Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
eshta píše:
dneska rychlovka-pasta pepperonata- na oliv.olej hodně česneku, červené a žluté papriky na kousky, osmahnu a smíchám s těstovinama a posypu parmezánem
Takové rychlovky mám nejradši ![]()
My máme koprovou polívku (ze včerejška zbyla omáčka) a pečené kuře s rýží, okurkový salát. Zbude snad i na zítra klukům, já s malou jedu na grilovačku.
Včera k obědu jsme dojedli zbytek kuřete z předchozího dne a k večeři jsem dělala pomazánku z rybiček.
Dnes k obědu upeču lososa na másle s br.kaší + sázené vejce + nějaký zel.salát.
Tak nakonec jsem varila, jelikoz prisla kamaradka na obed.Takze italska minestrone br. kase, prso na prirodno, pro nas s exotickou omackou… detem ovocny salat nam sopsky ![]()
U nás dnes vedle domku hraje Michal David (na hřišti),tak budeme grilovat s partou kamarádu,co taky nechtějí platit vstup a přesto ho krásně slyšet ![]()
se na to ale z vysoka vys**u! Peču kinder mléčný řez a krém se mi zdrcnul
Tak jsme vyslala manžela do obchodu ať koupí šlehačku a nase*u ji tam místo toho krému. Ježiš jak jsem se vytočila!!!!!
Dneska vaří manžel, jak oběd tak večeři. Bude nějaká minutka
včera kuřecí špalíky s bramborem
dneska hovězí vývar, zapečené těstoviny s cuketou, květákem, kukuřicí a bešamelem (je toho hromada, takže bude i k večeři)
zítra kuřecí vývar, vepřové plátky na houbách, těstoviny (dala bych rýži, ale manžel nerad) a rajčatový salát s mozarelou
weendulka píše:
se na to ale z vysoka vys**u! Peču kinder mléčný řez a krém se mi zdrcnulTak jsme vyslala manžela do obchodu ať koupí šlehačku a nase*u ji tam místo toho krému. Ježiš jak jsem se vytočila!!!!!
Dneska vaří manžel, jak oběd tak večeři. Bude nějaká minutka
a já pekla piškot na dort a mám v něm důlek jak v sopce kuva drát
![]()
A ja radsi ani nepecu:D jenom rozvaleny listovy testo
ktery koupim v obchode, jo a to musi bejt abych upekla buchtu, stejne to u nas nikdo nezere.
no já bych se na to vy......ale synek slaví narozky takže jdu dělat za chvilku až dorazí vejce další piškot a to mám ještě v plánu dělat pro hosty buchtu se zelím.....
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat