Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Monjie píše:
esha: pekne ja sla spat ve 4 rano:D
ha to se někdo má
![]()
esha:
no taky jednou muzu, ne?:D stahla jsem lahev vina, Lukas byl na pipe a prisel ve 2 rano
monjie tak to já si dávám skleničku-2 každej večer
mám to jako odměnu za den s prťatama
vínko-to já můžu ![]()
eshta píše:
monjie tak to já si dávám skleničku-2 každej večermám to jako odměnu za den s prťatama
vínko-to já můžu
Vsak, tak to ma byt, stahla jsem si dobrej filmek:)
Tak dneska máme vepřo, knedlo zelo. A dělá to manža
No a já udělám prckovi baby svíci ![]()
u nás dnes byl karbanátek s br.kaší a smažený sýr s hranolkama a vařilo Tesco.. ![]()
tak u nas dneska hrachovka se slaninou, smazak s sunkou a hranolky ja k tomu misto hranolek salat s zabou, Gita testoviny s brokolici a sunkou. Zeptam se Vas muze 15mes dite zapeceny fleky se zelim a zampiony? nebo je to jeste brzo?
Monjie píše:
tak u nas dneska hrachovka se slaninou, smazak s sunkou a hranolky ja k tomu misto hranolek salat s zabou, Gita testoviny s brokolici a sunkou. Zeptam se Vas muze 15mes dite zapeceny fleky se zelim a zampiony? nebo je to jeste brzo?
Tak já myslím,že může.Po tom roce může dá se říct všechno,samozřejmě nekořeněné,kdyžtak neslané a nebo málo.
Ale náš prcek by třeba zelí nejdl a houby se malým dětem dávat nemají,tak jsem to slyšela.Ale záleží na tobě… ![]()
Tak u nás byla obalovaná cuketa a zítra sýrovo-salámové rolky. Hold teď jíme tak drobek nezdravě.
bertík28 píše:
Tak u nás byla obalovaná cuketa a zítra sýrovo-salámové rolky. Hold teď jíme tak drobek nezdravě.
prej nezdrave ![]()
no a me zbyly rohliky tak asi bude zase kolac
ale tentokrat vyzkousim nasladko÷D
Dnes špagety s rajčaty a zeleninou a párkem - takové sváteční nedělní jídlo ![]()
květáková polévka,smažený kapr s opeč.bramborem,zítra asi klobásoguláš ![]()
dnes vařila babička a upekla super buchtu zítra už vařím já a udělám halušky se sýrem zamýchám do toho kys.smetanu a jeto polívku asi květákovou ![]()
dnes vařila babička a upekla super buchtu zítra už vařím já a udělám halušky se sýrem zamýchám do toho kys.smetanu a jeto polívku asi květákovou ![]()
Holky,co pořád vaříte chlapům?Mě už nějak dochází inspirace a nechci pořád vařit jedny a ty samý jídla dokola.Ten můj je hroznej žrout a gurmán ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat