Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Sophinko: mnam, jo to by me taky zajimalo. Asi jeden loupe , druhy micha, treti kraji, ctvrty nosi
paty a sesty nevim:D
Příspěvek upraven 14.08.11 v 12:05
monki píše:
cuketa s balkánem zní velice chutně a mě v týdnu přijede od babičky várka cuket-jaký je recept prosímdíky
oloupu cuketu, nakrájím na kostky, hodím do zapékací mísy, okořenit dle chuti, posolit, zalít trochou oliv. oleje a nahoru na kostky nakrájenej balkán nebo feta. Dáš do trouby, a tak za půl hodiny je to hotový
Možno přidat i lilek.
Dnes nevařím, dojídáme zbytky z oslavy
- takže na snídání byl dort, teď na oběd je vaječná tlačenka a obložený talířek salámem, masem, sýrem atd. Na večeři bude dieta ![]()
My jsme dnes grilovali na zahradě špízy a k tomu myl rajčatový salát. Nějak se nemůžeme zbavit rajčat.
Bétko díky,už se těším
jinak rajčata mi dozrávají na balkoně,mám tedy cherryny,ale ty já zužitkuju do salátu,nebo se špagetami-hodím je na česnek, nejlépe předtím prasknout v prstech, do toho pak hodím špagety,posypu čerstvou bazalkou,zamíchám a na talíři posypat parmezánem ![]()
cibulová polévka a gulášek s bramborovýma nebo houskovýma knedlíkama,tchýni se vše povedlo,jsme se nadlábli
![]()
zítra bude zapečená cuketa+mleté maso+strouhané brambory, sypané sýrem … už mám hotovo a voní to nádherně ![]()
Slepičí vývar s nudlemi a vepřová kýta na paprice se smetanou,příloha těstoviny.
Zítra polévka zůstává a dáme pečené kuře na celeru s rýží a zel.salátem.
Zitra uvarim lilek zapeceny s mozzarellou a rajcatovym pyre. K veceri si dame svestkove knedliky s makem a tvarohem ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
zeleninová polévka, kuřecí maso ,hranolky,palačinky a piškotová buchta se zakys. smetanou a borůvkami