete mi poradit nějaké jídla,které nenadýmají,byla bych moc ráda.Mám měsíční miminko a od narození nás trápí větry a koliky a po nadýmavém jídle je to horší.A já už nevím,co jest a vařit ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat