Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky podarilo se mi uvari rychle, levne a zdrave zaroven a je to mnam. Na plech jsem dala file, zlehla polila olivovym olejem, posypala zeleninovym bujonem, pokladla jsem na platky nakrajenymi rajcaty a posypala peknou vrstvou syra. Hodila jsem to pod gril, jelikoz file jsou za chvilku. Staci teda hlidat, kdy je syr uz krasne propeceny. Mno a jako prilohu jsem podusila mrazenou zeleninu. Myslela jsem jeste na nejaky koreni, ale ve finale to bylo prave dobry, ze to nebylo buh vi jak predimenzovany
Muj manzel je masozravec, ale tohle zblajznul, az se mu delaly boule za usima ![]()
Ahojky, dlouho jsem tady nebyla…
U nás je hovězí gulášek s chlebem nebo rohlikem a kvašáákem
![]()
Karamelinka píše:
Holky podarilo se mi uvari rychle, levne a zdrave zaroven a je to mnam. Na plech jsem dala file, zlehla polila olivovym olejem, posypala zeleninovym bujonem, pokladla jsem na platky nakrajenymi rajcaty a posypala peknou vrstvou syra. Hodila jsem to pod gril, jelikoz file jsou za chvilku. Staci teda hlidat, kdy je syr uz krasne propeceny. Mno a jako prilohu jsem podusila mrazenou zeleninu. Myslela jsem jeste na nejaky koreni, ale ve finale to bylo prave dobry, ze to nebylo buh vi jak predimenzovanyMuj manzel je masozravec, ale tohle zblajznul, az se mu delaly boule za usima
to zní zajímavě, asi by to šlo s každou rybou, naporcovanou na filety. ![]()
Jinak dnes k jídlu rychlovka, osmahnuté kuřecí maso s trochou mraž. zeleniny, brambory.
Tak se taky pochlubím. K obědu si udělám těstoviny s tvarohem a k večeři pionýrské špízy. Muž je má moc rád a máme zbylé rohlíky… ![]()
mom.kri píše:Karamelinka píše:to zní zajímavě, asi by to šlo s každou rybou, naporcovanou na filety.
Holky podarilo se mi uvari rychle, levne a zdrave zaroven a je to mnam. Na plech jsem dala file, zlehla polila olivovym olejem, posypala zeleninovym bujonem, pokladla jsem na platky nakrajenymi rajcaty a posypala peknou vrstvou syra. Hodila jsem to pod gril, jelikoz file jsou za chvilku. Staci teda hlidat, kdy je syr uz krasne propeceny. Mno a jako prilohu jsem podusila mrazenou zeleninu. Myslela jsem jeste na nejaky koreni, ale ve finale to bylo prave dobry, ze to nebylo buh vi jak predimenzovanyMuj manzel je masozravec, ale tohle zblajznul, az se mu delaly boule za usima
Jo urcite to bude mnamka s jakoukoliv rybou i kazdym bujonem a syrem. Vazne je v jednoduchosti krasa
a i dobrota ![]()
Dice píše:
Jak se prosííím dělají pionýrské spíiizy??
Nakrájí se rohlík, točeňák (nebo jiný salám, když zbyde klobása, tak dám klobásu…) a tvrdý sýr. Napíchá se na špejli, obalí v těstíčku (hladká mouka, vejce a mléko - vlastně něco jako těsto na palačinky ale nesladké) a osmaží se. My to podáváme se zeleninovou oblohou.
Billi to je super, takhle delam syrovej spiz ![]()
ja mam dneska nalozenej hermelin s chlebem a mala mela brokolicovou polivku ze vcerejska a bolognsky spagety made in hame
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat