Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojky, já zvěřinu nemusím ale udělala bych budto gulas- ten je z nej vyborny, a nebo na víně.
Do velkyho pekace dat maso, divoky koreni, korenovou zeleninu, podlivat cervenym a dlouuuho delat.
Jinak u nas pokud bude u reznika cervstvy uzeny, tak uzeny maso a br. kase, nebo sekana…
Gulaš mám v mražáku ze srnce:-) něco musím vymyslet,asi hodím do pekáču plecko a třeba tam dám i to víno.
Já zvěřinu naložím a dělám na grilu je vynikající.
Jinak jsem zkoušela i svíčkovu a ta je také super.
jinak já dnes karboše s bramborem a sálátek
zrovna jsem to chtěla psát,že babi dělává z kance svíčkovou a je super ![]()
Dneska si dojím zeleninu na másle ze včera a udělám si k tomu okurkovej salát. Malej má ze včera baby svícu. A k večeři udělám tvarohové nočky s ovocnou omáčkou ![]()
Ivule zkus třeba se šípkovou omáčku, no a na netu najdeš spousty receptů. Občas sleduju Kluky v akci a měli už několik dílů věnovaných divočině, když pohledáš určitě něco najdeš
Zkoušela jsem guláš z kaňoura a teda ten byl ![]()
Děkuju za trochu rad za odměnu vám pak napíšu jak jsme si pochutnali:-DD
dnes kuřecí rizoto a už dnes do kuchyně ani nepáchnu neb mi vše padalo z rukou ![]()
my dnes-já „skvělé kuřecí kousky“(se smetanou,cibulí a kečupem),starší kuřecí nudličky s ananasem, mladší cuketové řízky…a už tam taky dnes ani nepáchnu,leda tak na šopák ještě .
Jinak tchán dělal katův šleh jak ze srnčího tak z kančího a mnamka, a já miluju tedy šípkovou omajdu-hned bych si zvěřinu dala
i v tom vedru
Dnes k večeři vařená kukuřice
Zítra plněné papriky s rajskou a kolínka
ivule18 píše:
Ahoj kuchařinky,neděláte některá divočáka?Kdyžtak hodte receptík,s divočinou zkušenost nemám:-) a mám ho plný mrazák.
my občas taky dostaneme mražené a dělám ho na způsob „svíčkové“ , udělám steaky, naložím do oliv oleje opepřím, opeču na pánvi, aby se zatáhlo, v papiňáku opeču zeleninu na svíčkovou, koření papř, nové koření, zaliju vývarem, nebo hodím kostku masoxu, a přidám to maso, papinuju chvíli, stačí 20minut, pak vyndám maso, rozmixuju zeleninu, zahustím, zavařím, dám zpět maso a podávám s kynutým knedlíkem nebo těstovinama ![]()
klasiku jako dičinu, jsem nezkoušela ![]()
jo včera jsem se konečně odhodlala udělat ten vyhlášený rohlíkový koláč a teda ten byl… chlap se oblizoval za ušima a já taky, akorát jsem to přehnalas chilli omáčkou a ostrýma papričkama, ale jíst se to dalo ![]()
A ještě mám na vás prosbu, kdo máte parní hrnec, jak děláte maso?? musí se nějak nakládat či co?? jsme někde četla ![]()
Taky bych byla vděčná za ozkoušené a vaše oblíbené recepty, děkuji
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat