Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak u nas dneska nejspis pro me ovocny knedliky ktery vyndam z mrazaku a pro prcka asi udelam polevku ![]()
Tatinek neni doma,tak dnes nemusim extra vyvaret ![]()
Holky, chtěla jsem vám poděkovat za tipy. Asi u vás zůstanu. Páč včera po dlouhé době jsem viděna zcela vylízaný talíř a slyšela něco o tom, že „tohle je ale fakt hodně povedený …“ ![]()
zkoušely jste některá rohlíkáč s masem?mám tu zbytky z víkendu-peklo se prase
tak mě napadlo to naházet do toho koláče..
![]()
adeeelia píše:
zkoušely jste některá rohlíkáč s masem?mám tu zbytky z víkendu-peklo se prasetak mě napadlo to naházet do toho koláče..
![]()
Ahoj,pizza se taky dela s masem.Tak ho zkus hodit i na rohlikovy kolac
![]()
Emilie píše:
Holky, chtěla jsem vám poděkovat za tipy. Asi u vás zůstanu. Páč včera po dlouhé době jsem viděna zcela vylízaný talíř a slyšela něco o tom, že „tohle je ale fakt hodně povedený …“
Emilie: a co to bylo?:D
a u nas dneska spizy jsem nasla spejle nafrkala na to co bylo a k tomu br.kasi. Maso na gulas je porad na mrazaku
![]()
Adelio: to maso bych dala do mrazaku:D teda ja osobne a pak s necim treba zapekla nebo z nej udelala pomazanku.
Monjie,nechtěj vidět velikost našeho mrazáku…takže tato varianta zdá se mi poněkud nemožná ![]()
Monjie píše:
Adelio: to maso bych dala do mrazaku:D teda ja osobne a pak s necim treba zapekla nebo z nej udelala pomazanku.
zrovna hledám nějakou tu pomazánku,jak by jsi udělala ty??já asi namelu a přidám cibuli,hořčici,okurku a pak nevím ![]()
Zdravím! včera byly těstoviny z časopisu apetit s italskou klobaskou a rajčatkama, předtímm byla vepřová roláda z pečeně a v sobotu kuře…
dneska tady mám kuřecí prsa a přemejšlím co z nich udělat ![]()
dneska jdeme ven-je tam krásně
a manža je dneska doma tak se najíme někde venku
aspoň jeden den bez vaření ![]()
Monjie píše:Emilie píše:
Holky, chtěla jsem vám poděkovat za tipy. Asi u vás zůstanu. Páč včera po dlouhé době jsem viděna zcela vylízaný talíř a slyšela něco o tom, že „tohle je ale fakt hodně povedený …“Emilie: a co to bylo?:D
a u nas dneska spizy jsem nasla spejle nafrkala na to co bylo a k tomu br.kasi. Maso na gulas je porad na mrazaku![]()
![]()
Kuřecí směs s oříškama a s kečupem zapečená v toustech …
Jééé,u nás dnes také špízy s brkaší.. ![]()
A večer jdeme do kina,tak možná něco cestou.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat