Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Monjie píše:
Dedek sere treti den,takze udelam kureci pazoury s ryzi na sucho
Dneska nakonec misto kurecich kridel na zeli,byl smazak + hermelin s hranolkama.Zitra to same.
V utery budou ty kridylka.
Jinak dokaze mi nekdo poradit jak udelat ten smazak,aby nevytekl.Dneska jsem ho mela 2*obaleny i tak vytekl ![]()
dneska rajská z čerstvých rajčátek s masovými koulemi a knedlou, večeře to samé
Včera: Vepř.panenka s porkem + vařené brambory
Dnes: Lilek a cuketa zapečené s mozzarelou a rajčaty
Zítra: Švestkové knedlíky s mákem a tvarohem
gorina píše:
Dneska nakonec misto kurecich kridel na zeli,byl smazak + hermelin s hranolkama.Zitra to same.
Jinak dokaze mi nekdo poradit jak udelat ten smazak,aby nevytekl.Dneska jsem ho mela 2*obaleny i tak vytekl
Hele ty kridylka pokud mate radi palive ti muzu doporucit jeden recepis:D az ho najdu.U nas se to zere nekonecne vecne a nic lepsiho neexistuje, meli to v mexicke restauraci jako super specialitu, jenze jsme objevili omacku i pall mall tudiz si to delame doma:D
A smazak nevim, ja ted obaluju v 3obalu a pak jeste vejce+strouhanka a nikdy nevytekl. Mas dost oleje na panvi? Me to delalo kdyz jsem mela na woku trosku lepsi je ponorenej jako rizek
a sup na kuchtynske ubrousky abychom nahodou nezhubli a kvuli cholesterolu:D
A u nas jidelnicek dopredu nema smysl. Vcera jsme byli na velkem nakupu, koupili maso a podle toho delam + jednou tydne neco s vejcem a jednou zelenina.
gorina píše:
Jinak dokaze mi nekdo poradit jak udelat ten smazak,aby nevytekl.Dneska jsem ho mela 2*obaleny i tak vytekl
Ahojky, dej ho pred smazenim do mrazaku!!!! On ztuhne a pak kdyz ho rychle usmazis nevytece!!
![]()
Ad smažák - v klasickém trojobalu mi vytekl vždycky. Pětiobal málokdy. Záleží na tom, jak pečlivě ho obalím. Nechci tvrdit, že je to číkoli chyba a jediná chyba a není jiný důvod, ale u sebe vím, že když to nedělám dost pečlivě, tak tutově vyteče.
Jinak včera klasika řízky s bramborem a zeleninový salát.
Dneska na oběd zeleninová polévka s kuřecím masem. Na večeři tousty.
Na zítra rozmrazím vepřovou pečeni. Dejte mi tipy, ať z toho zase není klasická pečeně … ![]()
A u nas dneska na rychlo kure na zeli s br.knedlikem, k veceri tousty se masovou smesi a strouhanym syrem
Monjie píše:
A u nas dneska na rychlo kure na zeli s br.knedlikem, k veceri tousty se masovou smesi a strouhanym syrem
Jak děláš ty tousty? A´t doma překvapím něčím jiným než „klasikou“ …
Jednodusse: bud dovnitr normalne smes a do toustovace, nebo tousty po jednom opecu v topinkovaci.Smes je jednoducha, bud z kur.prsa +leco, nebo ml.maso, treba cuketa kecup:) posypat hodne syrem a zel. obloha:)
U nás dneska zbytek kuřete na hříbkách s bramborem…a neco malyho pro mě…
Zitra se chystam na rohlikovou pizzu!!!!! Mozna uz dneska(mame spoustu rohliku
)
U nás dneska zbytek kuřete na hříbkách s bramborem…a neco malyho pro mě…
Zitra se chystam na rohlikovou pizzu!!!!! Mozna uz dneska(mame spoustu rohliku
)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
My dneska květák s bramborem