Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
dneska večeři vaří manžel cikánské řízky (opravdu se tak jmenují) s hranolkama a okurkovým salátem.
Oběd jsem dojídala ze včera a malej měl zeleninovou polívku
weendulka píše:
dneska večeři vaří manžel cikánské řízky (opravdu se tak jmenují) s hranolkama a okurkovým salátem.
Oběd jsem dojídala ze včera a malej měl zeleninovou polívku
a jak se delaji ty rizky?
Řízky by mě taky zajímaly ![]()
A u nás dnes opět zapečená cuketa
ale pro chlapa asi řízek, ten už zeleninu nechce ![]()
Ja kazdou chvily ctu na dizkuzich ,ja nekdo porad dela neco z cukety napr gulas,obalovanou, me by to doma nejedli,a co jsem se bavila ze znamymi tak u nich se to taky nedela,ja jsem teda asi pred mesicem udelala obalovanou,tak dostala jsem vynadano.
Mate nejaky recept aby tam nebyla ciit cuketa a bylo to dobry?Babicka mi ted dala dve
Kacerval já jsem včera udělala ten druhý recept http://www.ireceptar.cz/…ene-recepty/ a jedl to i Davča a to už je co říct a dokonce si přidal!!! Snedl to i Václav a ten tepelně upravenou zeleninu nemusí vůbec! Tak to zkus! Mi to tak moc zachutnalo, že to dělám teď znovu. A zaujala mě na té stránce ještě cuketová hořčice. Znáte některá?
40 dkg masa na nudličky
5 lžic solamylu
5 vajec
2 lžičky soli
1 lžička sl.papriky
1 lžička pal.papriky
2 lžíce sojovky
4 cibule na kolečka
2 lžičky vegety
1 lžička pepře
5 lžic oleje
Postup
Vše smícháme dohromady, necháme 24hod odležet v lednici, smažíme placičky. Podáváme s brambory a salátem.
je to prý strašně dobrý, dneska to dělá manžel poprvé
Hmm,nejdřív jsem si myslela,že se ty řízky maj nechat připálit,když jsou cikánský
Snad mě tu nikdo neukamenuje za rasismus ![]()
A jaký maso,kuřecí,vepřový,nebo to je jedno? ![]()
V receptu je psáno vepřový (a mě se to někam zatoulalo
)
Myslím, že by to šlo i z kuřecího a i z krůtího
To vypadá slibně/slinně
Právě jsem si říkala co s půl kilem krůtího a už vím
Jdu nakládat ![]()
U nás dnes uzené tofu a opečené brambory.
Zítra bolonské těstoviny ze sojového masa.
kuře s bramborovou kaší a guláš s knedlíkem (nebo těstovinama a sýrem)
Jsem teto týden sama dom, páč kluci jsou na apaluše, takže chňapka - na co mám chuť a co uchňapnu.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat