Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dneska jsem navařila kotel krůtího vývaru se zeleninou a domácími nudlemi a zítra ještě manžel dodělá brkaši s krůtími řízky. Dortík nezvládám
Upekla jsem aspoň švestkový koláč přes celý plech a zbylo jen na snídani ![]()
Tak dneska spagety ze vcera a zeleninova polivka,veca jen parky a zitra knedlik a kure na paprice,polivku jeste nevim ale asi udelam cockovou
Tak dneska spagety ze vcera a zeleninova polivka,veca jen parky a zitra knedlik a kure na paprice,polivku jeste nevim ale asi udelam cockovou
Starší synek nastupuje do školky, půlka starostí ubyde. Pádím rozmrazit kuřecí prsa a k večeři budou plněné závitky. K obědu zbyla polívka z dneška.
Holky tak u nas nakonec na zadost snoubence chleby ve vajicku
ale posypala jsem je syrem a osmazenyma kousickama salamu, horcite kecup, zelenina a bylo to super.
Dneska bude grilovacka. jeste neviiim ceho ![]()
adeeelia píše:
nějaký dobrý recept na těstoviny se žampiony a sýrovou omáčkou?
tak já dělám jen těstoviny se žampiony bez té sýrové omáčky-rychlé, jednoduché dobré
Uvaříš si těstoviny. Na pánvi si orestuješ cibuli, nakrájenou anglickou slaninu a přidáš žampióny-buď v plechovce nebo čerstvé ty jsou lepší vše to osolíš, okmínuješ a trochu orestuješ. Až tato směs bude hotová tak to smícháš s uvařenými těstovinami. Mohlo by se už to jíst takto, ale já si ještě vymažu zapékačku, hodím tu směs do ní-posypu to strouhaným sýrem pokud momentálně doma není tak rozkvedlaným vajíčkem a nechám to zapéct-fakt mňamka
adeeelia píše:
nějaký dobrý recept na těstoviny se žampiony a sýrovou omáčkou?
tak ja orestuju cibulku, salam co dum da (gothaj, slaninu, sunkovej) na to hodim nakrajene zampiony (nebo vysypu plechovku), koreni dle chuti a zasmahnu, potom na to nastrouham tvrdy syr a zaleju smetanou a je to mnamka mnam
U nás včera br guláš a dnes vepřo knedlo zelo. Zítra zbytky z obou dnů a vaří se až o víkendu
.
Dneska máme zeleninovo-pohankovou polévku, koprovku, vejce natvrdo a knedlík, pro mě brambory.
no to nevim
dneska, asi zapecene testoviny co dum dal a polivka s kapanim.K veceri musim zdelat listove testo s porkem a balkanskym syrem.
dneska si k obědu udělám smaženku a k večeři peču rýžový nákyp se švestkama
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat