Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj, dneska nevařím, dojídáme zbytky. Ze včerejška zapečené těstoviny s cuketou a kapií a ze čtvrtka rýži a dušené kuřecí se zeleninou.
Zítra vaří syn, bude svíčková ![]()
Svatko,dík za inspiraci,to určitě zkusím
Holky,poradte co ze soji a cizrny?
Objevila jsem je ve spížce a nevim jak je zužitkovat.Vaříte to některá?
mahdalka píše:
Svatko,dík za inspiraci,to určitě zkusímHolky,poradte co ze soji a cizrny?
Objevila jsem je ve spížce a nevim jak je zužitkovat.Vaříte to některá?
Ahoj,ja z cizrny delam jedine polivku.Delam ji podobne jak hrachovou,akorat u cizrny opravdu dodrzuji namaceni pres noc.A kdybys ji delala a namacela,tak se nelekni vecer co ti kde praska.Ja tak chodila skoro celou noc nez jsem prisla na to,ze to je namacena cizrna.Jo Tygrovi to akorat mixuji vadi mu ty kulicky
. ![]()
Hm,polívka by mohla být dobrá,to mě nenapadlo,určitě jí zkusim.Mám pocit,že kamarádka děláz cizrny pomazánku,namočí,uvaří a rozmixuje a ještě to nějak dochutí.A dík za upozornění,taky bych se asi divila,co mi to doma praská ![]()
jdu si dělat večeři, jen nevím co, dala jsem do skleněné zapékací mísy kuřecí maso, je to v troubě, udělám si na to sýrovou omáčku, tou to zaliju a nějakou zeleninu a asi nové brambory. já už fakt nevím co k tomu jídlu, moje těhu chutě prostě přestaly fungovat hned jak jsem otěhotněla ![]()
Zítra bude mít přítel kyselo a já brambory na loupačku. a pak asi zkusím udělat svíčkouvou. Moje první. Knedlíky koupím, ale určitě je někdy udělám.
pizzu po dnesku uz nezeru, ale nejlepsi cuketova s parmezanem v okoli! a zitra kureci horni stehna s testovinovym salatem a nejakou poleevku
dneska k obědu uzené s brkaší
večeře - rohlíkový koláč - je to opravdu výýýborný! udělala jsem ho s nastrouhanou cuketou a navrch dala angl.slaninu
všichni jsme se olizovali až za ušima
zítra kuřecí závitky s bramborem (vaří sestra
)
večeře pečený žebra, z kostí pak bude vývar na pondělí
sandriku: diky za tip:D priste udelam s cuketou na kolecka cesnekem a parmezanemD: posledne u nas byl sunka,syr a kralovska na masle
a sezrany k veceri…
Koukam, ze rohlikovy kolac na emiminu zabodoval:DDDD ![]()
bertík28 píše:
Hoďte se recept na rohlíkový koláč. Díky
na str 128 ![]()
Tak dneska máme smažený květák, rané brambory a okurkový salát. No a k večeři ho budem dojídat. Usmažím celej s manžou ho milujem ![]()
Odopedne se budu pokoušet o pečený čaj. Holky nevíte co tam dát aby nesplesnivěl? Loňskej mi všechen chytil kožíšek…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat