Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dneska nechytne zdravy obed. Cibulova polevka, Gitce brokolicova a rizoto s brokolici a kur.prsem rajcatovy salat.
Tak to koukám, nikdy mě nenapadlo,že se to dá nahradit ![]()
my dnes máme uzené s bramborovou kaší a kroupovou polívku.
Monjie píše:
Dneska nechytne zdravy obed. Cibulova polevka, Gitce brokolicova a rizoto s brokolici a kur.prsem rajcatovy salat.
To jsme na tom podobne, my jsme meli cuketouvou polevku a sojové maso s grilovanou zeleninou ![]()
mě ještě napadlo když se i řízky obalují v jogurtu tak zkusit i ten hermelín ![]()
U nás čočka s uzeným kuř. stehýnkem a vajíčkem, už mám na to dlouho chuť, na odpo peču rychlou tvarohovou buchtu.
Dnes u nás „pohádka mládí“ pro děti, no i pro mě, dostala jsem na krupičku chuť
Potom se napráskám k prasknutí pýchavkovými řízky(bez přílohy
) a pro chlapa mám čočku na kyselo s párkem, okurkem a chlebem kdyby mu řízky nechutnaly(překvapilo mě že to nezná!
) To jsou hody! ![]()
Monjie píše:
tak neobaluj ale uvar ve vodni lazni:)s tim alobalem.Ale nasla jsme tohle:jAK NAHRADIT VEJCE Na obalovaní řízků: 1 lžíci Solamylu a 1/4 litru mléka, trochu mouky (eventuálně sůl) — vše smícháme, nejlépe našleháme, pak řízky obalíme(naposledy v strouhance).
My děláme Hermelín na bud v troubě (funkce gril) nebo venku na grilu. Prodávají k tomu i spešl koření, ale dá se to obalit třeba v grilovacím nebo bylinkách. A je to vynikající, pro mě osobně lepší než ten v trojobalu. Jíme to s kečupem a čerstvým chlebem nebo fr.bagetkami.
MUFICE píše:Monjie píše:My děláme Hermelín na bud v troubě (funkce gril) nebo venku na grilu. Prodávají k tomu i spešl koření, ale dá se to obalit třeba v grilovacím nebo bylinkách. A je to vynikající, pro mě osobně lepší než ten v trojobalu. Jíme to s kečupem a čerstvým chlebem nebo fr.bagetkami.
tak neobaluj ale uvar ve vodni lazni:)s tim alobalem.Ale nasla jsme tohle:jAK NAHRADIT VEJCE Na obalovaní řízků: 1 lžíci Solamylu a 1/4 litru mléka, trochu mouky (eventuálně sůl) — vše smícháme, nejlépe našleháme, pak řízky obalíme(naposledy v strouhance).
to my taky,ale měli jsme to nedávno a chlap chce trojobal,ale už mám vyřešeno-vejce vypůjčeny
Holky, dostala jsem bramborový noky, mražený..ale nevím co k nim uvařit!!!!???
Pomooc!!
![]()
Bikis píše:
Holky, dostala jsem bramborový noky, mražený..ale nevím co k nim uvařit!!!!???Pomooc!!
![]()
se špenátem,se sýrem,se zelím ![]()
Bikis píše:
Holky, dostala jsem bramborový noky, mražený..ale nevím co k nim uvařit!!!!???Pomooc!!
![]()
Já bych je udělala se zelim a uzenym a nebo špenát se sýrovou omáčkou a kuřecím masem ![]()
já dnes lístkové těsto na slano a vytáhla jsem z mražáku kuře, které bylo od minula a udělala jsem z toho rizoto
zítra opět něco dobrého z cukety mrknu na recepty od vás hezký víkend holky ![]()
Hoj,prave jsem dovarila zeleninovou polivku a zitra si k tomu chlap bude delat kotletku na prirodno s hranolkami.No Tygrovi ten platek masa podusim,ale myslim ze skonci jen u hranolek.Momentalne nema rad maso
A ja nejaky suchy rohlik v praci ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat