Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dnes rajčatovo-papriková omáčka s vepřovým masem a těstoviny.
Večeře - mozzarela s rajčaty a bazalkou.
Zítra - bramboráky.
večeře zapečený toasty se sýrem se směsí z česneku, ml.masa,červený papriky, chilli a kečupu ![]()
monjie sím tě někdo sem kdysi házel recept na nějakou teplou cuketovou směs na toasty a na zavařování, ty jsi myslím psala, že jsi to dělala..jak to bylo s tou cuketou, nastrouhaná byla že?
Esho: moment vsechno vygůůůglim az nacpu dite, dovarim veci, uklidim po koupani koupelnu, umyju nadobi a povesim pradlo:D
eshta píše:
večeře zapečený toasty se sýrem se směsí z česneku, ml.masa,červený papriky, chilli a kečupumonjie sím tě někdo sem kdysi házel recept na nějakou teplou cuketovou směs na toasty a na zavařování, ty jsi myslím psala, že jsi to dělala..jak to bylo s tou cuketou, nastrouhaná byla že?
http://recepty.vareni.cz/…-na-topinky/
naše máti přidává mleté maso a místo kečupu rajčata
jo a s cuketou se nestrouhá,namele vše mlýnkem,dá se přidat i paprika,houby,prostě různej maglajs,kterej je děsně žravej ![]()
Monjie píše:
Esho: moment vsechno vygůůůglim az nacpu dite, dovarim veci, uklidim po koupani koupelnu, umyju nadobi a povesim pradlo:D
koukám že je všude obdobnej večerní chaos ![]()
dzarunka píše:
jo a s cuketou se nestrouhá,namele vše mlýnkem,dá se přidat i paprika,houby,prostě různej maglajs,kterej je děsně žravej
díky
to jsem měla na mysli
a to se pak umele nakonec vše?
eshta píše:dzarunka píše:díky
jo a s cuketou se nestrouhá,namele vše mlýnkem,dá se přidat i paprika,houby,prostě různej maglajs,kterej je děsně žravejto jsem měla na mysli
a to se pak umele nakonec vše?
vše namele,jen když dává houby tak ty nakrájí a někdy třeba papriky krájí a jindy mele,záleží jestli máte rádi kousky zeleniny či ne......naše máti dělá různé maglajze a hořčice,čalamády.....každýmu vždy chutná ![]()
KUK:D uz skoro finisuju. Od 20 je Marecku podejte mi pééro:D. Jinak ja to davala na topinky nepomlete a nastrouhane nahrubo.Dneska delam k te veceri tousty se smesi kureci+leco a syr.
Dneska obed byl,kolinka a smes kureciho masa a ryjcat s cesnekem .
Vecere:pritel chte hemenex
Zitra:spagety se zeleninou,masem a sojovou omackou
U nás včera braborový guláš pro pány, zapečená dýně pro mě, buchta z kompotu a večer jogurtový chlebík a škvarková pomazánka, zelný salát.
A dneska budeme courat a nevařím ![]()
Teda holky, vcera u nas probehl rohlikovej kolac…musim rict ze me asi nesedl (ochutnala jsem trosku), nijak me to neuchvatilo…tak si rikam snoubenec to asi nebude- no prisel vecer a skoro celej plech snedl
a prej to testo je hrozne dobry
Takze nakonec uspech
![]()
Dneska nevarim jedu k babicce ![]()
Dneska králíka,už zase králíka?Já se s toho pobleju:-D nezapomenutelná scénka:-D já ho peču s kečupem hořčicí,česnekem a cibulí.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat