Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
U nás dnes máme roštěnou s rýží a manžel má k tomu bramborový knedlík
A ueču ještě bábovku.........
Monjie píše:
dzarunko z listoveho?:)
nn z podmáslí,pak hodím kdyžtak recept,fotka už tu někde bude
A zitra jde manzel cely den na barak premyslim co mu dat sebou za jidlo? napada Vas neco mimo rizku a bucku?
dzarunka píše:weendulka píše:a já pekla piškot na dort a mám v něm důlek jak v sopce kuva drát
se na to ale z vysoka vys**u! Peču kinder mléčný řez a krém se mi zdrcnulTak jsme vyslala manžela do obchodu ať koupí šlehačku a nase*u ji tam místo toho krému. Ježiš jak jsem se vytočila!!!!!
Dneska vaří manžel, jak oběd tak večeři. Bude nějaká minutka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak už to mám hotové, napatlala jsem tam šlehačku a zalila čokoládovou polevou. Příště udělám krém z tvarohu a vysru se na nějaký experimentování!!!
Monjie kdyby neměl přijet brácha (on je strašně buchtovej) tak bych se na to vysrla. Na mrazáku mám spousty listového těsta, ale já né musím zkusit něco nového
Doufám, že to bude aspoň trošku k jídlu…
Dneska vařím kuřecí směs se žampiony a porkem a k tomu bude br.kaše od včera.
Ahojte ![]()
Asi mám trapný dotaz, ale holky jak poznám, že jsou vajíčka už špatné. Dostali jsme domácí, ale když s něma zatřepu, tak je to jako kindervajco a navíc, když je dám do vody, tak vyplavou. Vím, že podle smradu, kdybych je rozbila, to poznám, ale to se mi nechce…
Děkuju ![]()
Tak my dneska byli celý den venku tak MC Donalds ![]()
zajímalo by mně kdo usne dřív jestli já nebo dítě
![]()
Banny.J píše:…kindervajco…a kuk…uvnitř kuře
Ahojte![]()
Asi mám trapný dotaz, ale holky jak poznám, že jsou vajíčka už špatné. Dostali jsme domácí, ale když s něma zatřepu, tak je to jako kindervajco a navíc, když je dám do vody, tak vyplavou. Vím, že podle smradu, kdybych je rozbila, to poznám, ale to se mi nechce…
Děkuju
palošek píše:Banny.J píše:…kindervajco…a kuk…uvnitř kuře
Ahojte![]()
Děkuju
Je divné, že vyplavou…já bych jedno takové rozklepla… pak to poznáš 100%-ně.
já myslím,že to poznat nejde,vyplavou starší vejce,ale to neznamená že jsou zkažená,na dně zůsávají jenom čerstvá vajíčka ne ![]()
Banny.J píše:
Ahojte![]()
Děkuju
Říká se, že když napustíš do misky studenou vodu a dáš do ní vajíčko, tak když klesne ke dnu jako šutr, tak je čerstvé. Pokud vyplave nahoru, tak čerstvé není.
A pak ještě po rozklepnutí - pokud je bílek rosolovitý, vejce je čerstvější. Pokud bílek teče jako voda, tak jsou starší.
ahá, díky. Já už bych je vyhazovala
Zítra budu péct buchtu, tak rozklepnu a uvidím (ucítím)
Jsem dřív vajíčka co vyplavala automaticky vyhazovala
![]()
Banny.J píše:
Palošeknestraš s kuřetem! Ted budu mít strach to rozklepnout
rozklepneš…upečeš
taková jednohubka
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat