Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ww píše:
V noci jsem se musela pořádně praštit do hlavy, jinak si to vysvětlit neumímTakže:
Pro děti na jejich přání-koprovka z vajíčkem a bramborem
Pro chlapa na jeho přání-špagety s posmaženými plátky česneku, zakápnuté olejem, posypané sýrem
Pro mě na moje přání-bramborák s cukinyJeště mám v plánu cukinovou buchtu, ale ještě nevím recept
No nezbláznila jsem se???
Okamžitě to smaž! Jen aby si to nepřečetl můj manžel, proboha!!!
![]()
Emilie píše:ww píše:Okamžitě to smaž! Jen aby si to nepřečetl můj manžel, proboha!!!
V noci jsem se musela pořádně praštit do hlavy, jinak si to vysvětlit neumímTakže:
Pro chlapa na jeho přání-špagety s posmaženými plátky česneku, zakápnuté olejem, posypané sýrem
Pro mě na moje přání-bramborák s cukinyJeště mám v plánu cukinovou buchtu, ale ještě nevím recept
No nezbláznila jsem se???![]()
Jako díky
právě jsem si cvrnkla do textilu
Ale víš co? Já si říkám, co mám smažit? Ty bramboráky?
Ale už mi to došlo…
Jak říkám…to musela být rána do hlavy jak cip ![]()
ww píše:
No nezbláznila jsem se???
Uplna kucharinka!:D nezblaznila ![]()
Hele to je pohodicka:D jako pro me lepsi takovyhle jednoduchy jidla nez se srat treba s nejakou buchtou,svickovou nebo knedlickovou polevkou a podobnou hovadinou:D
Az prijdem z venku, na me dnes ceka varit kotel hoveziho gulase a kureciho prsa na lecu, no aspon obude dneska odbyto a do ctvrtka co zrat:D
tak já jsem celé dopo lítala po nákupech takže instantní čínská nudlová polévka
a zelný salát s koprem a jdu vymýšlet večeři a zítřejší oběd ![]()
jo jo Monjie
nám taky spinká a to máme jít za chvilku k doktorce-pokud ho budu muset vzbudit tak zas bude pěkně vzteklej
po kom to jen má-že by po mamince
![]()
Tak to me hrabe dneska asi taky.Tancuji tu s varechou u Hvezd ktere nehasnou a u toho delam cukynove ala Misa rezy.Snad se povedou kdyz u toho tady tak radim
![]()
gorina píše:
Tak to me hrabe dneska asi taky.Tancuji tu s varechou u Hvezd ktere nehasnou a u toho delam cukynove ala Misa rezy.Snad se povedou kdyz u toho tady tak radim![]()
![]()
Tak honem šup sem z receptem
Cukinové Míša řezy zní lákavě ![]()
Az tady doradim
,tak se pokusim to recept sem hodit ![]()
Sakra neni nad stare hity ![]()
Buchta z cukety Ala Misa rezy
2 hrnky nastrouh.cukety 1 hrnek cukru
1/2 hrnku oleje 1 vajicko
2 hrnky poloh.mouky 1 pras.do peciva
2 male lzice kakaa
Vse smichat a nalit na plech
KREM:500g tvarohu,250g masla,200 g cukru moucka.Postrikat cokoladovou polevou
Kamaradka mi poradila tento krem:udelat puding ze 2 sacku na pullitr mleka a smichat to s tvarohem +cukr.Udajne se ji to zda mene mastnejsi nez ten krem s maslem
.To uz asi zalezi na chuti.
Tak nakonec jsem vařila kuřecí čínu s cuketou a k tomu kuskus. Švestkové knedlíky budou až zítra, musím koupit tvaroh.
gorina píše:
Tak to me hrabe dneska asi taky.Tancuji tu s varechou u Hvezd ktere nehasnou a u toho delam cukynove ala Misa rezy.Snad se povedou kdyz u toho tady tak radim![]()
![]()
U hvezd ktery mezhasnou? to je co?:DDD
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat