Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
MUFICE píše:
dnes k večeři zeleninové lečo
Ty jo ty uz jsi u vecere a ja jeste ani ne u obedu. ![]()
Dneska jen zapekane testoviny ![]()
Jinak se konecne muzu prihlasit do klubu cuket manie,konecne jsem jednu dostala ![]()
gorina: Vitej v klubu, uz mi jedna hnije v lednici:D. Takze k obedu okurkova omacka s ryzi a k veceri cuketova smes s mletym masem na topinkach. POKUD SE MI BUDE NĚCO CHTÍT DĚLAT, COŽ SE MI VÁŽNĚ NECHCE:D ![]()
Příspěvek upraven 11.08.11 v 09:49
Já dnes dělám k obědu rizoto, které jsme si oblíbili v Itálii - na anglické slanině ( tu jejich pancettu tu nemám
) a s jablky a petrželkou.
Taky se ke mě dostaly 2 cukety, takže bude zelí, brambory a jelítkový prejt ![]()
Tak u nas dneska rychlovka,zapecene testoviny se salamem,vajickem a zalite smetanou,prcek ma zeleninovou polevku s kuskusem ![]()
Štěpána: to zní zajímavě, a ty jablka jsou připřavené jak? na cibulce?:) jako na kosticky? nejak si neumim vyevokovat tu spolecnou chut slaniny a jablek:)
gorina píše:MUFICE píše:Ty jo ty uz jsi u vecere a ja jeste ani ne u obedu.
dnes k večeři zeleninové lečo
Dneska jen zapekane testoviny
Jinak se konecne muzu prihlasit do klubu cuket manie,konecne jsem jednu dostala
Nejsem zas tak daleko, včera jsem tu od někoho četla jídelníček až do neděle ![]()
Mufice. tak ja to chapu, nekdo nakupuje na zaklade jidelnicku sestaveneho na tyden,nakonec proc ne, lepsi nez porad neco vymyslet:D
Monjie píše:
Mufice. tak ja to chapu, nekdo nakupuje na zaklade jidelnicku sestaveneho na tyden,nakonec proc ne, lepsi nez porad neco vymyslet:D
Spíš obdivuju lidi, co jsou schopní ten jídelníček na týden dopředu vymyslet. Já to vymýšlím max. 2 dny dopředu dle ingrediencí v lednici, času a taky chuti ![]()
Mufice:D Treba vymysli podle jidelnicku materske skolky ci zakladni skoly:D Takhle to delala moje mamka:D
Monjie píše:
Mufice:D Treba vymysli podle jidelnicku materske skolky ci zakladni skoly:D Takhle to delala moje mamka:D
Teda, to by mě nenapadlo, dobrý nápad
Kolikrát nejsem schopna ani vymyslet, co budu dělat k obědu. Většinou mám chut na to na co nemám zrovna koupené suroviny ![]()
Mufice Takhle to i ja obcas delam, kdyz vazne nevim, navic ty skolky maji nejak ten jidelnicek vyvazeny dle nejakych norem tudiz paradni inspirace:D
Monjie píše:
Mufice Takhle to i ja obcas delam, kdyz vazne nemuzu najit inspiraci, navic ty skolky maji nejak ten jidelnicek vyvazeny dle nejakych norem tudiz paradni inspirace:D
To já hledám inspiraci většinou v této diskusi i několik stránek zpětně.
http://www.msberuska.cz/jidelnicek/ ale me to slouzi i jako inspiraci pro dite k svacine a snidani:D
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat