Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10048
24.8.11 08:56

Ahojky, já zvěřinu nemusím ale udělala bych budto gulas- ten je z nej vyborny, a nebo na víně.
Do velkyho pekace dat maso, divoky koreni, korenovou zeleninu, podlivat cervenym a dlouuuho delat.

Jinak u nas pokud bude u reznika cervstvy uzeny, tak uzeny maso a br. kase, nebo sekana…

• načítám...
5misa6
24.8.11 09:05

Gulaš mám v mražáku ze srnce:-) něco musím vymyslet,asi hodím do pekáču plecko a třeba tam dám i to víno.

• Upravit
4024
24.8.11 09:09

Já zvěřinu naložím a dělám na grilu je vynikající. :palec: Jinak jsem zkoušela i svíčkovu a ta je také super.

jinak já dnes karboše s bramborem a sálátek

• načítám...
15054
24.8.11 09:10

zrovna jsem to chtěla psát,že babi dělává z kance svíčkovou a je super :palec:

• načítám...
1304
24.8.11 09:11

Dneska si dojím zeleninu na másle ze včera a udělám si k tomu okurkovej salát. Malej má ze včera baby svícu. A k večeři udělám tvarohové nočky s ovocnou omáčkou :jazyk:
Ivule zkus třeba se šípkovou omáčku, no a na netu najdeš spousty receptů. Občas sleduju Kluky v akci a měli už několik dílů věnovaných divočině, když pohledáš určitě něco najdeš :wink: Zkoušela jsem guláš z kaňoura a teda ten byl :jazyk:

• načítám...
5misa6
24.8.11 09:14

Děkuju za trochu rad za odměnu vám pak napíšu jak jsme si pochutnali:-DD

• Upravit
15054
24.8.11 09:33

dnes kuřecí rizoto a už dnes do kuchyně ani nepáchnu neb mi vše padalo z rukou :cert:

• načítám...
12272
24.8.11 11:09

Dnes rajská z čerstvých rajčátek mňam :palec:

• načítám...
2639
24.8.11 11:20

Zeleninová polévka a špagety s nivovou omáčkou.

• načítám...
5732
24.8.11 11:58

Slepičí vývar s nudlemi :-D

• načítám...
173
24.8.11 13:53

my dnes-já „skvělé kuřecí kousky“(se smetanou,cibulí a kečupem),starší kuřecí nudličky s ananasem, mladší cuketové řízky…a už tam taky dnes ani nepáchnu,leda tak na šopák ještě .

Jinak tchán dělal katův šleh jak ze srnčího tak z kančího a mnamka, a já miluju tedy šípkovou omajdu-hned bych si zvěřinu dala :-))i v tom vedru

• načítám...
5732
24.8.11 20:14

Dnes k večeři vařená kukuřice

Zítra plněné papriky s rajskou a kolínka

• načítám...
17010
24.8.11 20:41
ivule18 píše:
Ahoj kuchařinky,neděláte některá divočáka?Kdyžtak hodte receptík,s divočinou zkušenost nemám:-) a mám ho plný mrazák.

my občas taky dostaneme mražené a dělám ho na způsob „svíčkové“ , udělám steaky, naložím do oliv oleje opepřím, opeču na pánvi, aby se zatáhlo, v papiňáku opeču zeleninu na svíčkovou, koření papř, nové koření, zaliju vývarem, nebo hodím kostku masoxu, a přidám to maso, papinuju chvíli, stačí 20minut, pak vyndám maso, rozmixuju zeleninu, zahustím, zavařím, dám zpět maso a podávám s kynutým knedlíkem nebo těstovinama :think:

klasiku jako dičinu, jsem nezkoušela :nevim:

• načítám...
17010
24.8.11 20:45

jo včera jsem se konečně odhodlala udělat ten vyhlášený rohlíkový koláč a teda ten byl… chlap se oblizoval za ušima a já taky, akorát jsem to přehnalas chilli omáčkou a ostrýma papričkama, ale jíst se to dalo :mrgreen:

• načítám...
17010
24.8.11 20:47

A ještě mám na vás prosbu, kdo máte parní hrnec, jak děláte maso?? musí se nějak nakládat či co?? jsme někde četla :think:

Taky bych byla vděčná za ozkoušené a vaše oblíbené recepty, děkuji :-) :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová