Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
květákové placičky s br. kaší a na večeři vařená kukuřice se solí a máslem ![]()
Na oběd nic, protože jdeme plavat
a na večeři uvaří McDonald v Ostravě, protože jedu na Shakespearovké slavnosti a není čas vyvařovat ![]()
Dneska máme kuřecí vývar, fazolky na smetaně a brambory, malá navíc kuřecí maso z polévky.
Kureci vyvar s ryzi, veprove medailonky pod nivou s pecenym bramborem a horou zeleniny na masle a mala rizoto.
Holandský řízek s brkaší k večeři a oběd bude asi někde ve městě,jede se nakupovat ![]()
ww píše:
Dnes kulajdaA včera mě naučil přítel nový recept „zbytkáček“! Zbyly nám brambory od oběda ani ne jedna porce. Nakrájel je na kostičky, i cibuli, párek a slaninu, klepnul do toho 4 vajíčka, zasypal moukou, trochou strouhanky, osolil, opepřil, promačkal česnek a usmažil na pánvi jak např. bramborák. Je to takové obyčejné jídlo, ale dobré!
![]()
![]()
Taky jsem to dělala a přítel se potom mohl utlouct a chtěl ještě. ![]()
Dneska a zítra cuketový nákyp. O víkendu pangas a zbytky z mražáku.
Uz mam uvareno! za hodku! jsem dobra, ale je to tim, ze se mi v kuchyni nematalo ani dite ani manzel:D
ivule18 píše:
Já si udělám krupici,a chlapovi?Ten at si dojí utopence:-)
obložené housky k obědu,k večeři ještě nevím a naložila jsem maso-zítra bude svíčková s domácím houskovým knedlíkem ![]()
Tak u nás se odsunulo lečo, nevím na kdy, dneska má manža poslední šichtu a lečo nejí, u babí si dáme k obídku španěláka s rýží a večer budou houby - smažené a smaženice a zítra bude houbový guláš, kdo hledá najde ![]()
Clovek se s tim sere a zas je vsechno sezrano. A zitra nevim, babo rad!
čekatelko a jakou děláš kukuřici?Normální z pole,nebo je to nějaká jiná?Já si jednou dělala tu z pole a nechutnala mi,ale třeba v krámě jí prodávaj po 2 ks na tácku,tak nevim jestli je to nějaký spec.druh,nebo taky jen ta obyč.
Taky na ní mám chut ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat