Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
veveruskaa píše:
A ještě mám na vás prosbu, kdo máte parní hrnec, jak děláte maso?? musí se nějak nakládat či co?? jsme někde četlaTaky bych byla vděčná za ozkoušené a vaše oblíbené recepty, děkuji
![]()
Mam ho doma, ale ještě jsem ani jednou v něm nedělala. Tak budu taky čekat na tip
Dnes jsme měli smaženici z hub s chlebem.
Zítra budu vařit bramboračku a švestkové knedlíky s mákem ![]()
včera nevím, jestli jsem psala pečená dýně se zeleninou z mimáče, mňamka (ještě zkusím zapékanou)
u nás dneska smažený květák, brambor, okurkový salát
zítra sekaná s kaší a rajčatový salát
v sobotu se nevaří, jdeme na svatbu
u nás se dneska nevaří-je my špatně ![]()
ale chtěla jsem se zeptat neporadili byste nějakou dobrou ale jednoduchou buchtu z listového těsta ![]()
díky moc za tipy ![]()
Ahoj buchtu z listového těsta neznám, ale dá se udělat šátečky vším možným plněné, ale počkej znám pokud máš jablka a piškoty : uválíš dva pláty na jeden dáš jablka nakrájená na tenké plátky zasypeš cukr, skořice, dáš po celém piškoty a další vrstvu jablek a posyp na konec druhý plát a pomažeš vajíčkem. Je to podobné jako štrudl, akorát to nemotáš a dáš tam piškoty.
Ten plát musí být přes celý spodek plechu. Já dávám dolů pečený papír, který jde dobře sundat.
Není zač a pokud se tibude chtít tak to jde i s tvarohem, ale do tvarohu přidávám vanilkový pudink. A je to také dobré , možná by se to dalo uděla t jedna vrstva jablek a jedna tvarohu. Budu to muset zkusit.
Jinak přeji dobrou chuť ![]()
Hromnice píše:
u nás se dneska nevaří-je my špatně
ale chtěla jsem se zeptat neporadili byste nějakou dobrou ale jednoduchou buchtu z listového těsta
díky moc za tipy
dzarunka píše:Hromnice píše:http://foto.dama.cz/foto.php?…
u nás se dneska nevaří-je my špatně
ale chtěla jsem se zeptat neporadili byste nějakou dobrou ale jednoduchou buchtu z listového těsta
díky moc za tipy
Tyto rezy jsou vynikajici ![]()
holky děkuju za tipy-podle obrázku ty řezy vypadaj fantasticky-moc péct neumí-tak doufám že to zvládnu ![]()
katyca píše:
Ahoj buchtu z listového těsta neznám, ale dá se udělat šátečky vším možným plněné, ale počkej znám pokud máš jablka a piškoty : uválíš dva pláty na jeden dáš jablka nakrájená na tenké plátky zasypeš cukr, skořice, dáš po celém piškoty a další vrstvu jablek a posyp na konec druhý plát a pomažeš vajíčkem. Je to podobné jako štrudl, akorát to nemotáš a dáš tam piškoty.Ten plát musí být přes celý spodek plechu. Já dávám dolů pečený papír, který jde dobře sundat.
mamka tohle dělá ještě s pudinkem a to je žrádlo
![]()
adeeelia píše: špagety a pesto z lidlu
taky dneska špagety s pestem
ono v tom vedru co jako vyvařovat, že ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat