Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
já tam dala dvě kaiserky a dva rohlíky,mám klasickou kulatou koláčovou formu…a příště bych možná klidně jeden,dva rohlíky přidala ![]()
Tak jsem ty plátky krkovice dala na osmaženou cibulku a rozetřený česnek,posolila,opepřila a potřela pln.hořticí,nechala zatáhnout a hodila kostku „masox štáva pod maso“,trochu podlila a dusila.Je to vynikající,taková rychlovka a k tomu vařený brambor a zeleninový salát ![]()
U nás zítra vepřové játra a brambory. A pak na dva dny uvařím svičkovou, která měla být o víkendu. A dál co mražák dá. Musím ho vyprázdnit.
Dneska se nevari,zbylo ze vcerejska fazolova polivka a zemlovka.Do kuchyne se jdu smazit akorat ja po 4 mesicich mi konecne zbyl cas na uklid v kuchyni,takze takovy mensi predvanocni uklid
A po uklidu se akorat zkusim pustit do toho rohlikoveho kolace ![]()
Dnes orestované jatýrka, pečené brambůrky v troubě a zeleninový sálátek ![]()
U nás dneska nevííím,porád mě láká rohlíkovej koláč ale holky, já nemám straý rohlíky… ![]()
NO tak možná budou tousty pze potrebuju pozapíkat salamy a tak ![]()
Dneska uvařím vepř.panenku, nivovou omáčku a noky. Odpoledne ještě chci upéct hruškový štrůdl. ![]()
Tak u nás bude rajská polívečka,špagety se zeleninou a jablíčkový kompot
U nas dnes ryze s veprovym na zampionech, Gita ma kureci s lecem a ryzi a svestkovy kompot:)
Monjie píše:
A co zejtra?![]()
![]()
![]()
![]()
Tak já dneska koupila květák, zítra ho obalím a k tomu udělám brambory + květákovou polévku ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat