Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
23033
12.7.11 21:17

Brambor, knedlik,testoviny,ryze k paprikam vlastne akoukoliv

• načítám...
612
12.7.11 21:47

no tak jo, budou těstoviny :mrgreen:

• načítám...
1848
13.7.11 01:05

Holky podarilo se mi uvari rychle, levne a zdrave zaroven a je to mnam. Na plech jsem dala file, zlehla polila olivovym olejem, posypala zeleninovym bujonem, pokladla jsem na platky nakrajenymi rajcaty a posypala peknou vrstvou syra. Hodila jsem to pod gril, jelikoz file jsou za chvilku. Staci teda hlidat, kdy je syr uz krasne propeceny. Mno a jako prilohu jsem podusila mrazenou zeleninu. Myslela jsem jeste na nejaky koreni, ale ve finale to bylo prave dobry, ze to nebylo buh vi jak predimenzovany :D Muj manzel je masozravec, ale tohle zblajznul, az se mu delaly boule za usima ;)

• načítám...
1848
13.7.11 08:01

A dnes bude jehneci na zampionech s prazenou ryzi … :wink:

• načítám...
10048
13.7.11 08:03

Ahojky, dlouho jsem tady nebyla…

U nás je hovězí gulášek s chlebem nebo rohlikem a kvašáákem :-) :dance:

• načítám...
4417
13.7.11 10:32
Karamelinka píše:
Holky podarilo se mi uvari rychle, levne a zdrave zaroven a je to mnam. Na plech jsem dala file, zlehla polila olivovym olejem, posypala zeleninovym bujonem, pokladla jsem na platky nakrajenymi rajcaty a posypala peknou vrstvou syra. Hodila jsem to pod gril, jelikoz file jsou za chvilku. Staci teda hlidat, kdy je syr uz krasne propeceny. Mno a jako prilohu jsem podusila mrazenou zeleninu. Myslela jsem jeste na nejaky koreni, ale ve finale to bylo prave dobry, ze to nebylo buh vi jak predimenzovany :D Muj manzel je masozravec, ale tohle zblajznul, az se mu delaly boule za usima ;)

to zní zajímavě, asi by to šlo s každou rybou, naporcovanou na filety. :think:

• načítám...
4417
13.7.11 10:33

Jinak dnes k jídlu rychlovka, osmahnuté kuřecí maso s trochou mraž. zeleniny, brambory.

• načítám...
25007
13.7.11 10:40
Monjie píše:
a ja mam kung pao:D

jak děláš kung pao please ?

• načítám...
15054
13.7.11 10:53

brambory pečené s hermelínem a pažitkou

• načítám...
Billi

Tak se taky pochlubím. K obědu si udělám těstoviny s tvarohem a k večeři pionýrské špízy. Muž je má moc rád a máme zbylé rohlíky… :mrgreen:

• Upravit
25007

aaaaa až teď koukám, že monjie už recept napsala :palec:

• načítám...
10048
13.7.11 11:44

Jak se prosííím dělají pionýrské spíiizy?? :huban:

• načítám...
1848
13.7.11 12:08
mom.kri píše:
Karamelinka píše:
Holky podarilo se mi uvari rychle, levne a zdrave zaroven a je to mnam. Na plech jsem dala file, zlehla polila olivovym olejem, posypala zeleninovym bujonem, pokladla jsem na platky nakrajenymi rajcaty a posypala peknou vrstvou syra. Hodila jsem to pod gril, jelikoz file jsou za chvilku. Staci teda hlidat, kdy je syr uz krasne propeceny. Mno a jako prilohu jsem podusila mrazenou zeleninu. Myslela jsem jeste na nejaky koreni, ale ve finale to bylo prave dobry, ze to nebylo buh vi jak predimenzovany :D Muj manzel je masozravec, ale tohle zblajznul, az se mu delaly boule za usima ;)
to zní zajímavě, asi by to šlo s každou rybou, naporcovanou na filety. :think:

Jo urcite to bude mnamka s jakoukoliv rybou i kazdym bujonem a syrem. Vazne je v jednoduchosti krasa :-) a i dobrota ;)

• načítám...
Billi
13.7.11 12:41
Dice píše:
Jak se prosííím dělají pionýrské spíiizy?? :huban:

Nakrájí se rohlík, točeňák (nebo jiný salám, když zbyde klobása, tak dám klobásu…) a tvrdý sýr. Napíchá se na špejli, obalí v těstíčku (hladká mouka, vejce a mléko - vlastně něco jako těsto na palačinky ale nesladké) a osmaží se. My to podáváme se zeleninovou oblohou.

• Upravit
23033
13.7.11 12:53

Billi to je super, takhle delam syrovej spiz :)

ja mam dneska nalozenej hermelin s chlebem a mala mela brokolicovou polivku ze vcerejska a bolognsky spagety made in hame

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová