Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
9044
18.8.11 09:55

U nas bude dneska bramborova kase a kureci ctvrtky na zelenine :)
Zitra budem dojidat asi to co zbyde z dneska,protoze jsme doma jen ja a prcek.
Na sobotu jsem uz vymyslela kureci jatra na smetane s ryzi a nedele zatim netusim :nevim:

• načítám...
2535
18.8.11 09:56
JanulkaM píše:
tak nakonec nebude zeleninový salátek,mám chut na jadlečný kompot http://recepty.vareni.cz/…-se-skorici/ Tem miluju :lol:

Ten děláváme vždycky na podzim, jak je moc jablek a nikdo je nechce. Já dnes otevřu konzervu broskví.
Polévka už je hotová a druhé je nachystené, ale musí počkat, protože mi tu vysí děcko na noze :mrgreen: . Nakonec budou plněné kapsy sýr, míchaná vajíčka, mrkev a pórek.

• načítám...
4024
18.8.11 09:57
dzarunka píše:
katyca píše:
gorina píše:
Monji,tak mam za sebou ten tvuj rohlikovy kolac.Musim prohlasit,ze mel uspech i u nas a vypada to ze na me ani nezbyde. Skusila jsem tedka akorat tak centimetrovi prouzek a uz se na me rvalo nech mi to na snidani :-D .
Zitra nevarim jde se na koupaliste.Tygra jsem odhlasila z jesli preci ho tam nenecham usmazit. :-)
Ahoj :mavam:
prosim tě napiš te sem ještě jednou ten recept na ten rohlíkovýn koláč, nechce se mi to vše louskat zpět díky :-D
http://www.recepty.cz/…kolac-143987

Mockrát děkuji zítra vyzkouším :kytka: :jazyk:

• načítám...
3730
18.8.11 09:59
Mijunkaa píše:
JanulkaM píše:
tak nakonec nebude zeleninový salátek,mám chut na jadlečný kompot http://recepty.vareni.cz/…-se-skorici/ Tem miluju :lol:
Ten děláváme vždycky na podzim, jak je moc jablek a nikdo je nechce. Já dnes otevřu konzervu broskví.
Polévka už je hotová a druhé je nachystené, ale musí počkat, protože mi tu vysí děcko na noze :mrgreen: . Nakonec budou plněné kapsy sýr, míchaná vajíčka, mrkev a pórek.

To bude papáníčko :mrgreen: Mamko,zkrátka se malýmu musíš věnovat :wink:

• načítám...
2535
18.8.11 10:14
JanulkaM píše:
Mijunkaa píše:
JanulkaM píše:
Polévka už je hotová a druhé je nachystené, ale musí počkat, protože mi tu vysí děcko na noze :mrgreen: . Nakonec budou plněné kapsy sýr, míchaná vajíčka, mrkev a pórek.
To bude papáníčko :mrgreen: Mamko,zkrátka se malýmu musíš věnovat :wink:

Jo jo, hlavně že polívečka je, ostatní ho nezajímá to jíst nebude. Teď snědl přesnídávku a dělá to co v noci, stojí v postýlce a křičí :zed: . Tak doufám, že brzo usne a bude se pokračovat ve vaření :mavam: .

• načítám...
3968
18.8.11 10:22

tak dneska nevím :nevim: asi jen pizza z mrazáku je hezky po dlouhé době tak se půjde ven

• načítám...
1304
18.8.11 10:31

Dneska máme čočku s vajíčkem, manžel si bere do práce zbytek rýžovýho nákypu a já se k večeři něčím odbydu…

• načítám...
4052
18.8.11 10:32

Dnes koprová polévka - kudlánky a k večeři bude zeleninový salát se smaženou Nivou :palec:

• načítám...
3643
18.8.11 10:33

u nás také nic složitého,je horko a ten můj nemá večer už moc chut k jídlu.Tak jen upeču chleba a udělám nějakou pomazánku.Ale jdu dodělat medovník,tak jsem zvědavá.....první pokus :roll:

• načítám...
4553
18.8.11 10:34

U nás dnes těstovinový salát s tuňákem a červenou řepou…a doufám, že zbyde i na zítra!! :think:

• načítám...
50147
18.8.11 10:37

večeře včera: listové těsto plněné nivou a slaninou

oběd: smaž.květák s bramborami + květák. polévka
večeře: asi rohlíkový koláč
oběd zítra: kuřecí maso se žampiony + rýže

• načítám...
15054
18.8.11 11:00

taky máme květákovou polévku a dojí se knedlíky ze včerejška

• načítám...
Tattiana
18.8.11 12:17

já na oběd jen fazolovou polévku a až dojde kvečeru manžel z práce, tak navíc uzená žebra s křenem :-D

• Upravit
sophinka
18.8.11 12:37

slepičí vývar,šunkofleky,okurkový salát
pak upeču buchty a připravým na zítra špízy

• Upravit
2904
18.8.11 19:56

u nás dneska guláš na leču s těstovinama a zítra se bude dojídat a asi zkusíme nudle se zelím, aby těch těstovin nebylo málo :-D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová