Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
a my ndeska protože je venku krásně tak jen zeleninový salátek s kuřecím masíčkem mňam
Vepřové řízečky s brambůrkem a okurkovej salátek.Všechno snědeno ![]()
restaurace a jsem pěkně nas…á ![]()
mají tam pískoviště -stellinka hov.o na botě ,létali vosy ,na stůl nám položili popelník ,jídlo nic moc ![]()
tak jsem se s manželem shodli,že standartní je v této republice podstandart a pokud chci být průměrně spokojená musím si za služby nadprůměrně připlatit
Tak já dnes zbytky ze včerejška,pže chlap se z ryb vrátí až večer.Ale udělala jsem zeleninový perkelts kuřecím masem a jáhly - na způsob rizota ![]()
my dnes dopo procházka pak obed v restauraci a na večeri udělám salát
jdu na to
Sophi tak to je sila, kde jste byli?
My dnes taky v restauraci http://www.magickazahrada.cz/
A k veceri buffala winqs.Zitra neco z mleteho masa a musim zpracovat tem zbytek cukety. V utery frcime na dovcu s polopenzi hura
nemusim varit.
byli jsme ve vlašimy ,,v bráně,, dříve naše oblíbená později asi výměna majitele a teď ![]()
dneska malýmu uvařím něco z telecího masíčka, sobě udělám okurkovej salát a k večeři kovbojský fazole s rajčatovým salátem
Holky vy mi děláte chutě hned po ránu
. U nás doma dnes plněné bramborové knedlíčky s cibulkou a zelíčkem ![]()
my dnes jen smažený chleba obalený ve vejci a k tomu zelenina,k večeři opečem venku párky
Tak jelikoz mam doma nivu co uz by chtela spotrebovat, tak budou kureci nudlicky v novovo-smetanove omacce a ryze a salat. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat