Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak rohlíkáč naprosto úžasněj
zařazuji recept do stálého jídelníčku ![]()
weendulka píše:
Tak rohlíkáč naprosto úžasnějzařazuji recept do stálého jídelníčku
kdo s nim prisel? ![]()
jéé někdo tu chtěl recept na tvaroh.buchtu tak tady je:
Těsto
2 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek cukru krupice
1 hrnek mléka
1/2 hrnku oleje
1 vajíčko
pr. do peč.
Všechno smícháme dohromady
Náplň
2× tvaroh
250ml mléka
vanilkový pudink(prášek)
van.cukr
3 lžíce cukru krystal
Vše dohromady
Na plech s pečícím papírem dám asi 2/3 těsta,nato tvaroh.náplň,nato ovoce(broskve,meruňky,mandarinky…) a na ovoce zbytek těsta obarvený 2lžícemi kakaa a 2lžícemi mléka.
Je to ale výborné i bez ovoce ![]()
Jo a tak 180st. cca 30minut
Monjie píše:weendulka píše:kdo s nim prisel?
Tak rohlíkáč naprosto úžasnějzařazuji recept do stálého jídelníčku
no já nevííííííííím ![]()
Přeci ty ![]()
Dneska byla bramboračka s hříbkama (byly poslední) a pak grilovačka u EX tchýně.
My dnes měli kapra v alobalu. Dá se tak udělat každá ryba, je to skoro dietní ![]()
Ahoj
už vás tu dlouho čtu, ale teď musím napsat, že ten rohlíkový koláč je VYNIKAJÍCÍ. Do rohlíků jsem přidala ještě osmaženou cibulku a super
![]()
Monjie anglická osmažit s pórkem, přidat zakysanou smetanu - vynikající na těstoviny.
karolínka.sofinka píše:
Monjie anglická osmažit s pórkem, přidat zakysanou smetanu - vynikající na těstoviny.
taky dobrý. Ale i na rohlíkový kolač jde anglická ![]()
palošek píše:karolínka.sofinka píše:taky dobrý. Ale i na rohlíkový kolač jde anglická
to mě taky napadlo
![]()
Díky za recept na tu tvaroh. buchtu, máš pravdu je skvělá, dělala jsem ji prvně tak před měsícem recept na mmb a zařadila mezi své rychlé a oblíbené, je krásně vláčná a má hodně variací, já dělala zatím bez ovoce a kakaové těsto, svétlá s ovocem je hodně zajímavý tip.
U nás dneska zapečené brambory s kuř. masem a zeleninou (rajče, paprika, cuketa, cibule, česnek), bylinky, troška smetany, tak jsem zvědavá, jak nám to pojede.
Včera večer byl pečený pstruh, hranolky a salátek, luxus.
Tak dneska budu dojídat čočkovou polívku. A k večeři asi co si v ledničce ulovím. Manža má odpolední, tak véču neřeším, příjde až o půlnoci
Od včerejška mi zbyla bramboračka s hříbkama a EX tchán donese uzená žebra, tak si je dáme vařená, s hořčicí a chlebem.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat