Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
QQQQ
5.8.11 10:47
madi píše:
ww píše:
Dnes asi něco na způsob číny se sojovým masem a rýři a zítra a dál asi nic…možná nějaká vaječná jídla. Mám doma 100 vajec a v lednici, mražáku, spíži vyjezeno. Včera jsme měli nehodu tak jsme bez auta a já absolutně nevím jak dotáhnu nákup z města k nám na vesnici. :zed: Takže budou vejce, vejce, vejce… :poblion: :roll:
Tolik vajec?? 8-o Máte domácí?

Jojo domácí a už mi lezou krkem :lol: Asi dneska upeču roládu(moučník) :think:

• Upravit
PetkaK
5.8.11 10:51

Dnes kuszoto :) - neboli rizoto z kuskusu - musím to vyzkoušet navnadili jste mě.

• Upravit
teresa20
5.8.11 10:52

No my právě máme teď nějakou pauzu, nechtějí nést, máme tak jedno vejce denně, což je pro dvě domácnosti bída :roll: :-D

• Upravit
173
5.8.11 10:57

u nás svíčková a moučník ještě švestkový koláč,ale ráda bych na houby,jen dumám,kam tady v Pze na ně jít-mám chut na guláš a řízečky i smaženici :-))

• načítám...
teresa20
5.8.11 10:59
monki píše:
u nás svíčková a moučník ještě švestkový koláč,ale ráda bych na houby,jen dumám,kam tady v Pze na ně jít-mám chut na guláš a řízečky i smaženici :-))

Udělej si výlet na Šumavu, tady o ně zakopáváme.
Já u mám usušené tři velké piksly hříbků :mrgreen:

• Upravit
PetkaK
5.8.11 11:00
monki píše:
u nás svíčková a moučník ještě švestkový koláč,ale ráda bych na houby,jen dumám,kam tady v Pze na ně jít-mám chut na guláš a řízečky i smaženici :-))

Naši byli v úterý na Dobříši a našli :)

• Upravit
1304
5.8.11 11:22
dzarunka píše:
weendulka píše:
dzarunka píše:
weendulka píše:
Tak dnes k obědu dojím kulajdu, k večeři udělám fazolovej salát s topinkama
Zítra na oběd i k večeři troubovej guláš
A v neděli manža našel recept na kačenu co se peče pomalu 8 hodin, tak se rozhodl, že ji zkusí, tak uvidíme jaká bude… A bude s knedlou a zelím
kačenu jsem dělala a je výborná :palec:
TAk to jsem ráda. Slyšela jsem o ní hodně ale vždy mě odradilo dlouhé pečení (kvůli spálení). Manžel zkouší všechno nové, tak se do toho vrhne…
nespálí,vyteká z ní mastné a peče se to v tom,ale taky jsem z toho měla strach tak jsem jí pekla ve skleněné míse :mrgreen:

Taky jsem Petrovi řekla, že ji bude péct ve skleněné míse aby jsme na ni viděli :mrgreen:

• načítám...
5.8.11 11:25
ww píše:
madi píše:
ww píše:
Dnes asi něco na způsob číny se sojovým masem a rýři a zítra a dál asi nic…možná nějaká vaječná jídla. Mám doma 100 vajec a v lednici, mražáku, spíži vyjezeno. Včera jsme měli nehodu tak jsme bez auta a já absolutně nevím jak dotáhnu nákup z města k nám na vesnici. :zed: Takže budou vejce, vejce, vejce… :poblion: :roll:
Tolik vajec?? 8-o Máte domácí?
Jojo domácí a už mi lezou krkem :lol: Asi dneska upeču roládu(moučník) :think:

Skus plnene vajicka. Uvar vajcia na tvrdo, prekroj, vyber zltky. Rozmoc rohlik v troske mlieka, zmiesaj so zltkami, osol … ja pridavam aj zvysky z chladnicky, sunka, syr, nakrajane nadrobno. Hmotou napln polovicky vajicok a dotvaruj do celeho vajca. Obal v trojobale, vypraz, podavaj s tatarkou alebo rajskou. Ja robievam z 5 vajec (10 kuskov) a furt je malo :roll:

• načítám...
4697
5.8.11 11:29

a nebo vajíčkový salát mňaaaaaaaaaaaaaaaam :dance: :dance: :dance: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
173
5.8.11 11:47

madito bych ráda,kdyby bylo pojízdné auto a bylo by na benzín-kluci jsou ale zdr.postižení,nevydrželi by ani cestu vlakem a já bych na to ani neměla financ-ovšem věřím,kže tam by byl úspěch zaručen-ony rostou i tady,jen nevím,kam na ně :-)

• načítám...
23033
5.8.11 12:14

Nic, umreme hlady.

• načítám...
17941
5.8.11 13:18

U nás houbové řízky, houbová polívka, houbová omáčka. Děti houby nejedí, takže hovězí vývar a knedlík s vajíčkem.

• načítám...
173
5.8.11 13:43

kluci taky houby nejedí,ale já ano,tak bych se asi pozvala k Elišce :-))

petko díky,mrknu na to,napadlo mě,že by se to spojilo s něčím,co by kluky i zaujalo takže nějaká zřícenina,zámek či hrad :-)

• načítám...
30628
5.8.11 16:09

Dneska bylo zeleninové rizoto a rajský salát.

• načítám...
15054
5.8.11 16:13

k obědu svíčková a k večeři placičky z brkaše se zeleninovým salátem,zítra svíčková a v neděli brokolicová polévka a francouzské brambory

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová