Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
9079
24.8.11 22:21
veveruskaa píše:
A ještě mám na vás prosbu, kdo máte parní hrnec, jak děláte maso?? musí se nějak nakládat či co?? jsme někde četla :think:Taky bych byla vděčná za ozkoušené a vaše oblíbené recepty, děkuji :-) :kytka:

Mam ho doma, ale ještě jsem ani jednou v něm nedělala. Tak budu taky čekat na tip

• načítám...
50147
24.8.11 23:39

Dnes jsme měli smaženici z hub s chlebem.
Zítra budu vařit bramboračku a švestkové knedlíky s mákem :-)

• načítám...
2904
25.8.11 00:19

včera nevím, jestli jsem psala pečená dýně se zeleninou z mimáče, mňamka (ještě zkusím zapékanou)

u nás dneska smažený květák, brambor, okurkový salát

zítra sekaná s kaší a rajčatový salát

v sobotu se nevaří, jdeme na svatbu

• načítám...
3968
25.8.11 09:40

u nás se dneska nevaří-je my špatně :-(
ale chtěla jsem se zeptat neporadili byste nějakou dobrou ale jednoduchou buchtu z listového těsta :nevim:
díky moc za tipy :mavam:

• načítám...
4024
25.8.11 10:13

Ahoj buchtu z listového těsta neznám, ale dá se udělat šátečky vším možným plněné, ale počkej znám pokud máš jablka a piškoty : uválíš dva pláty na jeden dáš jablka nakrájená na tenké plátky zasypeš cukr, skořice, dáš po celém piškoty a další vrstvu jablek a posyp na konec druhý plát a pomažeš vajíčkem. Je to podobné jako štrudl, akorát to nemotáš a dáš tam piškoty. :palec: Ten plát musí být přes celý spodek plechu. Já dávám dolů pečený papír, který jde dobře sundat.

• načítám...
4024
25.8.11 10:15

jinak já dneska udělám bramboráčky s masíčkem a salátek :-)

• načítám...
3968
25.8.11 10:20

katyca díky za tip :mavam: zítra vyzkouším

• načítám...
19692
25.8.11 10:25

Dneska spagety se smetanovou omackou a zbytek uzene polivky :wink:

• načítám...
4024
25.8.11 10:28

Není zač a pokud se tibude chtít tak to jde i s tvarohem, ale do tvarohu přidávám vanilkový pudink. A je to také dobré , možná by se to dalo uděla t jedna vrstva jablek a jedna tvarohu. Budu to muset zkusit. :palec: Jinak přeji dobrou chuť :lol:

• načítám...
7276
25.8.11 11:11

špagety a pesto z lidlu :mrgreen:

• načítám...
15054
25.8.11 11:18
Hromnice píše:
ale chtěla jsem se zeptat neporadili byste nějakou dobrou ale jednoduchou buchtu z listového těsta :nevim:
díky moc za tipy :mavam:

http://foto.dama.cz/foto.php?…

• načítám...
19692
25.8.11 11:45
dzarunka píše:
Hromnice píše:
díky moc za tipy :mavam:
http://foto.dama.cz/foto.php?…

Tyto rezy jsou vynikajici :palec:

• načítám...
3968
25.8.11 13:01

holky děkuju za tipy-podle obrázku ty řezy vypadaj fantasticky-moc péct neumí-tak doufám že to zvládnu :-D

• načítám...
17010
25.8.11 13:17
katyca píše:
Ahoj buchtu z listového těsta neznám, ale dá se udělat šátečky vším možným plněné, ale počkej znám pokud máš jablka a piškoty : uválíš dva pláty na jeden dáš jablka nakrájená na tenké plátky zasypeš cukr, skořice, dáš po celém piškoty a další vrstvu jablek a posyp na konec druhý plát a pomažeš vajíčkem. Je to podobné jako štrudl, akorát to nemotáš a dáš tam piškoty. :palec: Ten plát musí být přes celý spodek plechu. Já dávám dolů pečený papír, který jde dobře sundat.

mamka tohle dělá ještě s pudinkem a to je žrádlo :jazyk: :pankac:

• načítám...
17010
25.8.11 13:18
adeeelia píše: špagety a pesto z lidlu :mrgreen:

taky dneska špagety s pestem :mrgreen: ono v tom vedru co jako vyvařovat, že :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová