Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
QQQQ
5.8.11 16:19
žampion píše:
a nebo vajíčkový salát mňaaaaaaaaaaaaaaaam :dance: :dance: :dance: :palec: :palec: :palec:

A jak prosím tě děláš ten vajsalát? Nějak takhle? http://www.receptyonline.cz/…t--2118.html

• Upravit
23033
5.8.11 16:39

Ty wole tak hlady bohuzel neumreme, dostali jsme dve 5kg cukety, okurky a brambory. :lol: :lol:

• načítám...
9709
5.8.11 17:05

Kapusta.. jestli se dokopu :roll:

• načítám...
173
5.8.11 17:28

cuketa je výborná,když se nastrouhá-oloupaná,udělá se jíška,do které se přidá bobkový list,nahrubo nastrouh.cukína,kopr,sůl,pepř,česnek,ocet,dusí se doměkka,čili podlijeme vodou.Nakonec e zalije smetanou,dochutí cukrem a baští se budto s hovězím na nudličky,jen takovou štavkou,nebo já mám nejradši s cibulkou smaženou a chleba,jedli jsme jako děti i knedlík a těstoviny jsou také fajn,je to vynikajcí a syté :-))

• načítám...
23033
5.8.11 17:29
monki píše:
cuketa je výborná,když se nastrouhá-oloupaná,udělá se jíška,do které se přidá bobkový list,nahrubo nastrouh.cukína,kopr,sůl,pepř,česnek,ocet,dusí se doměkka,čili podlijeme vodou.Nakonec e zalije smetanou,dochutí cukrem a baští se budto s hovězím na nudličky,jen takovou štavkou,nebo já mám nejradši s cibulkou smaženou a chleba,jedli jsme jako děti i knedlík a těstoviny jsou také fajn,je to vynikajcí a syté :-))

My mame momentalne vyzranos, takze si o hovezim muzu nechat zdat do vejplaty daleko. Takze zacnu asi buchtou a bramborakama, pres obalovanou, nakyp a tak dále:D
A zitra zas budou pro zmenu houby :D hlady neumrem, i kdyz to dneska tak vypadalo :D :lol:

• načítám...
850
5.8.11 18:10

dik za recepty z cukety ty máme dost, jinak dnes polévka ze zelených fazolek na kyselo k tomu krkovice na štavě s bram a rajčatový salát :-)

• načítám...
23033
5.8.11 18:13

Tak jsem dodelala karbanatky, buchtu a jeste pomazanku:D

• načítám...
19692
5.8.11 20:19

Dnes jsme prijely z chalupy,takze byla jen krupicova kase.
Tam jsme mely filety s brkasi.Spenat s vajickem a bramborami :wink:

• načítám...
19692
5.8.11 20:26

U nas s tema vajickama to je skoro podobne.Naposledy jsem byla vysrana a koupila v Kaufu 60 vajec a do toho tchyne donesla dalsich 20 :mrgreen:
Vajickovy salat miluji:vajicka,cibule,kysela okurka,tatarka,na dochuceni trosku horcice,sul a nekdy neco ostrejsiho.
Ale treba nemusim vajickovou pomazanku

• načítám...
19692
5.8.11 20:28

U nas s tema vajickama to je skoro podobne.Naposledy jsem byla vysrana a koupila v Kaufu 60 vajec a do toho tchyne donesla dalsich 20 :mrgreen:
Vajickovy salat miluji:vajicka,cibule,kysela okurka,tatarka,na dochuceni trosku horcice,sul a nekdy neco ostrejsiho.
Ale treba nemusim vajickovou pomazanku.
No ale z cuketama,je to letost bida zatim nam nikdo nedonesl. :-( Loni jsme nevedeli co s nema :roll:

• načítám...
23033
5.8.11 20:45

Hele s tema vajickama, babicka je i zavarovala kdyz se ji seslo vic vajec. Uz se taky tesim na domaci.

Gorina: cau zenska kde ses toulala :mavam:

• načítám...
1090
5.8.11 21:45

Dnes nezdravá véča holky … ;) Kuřecí prsa, vepřová kotleta a žampiony, vše pomázlé hořčicí a obalené v bramborákovém testíčku… smažené na sádle..... :D rajčátkový salát a Plzeň ;)!

• načítám...
17940
5.8.11 22:18

Z vajec domácí těstoviny třeba, já tedy dělám jen vlasové nudle, ale mamka i fleky, ona by šunkofleky z koupených nejedla a je fakt, že chutnají nesrovnatelně.
Zítra jahelník, mám tu padanky a zbytek švestek.

• načítám...
23033
6.8.11 00:52

Ty brdo jeste se srat s testovinama, to by clovek nemusel delat nic jinyho nez vyvarovat :zed: :lol:

• načítám...
6.8.11 09:13

U nas dnes pohoda, tato experimentuje s kaprom. :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí