Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
20518
30.8.11 11:46

Kurňa, kluci dostali ze včerejška kuřecí plívku a mně už honí mlsná … zejména na to kino … :think:

• načítám...
3643
30.8.11 11:48

Jdeme na Muže v naději,tak jsem zvědavá… :nevim:

• načítám...
QQQQ
30.8.11 11:49

Já chci taky kino :pankac: :pankac: :pankac: ale mojeho do kina nedostanu ani párem volů :cert:

• Upravit
23033
30.8.11 11:49

Muze v nadeji? to stoji urcite za to. Na to se taky chystam:D

• načítám...
20518
30.8.11 11:50
SuzaG píše:
Jdeme na Muže v naději,tak jsem zvědavá… :nevim:

No, Ženy v pokušení scénářem takové klišé, ale sranda zase jo, to se musí nechat. Tak jsem zvědavá, co o tom kdo řekne.

• načítám...
25007
30.8.11 12:56

dzarunka tak jsem dělala tu cuket.směs na topinky a bylo to mňam :palec: :kytka:
dělala jsem jí s cibulí, česnekem, ml.masem, cuketama nahrubo nastrouhanýma, přidala jsem 2 rozmix.rajčata, trochu kečupu, sůl, pepř, chilli- dali jsme si to do arab.chleba s čerstvou rukolou a bylo to fakt dobrý :palec:

• načítám...
20656
30.8.11 13:12

včera - vepřový s pórkovou om a brambor
večeře - gril.klobásky, mix sýrů a ovoce :-P :pankac:
dneska - kuřecí polívka, boloňský špagety, rajčatový salát s mozarelou
večeře - surimi pomazánka
zítra - nevím - jsme pozvaný k sestře :)
večeře - frankfurtská pol.

čtvrtek - na přání dcery jdeme do McD, je to na oslavu 1.školního dne, tak to má odsouhlasený ;)
pátek - oběd někde ve městě
víkend - musím teprve vymyslet :nevim:

• načítám...
15054
30.8.11 15:43
eshta píše:
dzarunka tak jsem dělala tu cuket.směs na topinky a bylo to mňam :palec: :kytka:
dělala jsem jí s cibulí, česnekem, ml.masem, cuketama nahrubo nastrouhanýma, přidala jsem 2 rozmix.rajčata, trochu kečupu, sůl, pepř, chilli- dali jsme si to do arab.chleba s čerstvou rukolou a bylo to fakt dobrý :palec:

já jsem tím asi 2× pohostila i návštěvu......nakrájela jsem bagetu nebo rohlík jako na jednohubky,na pánvi osmžila,na to dala tu směs,nakrájenou papriku nebo nastrouhaný sýr na ozdobu a bašta a hlavně to skoro nikdo neznal takže jsem byla i originální :mrgreen:

• načítám...
50161
30.8.11 22:40

Tak k večeři jsme si ohřáli párky a zítra budu péct kuře s nádivkou a k tomu udělám br.kaši a nějaký zelenin.salát :-)

• načítám...
20518
31.8.11 08:07

Dneska přijede babi, takže počítám, že přiveze polívku a makové buchty. Takže k obědu pro nás dvě bude jen rychlovka salát na řecký způsob s balkánským sýrem. K večeři asi smaženky.

• načítám...
10048
31.8.11 08:09

Tak u nas na veceri dneska vubec netusim… :think: :roll:

• načítám...
9044
31.8.11 08:09

K veceri jsme meli vcera bramborovou polevku a dnes budou k obedu zapecene brambory se smetanou :)

• načítám...
23033
31.8.11 10:03

dzarunka vzdy vytahne nejake Eso z rukavu!!!

U nas dnes hovezi gulas dedek si porucil bramboraky, pro me chleba. Pro dite jeste nevim :roll: Asi neco s vejcem, mozna koprovku s bramborem.

• načítám...
sophinka
31.8.11 10:45

rajská s masovými kuličkami a těstoviny a synovi dělám řízky na intr dnes ho odvážíme :-(

• Upravit
3643
31.8.11 11:07

Tak u nás dnes špenát s bramborem a párek k tomu…
Včera to kino (Muži v naději) bylo pěkný,takže můžu doporučit :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová