Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dětičkám vše nej ![]()
Tak dneska si dím krupicovou kaši a k večeři uvařím buřt guláš, manžel odjíždí na dva dny pryč, tak ať nemusím vařit jen pro sebe
Mijunkaa píše:JanulkaM píše:To ano, ráno jsem se vážila a půl kila mám navícMijunkaa píše:To jste se určo napapkali a Maty měl co??????????PetkaK píše:U nás včera i dnes zbytky ze sobotní oslavy, grilované kuřecí a vepřové masíčko, zel. salát, pomazánka a dort, dort, dort
Dnes nevařím, dojídáme zbytky z oslavy- takže na snídání byl dort, teď na oběd je vaječná tlačenka a obložený talířek salámem, masem, sýrem atd. Na večeři bude dieta
.
Zítra květák na mozeček a brambor..
Ten měl krásnej dortík a ty jsi si asi taky dala,když jsi přibrala
.To neva,malej má první narozeniny jen jednou.
Kluci si dnes přáli bramboráky. Tak jsem strouhala a strouhala a strouhala… ![]()
PetkaK píše:
Mijunkaa
Stejně staré děti, narozené ve stejné porodnici, stejný bryndák, stejný den oslava
Krásná princeznička ![]()
U nás včera špagetky a dneska kuře s bramborek a rajčatový salát.
Mijunkaa píše:PetkaK píše:To věřím, proto jsme s tím šli ven do altánu a bordel nikde.Mijunkaa píše:To teda u nás ani omylem
PetkaK - malá je úžasná! Něco takového jsme také čekali a ta naše fajnovka do toho jen dloubl prstíkem a nechal se krmit.
- malá už večeří chleba s lučinou samá, nakrajím jí to na prožky a cpe se sama. Tohle pro ní bylo naprosto super
- akorát ten bordel potom
Večeříme to samé, jen to nakrájím na kostičky a dávám do pusy, je to lenoch ten náš chlap.
Přesně, co se dá, se dělá venku, jsem tak ráda, že nebydlíme v paneláku, třeba broskve a meloun je taky výhodné jíst venku, malej je fakt čunče ![]()
Miňulka píše:
Přesně, co se dá, se dělá venku, jsem tak ráda, že nebydlíme v paneláku, třeba broskve a meloun je taky výhodné jíst venku, malej je fakt čunče
Bohužel bydlím v paneláku
- a meloun malá taky úspěšně sama spořádá. Akorát holt vytíráme v kuchyni denně ![]()
Po 4 dnech vegetování u kamarádky na chatě a nevaření jsem dělala rohlíkový koláč, kluci hospodařili sami, tak bylo potřeba zužitkovat zbytky.
Děkujeme za přání.
Rodičům nezůstalo, kromě talířku, lžičky a svíčky nic, mladý pán ho snědl, sice na třikrát, ale snědl. Ještě, že dostal další dva
.
Miňulka - tak tak. Ráno a večer pršelo, ale odpoledne nám to vyšlo!
debrecínská pečeně s rýží a štrůdl z kynutého těsta (náplň jablka),k večeři boloňská se špagetami
zítra bude kuřecí vývar s kapáním a pečená ryba s hráškem a bramborem
ve středu kuřecí prsa na paprice, těstoviny
a pak na týden jedeme k tchýni, to bude samý knedlík, omáčka s jížkou, řízek apod a zelenina nikde
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat