Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
dnes znojemská om.s rýži a zítra asi jen nějaké těstoviny, co dům dá
zase jedu k našim
HOJ:D vespolek. Ta cuketova variace na topinky naprosty luxus! Lukas chce zitra k obedu znovu:D parada, asi si toho navarim kotel a hodim na mrazak:D parada,diky za tip!
Monjie píše:
HOJ:D vespolek. Ta cuketova variace na topinky naprosty luxus! Lukas chce zitra k obedu znovu:D parada, asi si toho navarim kotel a hodim na mrazak:D parada,diky za tip!
máti to zavařuje,aby neměla plnej mrazák ![]()
Monjie píše:bertík28 píše:Bertiku, kde to bydlis?
Zítra bude opět a zas cuketový nákyp nebo svíčková. Pokud seženu maso. Zapomněla jsem ho dneska koupit.ze ho musis „sehnat“?:D to maj prece vsude:D
Já vím. Jenže třeba levné kuřecí. Já dělám svíčkovou z králíka a toho mají jen dopoledne. A to tam zase nestihnu zajít. A nemají ho každý den. Odpoledne ho už někdy nemají ![]()
Miňulka píše: švestkové knedlíky.
Ty by jsem si dala, ale baštím je jenom já ![]()
Já do nákypu dávám ještě bazalku a tymián. A peču to ny pečícím papíru- nemam pak špinavý pekáč ![]()
Bertiku: ja kupuju kralika v Albertu nestalo se mi ze by smrdel, vzdy paradni. A o vikendu upecu kralika na tymianu ![]()
Petko listove testo naslano je paradni
to mam nejradsi to se da naplnit cimkoliv, dam ti jeden tip:D
já ještě mám v lednici hermelíny tak je hodím do klasickýho trojobalu a asi hranolky k tomu-a dostala jsem tip-brusinky ještě k tomu tak vyzkoušíme ![]()
dzarunko brusinky jsou k tomu luxusni. Ja takhle delam i tousty hermelin+brusinky
tak neobaluj ale uvar ve vodni lazni:)s tim alobalem.
Ale nasla jsme tohle:jAK NAHRADIT VEJCE Na obalovaní řízků: 1 lžíci Solamylu a 1/4 litru mléka, trochu mouky (eventuálně sůl) — vše smícháme, nejlépe našleháme, pak řízky obalíme(naposledy v strouhance).
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Malá měla zbytek špaget ze včera, a já jsem dnes od rána snědla 3 suché rohlíky (a to mi není zle, jen nemám čas).
Zítra asi taky nevařím, ale budu dělat dortík pro malou, vaječnou tlačinku, manžel si vymyslel listové těsto na slano
, a ještě plno dalších blbostí budu připravovat na sobotu, takže se nezastavím.