Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
23033
29.8.11 17:16

Tak ja jdu zase na to :roll: :roll: :pocitac: :pocitac: :zed:

• načítám...
PetkaK
29.8.11 17:16

Dnes rajčatovo-papriková omáčka s vepřovým masem a těstoviny.

Večeře - mozzarela s rajčaty a bazalkou.

Zítra - bramboráky.

• Upravit
25007
29.8.11 18:44

večeře zapečený toasty se sýrem se směsí z česneku, ml.masa,červený papriky, chilli a kečupu :jazyk:

monjie sím tě někdo sem kdysi házel recept na nějakou teplou cuketovou směs na toasty a na zavařování, ty jsi myslím psala, že jsi to dělala..jak to bylo s tou cuketou, nastrouhaná byla že?

• načítám...
23033
29.8.11 18:49

Esho: moment vsechno vygůůůglim az nacpu dite, dovarim veci, uklidim po koupani koupelnu, umyju nadobi a povesim pradlo:D

• načítám...
15054
29.8.11 19:08
eshta píše:
večeře zapečený toasty se sýrem se směsí z česneku, ml.masa,červený papriky, chilli a kečupu :jazyk:monjie sím tě někdo sem kdysi házel recept na nějakou teplou cuketovou směs na toasty a na zavařování, ty jsi myslím psala, že jsi to dělala..jak to bylo s tou cuketou, nastrouhaná byla že?

http://recepty.vareni.cz/…-na-topinky/
naše máti přidává mleté maso a místo kečupu rajčata

• načítám...
15054
29.8.11 19:12

jo a s cuketou se nestrouhá,namele vše mlýnkem,dá se přidat i paprika,houby,prostě různej maglajs,kterej je děsně žravej :pankac:

• načítám...
25007
29.8.11 19:17
Monjie píše:
Esho: moment vsechno vygůůůglim az nacpu dite, dovarim veci, uklidim po koupani koupelnu, umyju nadobi a povesim pradlo:D

koukám že je všude obdobnej večerní chaos :jazyk:

• načítám...
25007
29.8.11 19:18
dzarunka píše:
jo a s cuketou se nestrouhá,namele vše mlýnkem,dá se přidat i paprika,houby,prostě různej maglajs,kterej je děsně žravej :pankac:

díky :palec: to jsem měla na mysli :wink: a to se pak umele nakonec vše?

• načítám...
15054
29.8.11 19:24
eshta píše:
dzarunka píše:
jo a s cuketou se nestrouhá,namele vše mlýnkem,dá se přidat i paprika,houby,prostě různej maglajs,kterej je děsně žravej :pankac:
díky :palec: to jsem měla na mysli :wink: a to se pak umele nakonec vše?

vše namele,jen když dává houby tak ty nakrájí a někdy třeba papriky krájí a jindy mele,záleží jestli máte rádi kousky zeleniny či ne......naše máti dělá různé maglajze a hořčice,čalamády.....každýmu vždy chutná :pankac:

• načítám...
23033
29.8.11 19:33

KUK:D uz skoro finisuju. Od 20 je Marecku podejte mi pééro:D. Jinak ja to davala na topinky nepomlete a nastrouhane nahrubo.Dneska delam k te veceri tousty se smesi kureci+leco a syr.

• načítám...
10568
29.8.11 22:49

Dneska obed byl,kolinka a smes kureciho masa a ryjcat s cesnekem .
Vecere:pritel chte hemenex

Zitra:spagety se zeleninou,masem a sojovou omackou

• načítám...
19692
30.8.11 07:09

Dneska konecne dojde na ty kridylky na zeli s bram.knedlikem :wink:

• načítám...
2904
30.8.11 07:33

U nás včera braborový guláš pro pány, zapečená dýně pro mě, buchta z kompotu a večer jogurtový chlebík a škvarková pomazánka, zelný salát.

A dneska budeme courat a nevařím :-)

• načítám...
10048
30.8.11 07:53

Teda holky, vcera u nas probehl rohlikovej kolac…musim rict ze me asi nesedl (ochutnala jsem trosku), nijak me to neuchvatilo…tak si rikam snoubenec to asi nebude- no prisel vecer a skoro celej plech snedl :lol: a prej to testo je hrozne dobry :lol: Takze nakonec uspech :dance: :lol:
Dneska nevarim jedu k babicce :-D

• načítám...
5misa6
30.8.11 07:57

Dneska králíka,už zase králíka?Já se s toho pobleju:-D nezapomenutelná scénka:-D já ho peču s kečupem hořčicí,česnekem a cibulí.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová