Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1304
15.8.11 12:13

Dětičkám vše nej :huban:
Tak dneska si dím krupicovou kaši a k večeři uvařím buřt guláš, manžel odjíždí na dva dny pryč, tak ať nemusím vařit jen pro sebe

• načítám...
3730
15.8.11 12:14
Mijunkaa píše:
JanulkaM píše:
Mijunkaa píše:
PetkaK píše:
Dnes nevařím, dojídáme zbytky z oslavy :) - takže na snídání byl dort, teď na oběd je vaječná tlačenka a obložený talířek salámem, masem, sýrem atd. Na večeři bude dieta :)
U nás včera i dnes zbytky ze sobotní oslavy, grilované kuřecí a vepřové masíčko, zel. salát, pomazánka a dort, dort, dort :roll: .
Zítra květák na mozeček a brambor.
To jste se určo napapkali a Maty měl co??????????
To ano, ráno jsem se vážila a půl kila mám navíc :jazyk: .

Ten měl krásnej dortík a ty jsi si asi taky dala,když jsi přibrala :mrgreen: .To neva,malej má první narozeniny jen jednou.

• načítám...
663
15.8.11 12:14

Kluci si dnes přáli bramboráky. Tak jsem strouhala a strouhala a strouhala… :lol:

• načítám...
3730
15.8.11 12:17
PetkaK píše:
Mijunkaa
Stejně staré děti, narozené ve stejné porodnici, stejný bryndák, stejný den oslava :)

Krásná princeznička :lol:

• načítám...
7397
15.8.11 12:24

Játra s rýží a rajčatový salát :-D

• načítám...
2904
15.8.11 12:59

U nás včera špagetky a dneska kuře s bramborek a rajčatový salát.

• načítám...
2904
15.8.11 13:01
Mijunkaa píše:
PetkaK píše:
Mijunkaa píše:
PetkaK - malá je úžasná! Něco takového jsme také čekali a ta naše fajnovka do toho jen dloubl prstíkem a nechal se krmit :mrgreen: .
To teda u nás ani omylem :) - malá už večeří chleba s lučinou samá, nakrajím jí to na prožky a cpe se sama. Tohle pro ní bylo naprosto super :) - akorát ten bordel potom :roll:
To věřím, proto jsme s tím šli ven do altánu a bordel nikde.
Večeříme to samé, jen to nakrájím na kostičky a dávám do pusy, je to lenoch ten náš chlap :pankac: .

Přesně, co se dá, se dělá venku, jsem tak ráda, že nebydlíme v paneláku, třeba broskve a meloun je taky výhodné jíst venku, malej je fakt čunče :-D

• načítám...
PetkaK
15.8.11 13:06
Miňulka píše:
Přesně, co se dá, se dělá venku, jsem tak ráda, že nebydlíme v paneláku, třeba broskve a meloun je taky výhodné jíst venku, malej je fakt čunče :-D

Bohužel bydlím v paneláku :) - a meloun malá taky úspěšně sama spořádá. Akorát holt vytíráme v kuchyni denně :nevim:

• Upravit
30628
15.8.11 13:09

Po 4 dnech vegetování u kamarádky na chatě a nevaření jsem dělala rohlíkový koláč, kluci hospodařili sami, tak bylo potřeba zužitkovat zbytky.

• načítám...
2535
15.8.11 13:12

Děkujeme za přání.
Rodičům nezůstalo, kromě talířku, lžičky a svíčky nic, mladý pán ho snědl, sice na třikrát, ale snědl. Ještě, že dostal další dva :mrgreen: .

Miňulka - tak tak. Ráno a večer pršelo, ale odpoledne nám to vyšlo!

• načítám...
sophinka
15.8.11 14:01

debrecínská pečeně s rýží a štrůdl z kynutého těsta (náplň jablka),k večeři boloňská se špagetami

• Upravit
15054
15.8.11 15:00

špenátová polévka a smažený chleba obalený ve vejci

• načítám...
5055
15.8.11 15:04

spagety bolonese…mnam :-)

• načítám...
2639
15.8.11 20:37

My taky bolonská omáčka s těstovinama :mrgreen:

• načítám...
20656
15.8.11 22:49

zítra bude kuřecí vývar s kapáním a pečená ryba s hráškem a bramborem
ve středu kuřecí prsa na paprice, těstoviny

a pak na týden jedeme k tchýni, to bude samý knedlík, omáčka s jížkou, řízek apod a zelenina nikde :think: :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová