Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
20518
29.8.11 12:18
ww píše:
V noci jsem se musela pořádně praštit do hlavy, jinak si to vysvětlit neumím :mrgreen: Takže:
Pro děti na jejich přání-koprovka z vajíčkem a bramborem
Pro chlapa na jeho přání-špagety s posmaženými plátky česneku, zakápnuté olejem, posypané sýrem
Pro mě na moje přání-bramborák s cukiny

Ještě mám v plánu cukinovou buchtu, ale ještě nevím recept :think:

No nezbláznila jsem se??? :mrgreen:

Okamžitě to smaž! Jen aby si to nepřečetl můj manžel, proboha!!! 8-o 8-o

• načítám...
10048
29.8.11 12:22
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
QQQQ
29.8.11 12:23
Emilie píše:
ww píše:
V noci jsem se musela pořádně praštit do hlavy, jinak si to vysvětlit neumím :mrgreen: Takže:
Pro chlapa na jeho přání-špagety s posmaženými plátky česneku, zakápnuté olejem, posypané sýrem

Okamžitě to smaž! Jen aby si to nepřečetl můj manžel, proboha!!! 8-o 8-o

Jako díky :cert: právě jsem si cvrnkla do textilu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale víš co? Já si říkám, co mám smažit? Ty bramboráky? :mrgreen: :oops: :roll: :mrgreen: Ale už mi to došlo… :mrgreen: Jak říkám…to musela být rána do hlavy jak cip :mrgreen:

• Upravit
23033
29.8.11 12:28
ww píše:

Uplna kucharinka!:D nezblaznila :D

• načítám...
23033
29.8.11 12:34

Hele to je pohodicka:D jako pro me lepsi takovyhle jednoduchy jidla nez se srat treba s nejakou buchtou,svickovou nebo knedlickovou polevkou a podobnou hovadinou:D

Az prijdem z venku, na me dnes ceka varit kotel hoveziho gulase a kureciho prsa na lecu, no aspon obude dneska odbyto a do ctvrtka co zrat:D

• načítám...
15054
29.8.11 12:35

tak já jsem celé dopo lítala po nákupech takže instantní čínská nudlová polévka :oops: a zelný salát s koprem a jdu vymýšlet večeři a zítřejší oběd :think:

• načítám...
3968
29.8.11 12:40

a já už budu mít taky za chvilku ten buřtguláš hotovej :dance:

• načítám...
23033
29.8.11 12:47

Dítě spí a to máme být v 13hodin někde:D

• načítám...
3968
29.8.11 12:50

jo jo Monjie :-D nám taky spinká a to máme jít za chvilku k doktorce-pokud ho budu muset vzbudit tak zas bude pěkně vzteklej :cert: po kom to jen má-že by po mamince :-D :-D :-D

• načítám...
19692
29.8.11 13:08

Tak to me hrabe dneska asi taky.Tancuji tu s varechou u Hvezd ktere nehasnou a u toho delam cukynove ala Misa rezy.Snad se povedou kdyz u toho tady tak radim :dance: :dance: :dance:

• načítám...
QQQQ
29.8.11 13:13
gorina píše:
Tak to me hrabe dneska asi taky.Tancuji tu s varechou u Hvezd ktere nehasnou a u toho delam cukynove ala Misa rezy.Snad se povedou kdyz u toho tady tak radim :dance: :dance: :dance:

Tak honem šup sem z receptem :pankac: :pankac: :pankac: Cukinové Míša řezy zní lákavě :wink:

• Upravit
19692
29.8.11 13:19

Az tady doradim :dance: :dance: :dance: ,tak se pokusim to recept sem hodit :wink:
Sakra neni nad stare hity :lol:

• načítám...
19692
29.8.11 13:37

Buchta z cukety Ala Misa rezy
2 hrnky nastrouh.cukety 1 hrnek cukru
1/2 hrnku oleje 1 vajicko
2 hrnky poloh.mouky 1 pras.do peciva
2 male lzice kakaa
Vse smichat a nalit na plech
KREM:500g tvarohu,250g masla,200 g cukru moucka.Postrikat cokoladovou polevou

Kamaradka mi poradila tento krem:udelat puding ze 2 sacku na pullitr mleka a smichat to s tvarohem +cukr.Udajne se ji to zda mene mastnejsi nez ten krem s maslem :wink: .To uz asi zalezi na chuti.

• načítám...
50147
29.8.11 16:12

Tak nakonec jsem vařila kuřecí čínu s cuketou a k tomu kuskus. Švestkové knedlíky budou až zítra, musím koupit tvaroh.

• načítám...
23033
29.8.11 17:14
gorina píše:
Tak to me hrabe dneska asi taky.Tancuji tu s varechou u Hvezd ktere nehasnou a u toho delam cukynove ala Misa rezy.Snad se povedou kdyz u toho tady tak radim :dance: :dance: :dance:

U hvezd ktery mezhasnou? to je co?:DDD

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová