Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15054
6.7.11 11:55

mám tu zelí takže si udělám zelňačku hooodně hustou a chlap jí nemá rád tak si vezme jitrnicový prejt,zelí a brambory nebo chleba

• načítám...
30628
6.7.11 14:27

Dneska jsme měli jen těstoviny a dušenou zeleninu (cukety, kapii, mrkev, cibuli a rajčata), ale bylo to dobré.

Všem 3 dětem se z kaše (jedno jaké) navalovalo, takže jsem jim ji nedávala. Asi dobrou krupici ani neumím uvařit 8-)

Weendulko, včera jsem se uťukla a omylem vlezla na Tvůj profil…sorry :wink:

JančoK, ráda si takhle vymýšlím, kdysi jsem pod maso dala lečo, pak to rozmixovala, přidala smetanu a bylo to taky moc dobré.

• načítám...
1477
6.7.11 18:24

Ahojky holky, dneska jsme meli drstkovou polivku a francouzské brambory, zítra bude kulajda a vepřové zapečené závitky.. mnááám :-)

• načítám...
23033
6.7.11 18:53

tak zase rohlikovy kolac co dum dal a parky v br.testicku

• načítám...
12272
6.7.11 19:56

Odpoledne jsem pekla koláč podle receptu z Albet magazínu. Je vynikající :palec:

• načítám...
25007
6.7.11 20:06

holky please, já vím, že se už ptám jako 150tá, ale zapomněla jsem si uložit ten rohlíkovej koláč :oops: :lol:
můžete mi někdo písnout, na jaké stránce v diskuzi byl ten recept? děkujuuuuuuuuu :oops:

a ještě, můžete mi prosím napsat vaše oblíbené kombinace rohlík. koláče???

• načítám...
1304
6.7.11 20:14
Laducho nic se neděje :-) zkusím prckoj zítra uvařit krupičku, tak snad mu bude chutnat. a když ne, tak se nic neděje
laducha píše:
Dneska jsme měli jen těstoviny a dušenou zeleninu (cukety, kapii, mrkev, cibuli a rajčata), ale bylo to dobré.

Všem 3 dětem se z kaše (jedno jaké) navalovalo, takže jsem jim ji nedávala. Asi dobrou krupici ani neumím uvařit 8-)

Weendulko, včera jsem se uťukla a omylem vlezla na Tvůj profil…sorry :wink:

JančoK, ráda si takhle vymýšlím, kdysi jsem pod maso dala lečo, pak to rozmixovala, přidala smetanu a bylo to taky moc dobré.
  • načítám...
23033
6.7.11 20:14
  • načítám...
25007
6.7.11 20:20
Monjie píše:
http://www.recepty.cz/…kolac-143987

díky monjie :hug:
ty ho děláš často, viď? a jaký kombinace se ti povedly a jsou u vás oblíbený?

• načítám...
23033
6.7.11 20:48
eshta píše:
Monjie píše:
http://www.recepty.cz/…kolac-143987
díky monjie :hug:
ty ho děláš často, viď? a jaký kombinace se ti povedly a jsou u vás oblíbený?

:) Obvykle nam zbyde stare tmave, svetle pecivo. ta nejradsi asi s protlakem, mozzarela, olivy, slaniny…
jinak klasika cibule,syr,sunka, paprika, nebo rajce, zampiony, slanina, nebo co dum da:)

• načítám...
23033
6.7.11 20:55

jinak pekna inspirace pro deti…

• načítám...
25007
6.7.11 20:57

díky monjie :palec:
a cuketu s česnekem a parmezánem jsi zkoušela? to jsi tu myslím jednou psala…
tak já zítra zkusím protlak, rajče, mozarellu a pak posypu čerstvou rukolou :dance: rukolu doma zbožňujeme :jazyk:

• načítám...
23033
6.7.11 21:09

neee, tu kombinaci miluju na pizze:D na rohlikovej kolac jsem nezkousela:D

• načítám...
2639
6.7.11 22:21

když jsem naposledy dělala rohlíkový koláč, bylo málo rohlíků, tak jsme tam přidali i 2 krajíce chleba :mrgreen: se to v tom ztratilo a bylo to stejně dobrý…a moje holky tenhle slaný kolač vyžadují…prý je lepší než klas.pizza :lol:

• načítám...
4697
7.7.11 09:20

mi máme plněnou cuketu a nové brambory :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová