Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2480
25.6.11 10:24

Já dneska vařím dušenou mrkev s bramborem a dušené hovězí.

• načítám...
30628
25.6.11 13:01

Ahoj, dneska nevařím, dojídáme zbytky. Ze včerejška zapečené těstoviny s cuketou a kapií a ze čtvrtka rýži a dušené kuřecí se zeleninou.
Zítra vaří syn, bude svíčková :pankac:

• načítám...
16557
25.6.11 18:16

Svatko,dík za inspiraci,to určitě zkusím :palec: Holky,poradte co ze soji a cizrny? :think: Objevila jsem je ve spížce a nevim jak je zužitkovat.Vaříte to některá?

• načítám...
19692
25.6.11 19:09
mahdalka píše:
Svatko,dík za inspiraci,to určitě zkusím :palec: Holky,poradte co ze soji a cizrny? :think: Objevila jsem je ve spížce a nevim jak je zužitkovat.Vaříte to některá?

Ahoj,ja z cizrny delam jedine polivku.Delam ji podobne jak hrachovou,akorat u cizrny opravdu dodrzuji namaceni pres noc.A kdybys ji delala a namacela,tak se nelekni vecer co ti kde praska.Ja tak chodila skoro celou noc nez jsem prisla na to,ze to je namacena cizrna.Jo Tygrovi to akorat mixuji vadi mu ty kulicky :roll::wink:

• načítám...
16557
25.6.11 19:18

Hm,polívka by mohla být dobrá,to mě nenapadlo,určitě jí zkusim.Mám pocit,že kamarádka děláz cizrny pomazánku,namočí,uvaří a rozmixuje a ještě to nějak dochutí.A dík za upozornění,taky bych se asi divila,co mi to doma praská :-D

• načítám...
1096
25.6.11 19:54

jdu si dělat večeři, jen nevím co, dala jsem do skleněné zapékací mísy kuřecí maso, je to v troubě, udělám si na to sýrovou omáčku, tou to zaliju a nějakou zeleninu a asi nové brambory. já už fakt nevím co k tomu jídlu, moje těhu chutě prostě přestaly fungovat hned jak jsem otěhotněla :oops:

• načítám...
9079
25.6.11 20:48

Zítra bude mít přítel kyselo a já brambory na loupačku. a pak asi zkusím udělat svíčkouvou. Moje první. Knedlíky koupím, ale určitě je někdy udělám.

• načítám...
23033
25.6.11 22:17

pizzu po dnesku uz nezeru, ale nejlepsi cuketova s parmezanem v okoli! a zitra kureci horni stehna s testovinovym salatem a nejakou poleevku

• načítám...
20656
25.6.11 22:47

dneska k obědu uzené s brkaší

večeře - rohlíkový koláč - je to opravdu výýýborný! udělala jsem ho s nastrouhanou cuketou a navrch dala angl.slaninu :pankac: všichni jsme se olizovali až za ušima

zítra kuřecí závitky s bramborem (vaří sestra :dance: )
večeře pečený žebra, z kostí pak bude vývar na pondělí

• načítám...
23033
25.6.11 22:53

sandriku: diky za tip:D priste udelam s cuketou na kolecka cesnekem a parmezanemD: posledne u nas byl sunka,syr a kralovska na masle :D a sezrany k veceri…
Koukam, ze rohlikovy kolac na emiminu zabodoval:DDDD :lol:

• načítám...
9079
26.6.11 09:08

Hoďte se recept na rohlíkový koláč. Díky

• načítám...
612
26.6.11 09:55

Smažená kedlubna a brambor zítra asi fazole

• načítám...
20656
26.6.11 10:03
bertík28 píše:
Hoďte se recept na rohlíkový koláč. Díky

na str 128 ;)

• načítám...
12272
26.6.11 10:18

Knedlíky přelité jahodami

• načítám...
1304
26.6.11 10:28

Tak dneska máme smažený květák, rané brambory a okurkový salát. No a k večeři ho budem dojídat. Usmažím celej s manžou ho milujem :lol:
Odopedne se budu pokoušet o pečený čaj. Holky nevíte co tam dát aby nesplesnivěl? Loňskej mi všechen chytil kožíšek…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová