Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
23033
12.8.11 12:28

Dneska nechytne zdravy obed. Cibulova polevka, Gitce brokolicova a rizoto s brokolici a kur.prsem rajcatovy salat.

• načítám...
971
12.8.11 12:29

Tak to koukám, nikdy mě nenapadlo,že se to dá nahradit 8-o

my dnes máme uzené s bramborovou kaší a kroupovou polívku.

• načítám...
1477
12.8.11 12:31
Monjie píše:
Dneska nechytne zdravy obed. Cibulova polevka, Gitce brokolicova a rizoto s brokolici a kur.prsem rajcatovy salat.

To jsme na tom podobne, my jsme meli cuketouvou polevku a sojové maso s grilovanou zeleninou :mrgreen:

• načítám...
15054
12.8.11 12:32

mě ještě napadlo když se i řízky obalují v jogurtu tak zkusit i ten hermelín :think:

• načítám...
23033
12.8.11 12:37
  • načítám...
2904
12.8.11 12:45

U nás čočka s uzeným kuř. stehýnkem a vajíčkem, už mám na to dlouho chuť, na odpo peču rychlou tvarohovou buchtu.

• načítám...
QQQQ
12.8.11 12:50

Dnes u nás „pohádka mládí“ pro děti, no i pro mě, dostala jsem na krupičku chuť :wink: Potom se napráskám k prasknutí pýchavkovými řízky(bez přílohy :oops: :-P ) a pro chlapa mám čočku na kyselo s párkem, okurkem a chlebem kdyby mu řízky nechutnaly(překvapilo mě že to nezná! :think: ) To jsou hody! :lol:

• Upravit
50149
12.8.11 13:37
Monjie píše:
tak neobaluj ale uvar ve vodni lazni:)s tim alobalem.Ale nasla jsme tohle:jAK NAHRADIT VEJCE Na obalovaní řízků: 1 lžíci Solamylu a 1/4 litru mléka, trochu mouky (eventuálně sůl) — vše smícháme, nejlépe našleháme, pak řízky obalíme(naposledy v strouhance).

My děláme Hermelín na bud v troubě (funkce gril) nebo venku na grilu. Prodávají k tomu i spešl koření, ale dá se to obalit třeba v grilovacím nebo bylinkách. A je to vynikající, pro mě osobně lepší než ten v trojobalu. Jíme to s kečupem a čerstvým chlebem nebo fr.bagetkami.

• načítám...
15054
12.8.11 13:49
MUFICE píše:
Monjie píše:
tak neobaluj ale uvar ve vodni lazni:)s tim alobalem.Ale nasla jsme tohle:jAK NAHRADIT VEJCE Na obalovaní řízků: 1 lžíci Solamylu a 1/4 litru mléka, trochu mouky (eventuálně sůl) — vše smícháme, nejlépe našleháme, pak řízky obalíme(naposledy v strouhance).
My děláme Hermelín na bud v troubě (funkce gril) nebo venku na grilu. Prodávají k tomu i spešl koření, ale dá se to obalit třeba v grilovacím nebo bylinkách. A je to vynikající, pro mě osobně lepší než ten v trojobalu. Jíme to s kečupem a čerstvým chlebem nebo fr.bagetkami.

to my taky,ale měli jsme to nedávno a chlap chce trojobal,ale už mám vyřešeno-vejce vypůjčeny

• načítám...
4553
12.8.11 17:02

Holky, dostala jsem bramborový noky, mražený..ale nevím co k nim uvařit!!!!??? :think: Pomooc!! :pankac: :pankac:

• načítám...
15054
12.8.11 17:08
Bikis píše:
Holky, dostala jsem bramborový noky, mražený..ale nevím co k nim uvařit!!!!??? :think: Pomooc!! :pankac: :pankac:

se špenátem,se sýrem,se zelím :think:

• načítám...
1477
12.8.11 17:09
Bikis píše:
Holky, dostala jsem bramborový noky, mražený..ale nevím co k nim uvařit!!!!??? :think: Pomooc!! :pankac: :pankac:

Já bych je udělala se zelim a uzenym a nebo špenát se sýrovou omáčkou a kuřecím masem :palec:

• načítám...
4553
12.8.11 17:13

Díky moc!!! :palec: …bude špenát :wink:

• načítám...
850
12.8.11 17:30

já dnes lístkové těsto na slano a vytáhla jsem z mražáku kuře, které bylo od minula a udělala jsem z toho rizoto :mrgreen: zítra opět něco dobrého z cukety mrknu na recepty od vás hezký víkend holky :-)

• načítám...
19692
12.8.11 20:23

Hoj,prave jsem dovarila zeleninovou polivku a zitra si k tomu chlap bude delat kotletku na prirodno s hranolkami.No Tygrovi ten platek masa podusim,ale myslim ze skonci jen u hranolek.Momentalne nema rad maso :roll: A ja nejaky suchy rohlik v praci :wink:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová