Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
mám tu zelí takže si udělám zelňačku hooodně hustou a chlap jí nemá rád tak si vezme jitrnicový prejt,zelí a brambory nebo chleba
Dneska jsme měli jen těstoviny a dušenou zeleninu (cukety, kapii, mrkev, cibuli a rajčata), ale bylo to dobré.
Všem 3 dětem se z kaše (jedno jaké) navalovalo, takže jsem jim ji nedávala. Asi dobrou krupici ani neumím uvařit ![]()
Weendulko, včera jsem se uťukla a omylem vlezla na Tvůj profil…sorry ![]()
JančoK, ráda si takhle vymýšlím, kdysi jsem pod maso dala lečo, pak to rozmixovala, přidala smetanu a bylo to taky moc dobré.
Ahojky holky, dneska jsme meli drstkovou polivku a francouzské brambory, zítra bude kulajda a vepřové zapečené závitky.. mnááám ![]()
Odpoledne jsem pekla koláč podle receptu z Albet magazínu. Je vynikající ![]()
holky please, já vím, že se už ptám jako 150tá, ale zapomněla jsem si uložit ten rohlíkovej koláč
![]()
můžete mi někdo písnout, na jaké stránce v diskuzi byl ten recept? děkujuuuuuuuuu ![]()
a ještě, můžete mi prosím napsat vaše oblíbené kombinace rohlík. koláče???
laducha píše:
Dneska jsme měli jen těstoviny a dušenou zeleninu (cukety, kapii, mrkev, cibuli a rajčata), ale bylo to dobré.Všem 3 dětem se z kaše (jedno jaké) navalovalo, takže jsem jim ji nedávala. Asi dobrou krupici ani neumím uvařit
Weendulko, včera jsem se uťukla a omylem vlezla na Tvůj profil…sorry
JančoK, ráda si takhle vymýšlím, kdysi jsem pod maso dala lečo, pak to rozmixovala, přidala smetanu a bylo to taky moc dobré.
Monjie píše:
http://www.recepty.cz/…kolac-143987
díky monjie ![]()
ty ho děláš často, viď? a jaký kombinace se ti povedly a jsou u vás oblíbený?
eshta píše:Monjie píše:díky monjie
http://www.recepty.cz/…kolac-143987
ty ho děláš často, viď? a jaký kombinace se ti povedly a jsou u vás oblíbený?
Obvykle nam zbyde stare tmave, svetle pecivo. ta nejradsi asi s protlakem, mozzarela, olivy, slaniny…
jinak klasika cibule,syr,sunka, paprika, nebo rajce, zampiony, slanina, nebo co dum da:)
díky monjie ![]()
a cuketu s česnekem a parmezánem jsi zkoušela? to jsi tu myslím jednou psala…
tak já zítra zkusím protlak, rajče, mozarellu a pak posypu čerstvou rukolou
rukolu doma zbožňujeme ![]()
neee, tu kombinaci miluju na pizze:D na rohlikovej kolac jsem nezkousela:D
když jsem naposledy dělala rohlíkový koláč, bylo málo rohlíků, tak jsme tam přidali i 2 krajíce chleba
se to v tom ztratilo a bylo to stejně dobrý…a moje holky tenhle slaný kolač vyžadují…prý je lepší než klas.pizza ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat