Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
dzarunka píše:
celej víkend nevařím,jedem ke tchánům
…se nevytahuj! ![]()
Já zatím taky dneska stávkuju. Mně se nic nééchcééé.
já jen hodim do zapíkací mísy maso,na to zeleninu,hermelín a zapeču to..rychlý a dobrý ![]()
Mamina87 píše:christy píše:ahojky..já jí dělám takto:kečup,sojovka,česnek,med a špetku soli..smíchat a naložit do toho masíčko,které někdy ještě posypu grilovacím kořením..vepřové na to jde taky,moje mamina v tom někdy nakládá i v.panenku na grilMamina87 píše:ahoj,jak děláš tu medovou marinádu???A to by mělo jít i na vepřový,ne??Už dlouho nad něčím takovým přemýšlím
u nás dnes naložené kuřecí masíčko v medové marinádějinak se omlouvám,že jsem se vám sem tak přivtírla
Dííky,ale budu se ptát jako blbec páč já nejsem nějaká silná kuchařka
ale do tý matinády dáváš kolik čeho,nebo to děláš od oka???
já jsem udělala k obědu brkaši a řízek..klasika a véču něčím odfláknu ![]()
co vaříte zejtra holky?
Paps píše:
já jsem udělala k obědu brkaši a řízek..klasika a véču něčím odfláknuco vaříte zejtra holky?
Zejtra, holky,
asi vdolky! ![]()
Zizalka píše:Paps píše:Zejtra, holky,
já jsem udělala k obědu brkaši a řízek..klasika a véču něčím odfláknuco vaříte zejtra holky?
asi vdolky!
se stavím ![]()
my měli minulou neděli - půlka vdolky, půlka koblihy … byla u nás na oběd má máma, sama by si je neudělala, tak to ocenila dvojnásob ![]()
christy píše:
Dííky,ale budu se ptát jako blbec páč já nejsem nějaká silná kuchařka![]()
ale do tý matinády dáváš kolik čeho,nebo to děláš od oka???
taky dávám od oka, ale tak se pokusím - vrch. lžíce medu, 1-2 lžíce sojovky, vrch.lžička škrobové moučky, lžíce oleje, 3 str. česneku
sůl nedávám - maso pak rychleji ztrácí šťávu, ale dávám bylinky, moje oblíbený do marinád je provensálský, pepř, tymián, nebo i trochu skořice, zázvoru
zítra bude nejspíš: maso, těstoviny a směs zeleniny, nic extra ![]()
Zítra budou ještě knedlíky se žahourem. Drahý to poněkud přehnal s množstvím ![]()
Babiččino kuře ![]()
■kuře ■100 g másla ■slanina ■sůl ■mletý pepř ■grilovací koření ■cibule ■150 g jater ■těstoviny ■100 g žampiónů
Kuře upečeme dozlatova. Uvařené těstoviny vysypeme do pekáče s výpekem z kuřat.
Cibulku zpěníme na tuku, přidáme játra, slaninu, orestujeme, přidáme žampióny a vše podusíme. Smícháme v pekáči s vařenými těstovinami.
Pečené kuře naporcujeme a jednotlivé porce klademe na těstoviny.
tak u nás se nevařilo vařili naši
čočku črvenou i zelenou a pečené uzené ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat