Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak včera nakonen pekááč kuřecích stehýnek, pořádně nakořeněn, zaházen cuketkama, rajcatkama, paprikama a k tomu smetanové brambory
zbylo i na dnes… ![]()
Já dnes budu zavářet jídla do flašek na dovolenou, tak doufám, že něco zbyde na oběd
.Asi guláš s těstovinama.
Mnáááám, ty mam ve stredu na obed v práci
…doma bohuzel nedelame, snoubenec to nerad ![]()
Dnes vyzkouším toto: http://recepty.vareni.cz/…yne-hokaido/ Budu dělat s pečeným kuřetem.
Kolozubku, napiš prosím jak to pak dopadlo. Tu Hokaido dýni si moc chválí, já jsem zatím nenašla odvahu… ![]()
Dice píše:
Kolozubku, napiš prosím jak to pak dopadlo. Tu Hokaido dýni si moc chválí, já jsem zatím nenašla odvahu…
Tonince hrozně chutná. Dělám jí to od prvních masozeleninových příkrmů a včera jsme slavnostně sklidili první z naší úrody, tak jsem moc zvědavá, jaké to bude. Potom napíšu ![]()
Já včera udělala domácí vývar se zeleninou a těstovinama - mě to stačí a chlap se najed v práci,večer ochutnal i tu polívku
dneska máme ohnivý hermelín a opékané brambory a tatrku nebo kečup.Zítra zase odjíždím s prckem, tak ještě něco vymyslet na tři dny pro tátu......
jsem doma, takže snídaně krupičná kaše se skořicovým cukrem plavající v másle
na oběd špagety s vepřovým masem, rajčatovou omáčkou a mrkvový salát, večeře studená, asi obložený talíř, zítra budou buchtičky s krémem a večer jedeme k tchýni ![]()
Holky,poradte co uvařit,mám doma krkovici,plátky.Máte někdo nějakej dobrej recept,at jí nemusim dávat do mrazáku? ![]()
mahdalka píše:
Holky,poradte co uvařit,mám doma krkovici,plátky.Máte někdo nějakej dobrej recept,at jí nemusim dávat do mrazáku?
Manžel má rád krkovici na medu a čili. V misce si rozmícháš 2 lžíce medu a 3 - 4 lžíce čili (můžeš dát i sladké). Maso osolíš, potřeš rozmačkaným čenekem (nemusíš), dáš do pekáčku a zaliješ marinádou. Pečeš při 200 stupňů do změknutí masa. Dělám k tomu ameriky
Krkovici? co treba cordon blue,platky na hermelinu se svestkovou omackou, prirodni rizky se zel. salatem,platky na zampionech? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat