Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já jsem dělala vepřové nudličky na kmíně a rýži, zítra budou zapečené těstoviny a rajský salát.
To zní dobřea nejde z toho nějaká omáčka třeba?Abych k tomu uvařila rýži.Ta švestková omáčka se dělá z povidel?Weendulko,já nemám tekutej med
mám takovej ten bílej,tuhej
dá se rohlíkový koláč dělat i z housek,které jsou zhruba týden staré ?
![]()
dnes květáková polévka a zapékané těstoviny se zel salátem.,bábovka-mramorová
Zítra pstruh na másle a brambůrky plus nějaký saláte,
K obědu jsem měli zbytek lilku od včera a švestkové knedlíky s mákem. K večeři bude těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou.
K obědu jsem měli zbytek lilku od včera a švestkové knedlíky s mákem. K večeři bude těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou.
Monjie píše:
adelia no urcite z cehokoliv
jj zkoušla jsem i nedojezené knedlíky ![]()
jen se po něm zaprášilo,zeleninu sterilovanou jsem neměla,dala jsem slaninu a sýr,bylo to fakt moc dobré ![]()
adeeelia píše:
jen se po něm zaprášilo,zeleninu sterilovanou jsem neměla,dala jsem slaninu a sýr,bylo to fakt moc dobré
Prosim o idealni pocet rohliku 4 se mi podle receptu zdaji malo
.Mam vetsi kolacovou formu ![]()
ahoj Holky, tak dnes zbytek sekané z víkendu k tomu bram. a kys.zelí zítra směs na topinky a bramboračka ![]()
Ahoj holky, my měli bramborovou kaši a obalenou rybu + broskvový kompot. Zítra asi udělám ten patizónek, co mi dala mamča. Nevím ale, co s ním. Minule jsme ho měli taky obalovaný, ale chtělo by to změnu
. Nevíte receptík?
Včera:předevčírem: oběd:kynuté ovocné knedlíky švestkové
večeře:už nevím
včera:oběd:vývar z kosti a houbový guláš
Večere:přítel chtěl ufělat bramboračku,tak jsem udělala
dneska:oběd:zbytek bramboračky a bram. guláš
večeře:budu dělat za chvilku smaženici ![]()
ten bram.gulášek jsem dlouho nedelala brzké dobe udelám mám na to chut ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat